Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kamilqax95x napisał(a):
tak jest napisane na str schronu ...
spoko zmienie tego olbrzyma ;P

ooo to ciekawe - czy ktoś mógłby to jakos zweryfikować? byłoby super jakby to ni było wyssane z palucha :)

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo to ciekawe - czy ktoś mógłby to jakos zweryfikować? byłoby super jakby to ni było wyssane z palucha :)

Bardzo prawdopodobne, że jest wyprowadzany na spacery przez wolontariuszy TOZu. Wolontariusze zapisują swoje spostrzeżenia, przekazują je schronisku, które zmienia opis psów na stronie internetowej.

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Bardzo prawdopodobne, że jest wyprowadzany na spacery przez wolontariuszy TOZu. Wolontariusze zapisują swoje spostrzeżenia, przekazują je schronisku, które zmienia opis psów na stronie internetowej.

to byłoby super!

Posted

agnieszka32 napisał(a):

też mi sie tak zdaje ale nie chciałam nikogo w błąd wprowadzać

Posted

szczecinianka napisał(a):
To ja stworzyłam opis po rozmowie z pracownikiem schroniska. U Diego nic się nie zmieniło - nadal jest w zbiorowym boksie i nie możemy wyprowadzać go na spacery...

No to macie odpowiedź z pierwszej ręki :(

Posted

ach to do nich??? oni mieszkaja niedaleko Pól Mokotowskich, ja ich tam widziałam pare razy, jeszcze zanim się dowiedziałam, że Mesia jest z szczecińskiego TOZu :)

Posted

ale piękna Basia :loveu: poszczęściło jej się - super :loveu:

już napisałam na transportowym i pw do Lazy - może coś będa wiedzieć czy ktoś jeździ na trasie - jakby co to do kosztów paliwa dorzucę

Posted

Jestem. Nie mam pojęcia czy ktoś tam jeździ. Ale ja do Poznania w weekend zawsze mogę go podrzucić. Może z Poznania ktoś będzie mógł do Warszawy pojechać? Kiedyś była dziewczyna co miała "psiobus" i jeździła z Poznania w wiele miejsc za zwrot kosztów...tylko nie moge sobie przypomnieć kto to był.

Posted

ach to do nich??? oni mieszkaja niedaleko Pól Mokotowskich, ja ich tam widziałam pare razy, jeszcze zanim się dowiedziałam, że Mesia jest z szczecińskiego TOZu
Tak, wspaniali ludzie. Mesia wyrosła ogrooooooooooooooomna. Śmieją się, że myśleli, że adoptują psa a adoptowali konia :evil_lol:

Ja póki co rozglądam się za transportem wśród znajomych, wolontariuszy TOZ. Dziękuję Wam za pomoc, mam nadzieję, że uda nam się doprowadzić to do końca i Diego będzie grzał tyłek w domu

Na naszą prośbę Diego został wykastrowany w schronisku.

Posted

Ten pies jest wspaniały, ciapa na czterech łapach! Nie mogę powiedzieć o nim złego słowa. Trzeba jak najszybciej kombinować transport, bo ten pies musi trafić na kanapę!

Jutro będą lepsze zdjęcia, zrobione profesjonalnym aparatem.