Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już Jesteśmy trochę się zmęczyliśmy tym bieganiem :evil_lol: Ale za to jaka kondycja a jakie mięśnie-
możnaby tak się udać na jakiś wyścig już bez przygotowań. :eviltong::eviltong:
Jeszcze raz Witamy Cioteczki. :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
AniaG będziesz u Diegusia?

Przykro mi ale nie dojechałam do schronu.:oops: Robią mi drogę i miałam zablokowany wyjazd a później wyskoczyły sprawy rodzinne. Mam nadzieje,ze za tydzień dotrę.

Posted

byłoby fajnie nawet przez kraty - ale najważniejsze to jakby Ci się udało zaobserwować jakie sa jego reakcje na ludzi - wiem, że to średnio profesjonalne sprawdzanie psa, ale chociaż czy się cieszy do ludzi, czy warczy albo się chowa i boi, jak się z psami dogaduje

Posted

Łoj i znów znalazłam te oczy co na forum sznupowym były. I ja podciągnę do góry ;) Piedula. Mam nadzieję, że się ułoży... A w sumie nie, ja wiem, że się ułoży ;) Będę zaglądać może w którymś okresie będę mogła pomóc ;)

Posted

Byłam u Diego. Na widok człowieka przechodzącego obok boksu szczeka bardzo zawzięcie, co może trochę odstraszać. Moim zdaniem to dzieciak małpujący zachowanie swoich kolegów z boksu, nie dawałabym mu nawet całego roku. Wsadziłam do niego rękę, obwąchał ją po czym ponownie zaczął szczekać. Zawsze jest blisko krat, widać, że chce do człowieka.