Alojzyna Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Na wystawę zgłoszono: 17 amstaffów 22 bullterriery 1 mini bullek 42 staffiki :-o ( 18 ze Słowacji, 19 z Czech i 5 z Polski ) sędzia: Bojan Matakowic (HR) Nasze wyniki: STAFFKAR - CAC, CACIB, BOB :laola: CERBERUS Skordatura - [SIZE=4]CAC, Res.CACIB :klacz: :klacz: :klacz: [SIZE=3]BLACK LADY Skordatura -CAC, CACIB :thumbs: :thumbs: (gratulujemy spełnienia wymagań na tytuł INTERCHAMPIONA) TORRIDA KASKARINDA Staff-Ka - [SIZE=4]Res.CAC :smilecol: AYKA Stawka Większa niż Życie - - [SIZE=4]Res.CAC :smilecol: [SIZE=3]A teraz, jak przystało po powrocie od naszych południowych sasiadów :knajpa: :beerchug: :popcorn: Quote
wejherstaff Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Wielkie gratulacje dla naszych stafficzków :laola: Tak trzymać :terazpol::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Justuss Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 OGROMNIASTE GRATULACJE...!!!! Wkońcu jakieś wieśći, bo ja siędzę jak na szpilkach ;) To się dzieciaki BAMBEROWSKIEGO świetnie spisały ( Bejo- Babejo napewno jest z nich dumny):loveu: :loveu: :loveu: Wielkie brava dla Lady za ukończenie tytułu, no i oczywiście dla Szadara za kolejnego CACIBA oraz BOB-a :klacz: :klacz: :klacz: , jak również dla Cyrusa, Ayki oraz Tiśki :klacz: :klacz: :klacz: Lady to już drugi potomek Bambera (Rapid Shot Buldożer), który zakończył tytuł INTER CHAMPIONA, i napewno bedzie ich wiecej:happy1: Pozdrawiam:) Quote
Marta Chmielewska Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 NAJWIĘKSZE GRATULACJE :lol::multi::multi::multi::multi: Quote
AMFI Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 SUUUPER!!! GRatulacje przeogromne!:klacz::klacz::klacz: Quote
tomo Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Tak tak u nas WIELGACHNE święto :knajpa: :popcorn: [SIZE="6"]BLACK LADY - INTERCHAMPIONEM !!! Dodam tylko że 2 tygodnie temu mieliśmy przyjemność przebywać na MIĘDZYNARODOWEJ WYSTAWIE W SATU MARE , na której to [SIZE="2"] BLACK LADY uzyskała CACIB , oraz tytuł CHAMPIONA RUMUNII a [SIZE="2"]CERBERUS - CACIB, BOB i również tytuł CHAMPIONA RUMUNII!!! Tak że ten miesiąc był dla nas i naszych psów łaskawy !!! Wszystkim życzymy podobnych wrażeń :multi: !!!! Gratulujemy wszystkim innym wygranym. W Nitrze równym POLASKIM staffikom - zdecydowanie nie było:terazpol: Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 GRATULACJE :p[SIZE=2] dla Wszystkich Zwycięzców i ich pańciostwu :laola::terazpol::laola: Quote
Alojzyna Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Sama zdjęć nie robiłam, ale wczoraj dostałam zdjęcia Ayki (Serdeczne podziękowania dla Simony) Więcej zdjęć wklei pewnie Staff-ka Quote
Asztir Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Brawa! Barawa! Wielkie Brawa!!! Gratulacje dla wszystkich!!! :laola: Quote
staff-ka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 W Nitrze równym POLASKIM staffikom - zdecydowanie nie było - tak to NA PEWNO ...bez dwóch zdań :multi: :multi: ..zgadza sie to "czysto polskie" staffiki,u nas urodzone,u nas wychowane , majace polskie korzenie ..bo nawet Staffkar to potomek POLSKIEGO REPA :cool3: :cool3: jak i pozostali reprezentanci Polski to dzieciaki RAPID-a :multi: także jak sie to mówi : WSZYSTKO ZAOSTAŁO W RODZINIE ;) BLACK LADY - INTERCHAMPIONEM !!! - GRATULOWAŁAM osobiscie,ale nie zaszkodzi raz jeszcze :beerchug: ..bravo LADY ..Pańcia cos wspomniała o nieciekawej kondycji :p ,a wedle mnie Lady wygladała świetnie i tak tez sie prezentowała :thumbs: Trzymałam kciuki także za CERBERUSA Skordatura i bardzo sie ucieszyłam,ze wniosek Res.CACIB przypadł własnie jemu :multi: Sędzia BOJAN MATAKOVIĆ (Chorwat) - (na co zwrócilismy uwagę,albo moze tylko tak sie nam rzuciło w oczy)..jakos bardziej przykładał sie na BULLE i STAFFIKI ..tzn.na pewno były szczegółowo i konkretnie oceniane ..zwracał szczególna uwage na GŁOWY (proporcje) i na pewno na MOTORYKE RUCHU ..w jego oczach,co dało sie "zatuszować" w statyce w ruchu WYPATRZYŁ ..i nie było na to siły :evil_lol: .Do pracy swej człowiek ów przykładał się z SERCEM I KOMPETENCJA :cool2: (zaznacze,ze jest on lek.weterynarii) wykazał sie bardzo duzym szacunkiem dla wystawców :cool1: ..do zwierzat podchodził bardzo umiejętnie z wyrozumiałoscia ..bardzo czesto "znizał sie do poziomu psa" przykucając ..co na pewno dla zwierzecia było mniej stresujace (mam na mysli psiaki, które były mało obyte z wystawami) jak i dla "weteranów" wystawowych chetniejsze do nawiazania"znajomosci" z obcym..:cool1: Nio to tak po krótce..fotki niebawem(jak znajdę chwilke na pozmniejszanie ..narazie nie zdązyłam jeszcze wyciagnąć z aparatu) Prowadzenie samochodu podczas cały czas padajacego deszczu w nocy dla takiej"slepoty" jak ja to istny horror :angryy: ..ale nie ma tego złego co by na DOBRE NIE WYSZŁO ..bylismy pod ringiem bullowatych jako PIERWSI :eviltong: (siegajac pamiecią od tylu lat wojazy wystawowych - zdarzyło mi sie to po raz pierwszy :lol: :lol: _ ..kolejni wystawcy dołączyli do nas po jakiejs ...nio chyba grubo ponad pól godzinie .. ;) Załączam POZDROWIENIA dla CAŁEJ POLSKIEJ EKIPY z Nitry..jak i naszych południowych sąsiadów ,z którymi miałam przyjemnośc RIEKAĆ :razz: ..prawie NON STOP :lol: :beerchug: :beerchug: :beerchug: BARDZO DZIĘKUJEMY ZA GRATULACJE :Rose: jestem zobowiazana Tym,którzy TRZYMALI ZA NAS KCIUKI :kciuki: :Cool!: Quote
staff-ka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 fotki niebawem :oops: :oops: :oops: ..az wstyd,ze naobiecywałam i nic z tego :mad: ,ale jutro JUZ na pewno .. przekopiuje (bo po wielkich trudach czasowych :diabloti: w końcu umiescilam tylko na innym foo) Przepraszam za zwłoke .. Quote
staff-ka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 STAFFIKI: Klasa baby: 1.EAGER ELF IMPOSSANT BOHEMIA - Sk (Denim Blue Daffodil Yellow - Catty Fransimo Bohemia) Mlodzież: 1.Zw.Ml.ABADON GARLIN - Cz (Fire Ball Daffodil Yellow - Linda Snug) 2.QUALITY BOY FRANSIMO BOHEMIA - Sk (Albert Eliatan - Aschley Fransimo Bohemia) 3.OSKAR DE LA HOZA DAFFODIL YELLOW - Sk (Mc Performance Rocca Ensbury - Daisy Dee Daffodil Yellow) 4.ELVIS DEVOTED FRIEND - Sk (Gerett Fransimo Bohemia - Candy Devoted Friend) Posrednia (7) : 1.CAC CARELESS SAVAGE IMPOSSANT BOHEMIA - Cz (Crossguns Nitro Express - Canny Girl Happy Duet) 2.Res.CAC SHAROC FRANSIMO RED BOY - Cz (Tameford Paratroper From Sharoc - Miss Rambling Rose From Sharoc) 3.MISTER MARKSMAN MARIATOS - Sk (Your House Marksman - High Emotion Daffodil Yellow) 4.ARES Z HOSTACKEHO JARKU - Sk (Don Gio Happy Duet - Grejs Fransimo Bohemia) Otwarta ( 8 ) : 1.CAC,BOS,CACIB,BOB STAFFKAR - Pl (Rapid shot Buldozer - Darklady) 2.Res.CAC DARKESTOCK FRANSIMO LAD - Cz (Valgo Casanova at Crossguns - Belico Dark Angel) 3.MASTER BLASTER FRANSIMO BOHEMIA - Sk (Albert Eliatan - Barlet Plzensky Sperk) 4.ALBERT ELIATAN - Cz (Randal Hanvoj - Dafne Gold z Hambalek) Kilka psów zeszło z bdb.. Championy: 1.CAC Res.CACIB CERBERUS SKORDATURA - Pl (Rapid Shot Buldozer - Sali Komisarz) SUKI: Klasa baby: - DANGER BEATY IMPOSSANT BOHEMIA - Cz (Black Klenot Bu-Am-Sti - Canny Girl Happy Duet) - RAZZLE DAZZLE FRANSIMO BOHEMIA - Sk (Darkestock Fransimo Lad - Lady Voo Doo Daffodil Yellow) Niestety nie znam kolejnosci lokat .. Mlodzież ( 8 ) : 1.Zw.Ml. OCEAN FAY FRANSIMO BOHEMIA - Cz (Scousious Albert Dock - Happy Smile Fransimo Bohemia) 2.NOVA ERA PULLERA - Cz (Jehtro Tull Daffodil Yellow - Doll Toy Pullera) 3.NAVRON MISS FRANSIMO BOHEMIA - Cz (Pirus of Canterbury - Hebe z Hambalek Busin) 4.AGNES FRANSIMO BOHEMIA ... ? - Sk (Gomez Port Erin - By'Dona Gia Impossant Bohemia) - były tez bdb jak i nieobecne .. Posrednia (5) : 1.CAC MISS MOONBEAM MARIATOS - Sk (York House Marksman - High Emotion Daffodil Yellow) 2.Res.CAC ABORA SENICKA NOC - Sk (Coney Island Daffodil Yellow - Boogi Black Pearl of Danube) 3.LINDSEY FRANSIMO BOHEMIA - Sk (Wallace The Bruce Of Rikamia - Gwendy Fransimo Bohemia) 4.AIDA Z HOSTACKEHO JARKU - Sk (Don Gio Happy Duet - Grejs Fransimo Bohemia) bdb - MISS MOONSHINE MARIATOS - Cz (York House Marksman - High Emotion Daffodil Yellow) Otwarta: 1.CAC,Res.CACIB LADY VOO DOO DAFFODIL YELLOW - Cz (York House Marksman - Azure Anemonne vom Beauty Domicil) 2.Res.CACAYKA STAWKA WIĘKSZA NIZ ZYCIE - PL (Rapid Shot Buldożer - Alfa Skordatura) 3.ILLIS FRANSIMO BOHEMIA - Cz (Fire Ball Daffodil Yellow - Hebe z Hambalek Busin) Championy (3) : 1.CAC,BOS,CACIB BLACK LADY SKORDATURA - Pl (Rapid Shot Buldożer - Sali Komisarz) 2.Res.CAC TORRIDA KASKARINDA STAFF-KA FCI (Rapid Shot Buldożer - Aida Skordatura) 3 nieobecna i fotki .. Zw.Ml. - niestety nie wiem ,ktory psiak na której lokacie.. - lokata I - lokata II - lokata III - piesek bdb .. - z posredniej tylko tyle .. - CACIB,BOB - lokata II - lokata III - lokata IV - champion Res.CACIB - porównanie cacib ( plowy psiak wszedl omyłkowo) - porównanie res.cacib c.d.n. Quote
Marta Chmielewska Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Jakie niektóre fafiory masakryczne...:turn-l: Quote
Asztir Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Podoba mi się umaszczenie tego 3 od góry - piesek dość mocno pręgowany, ale jeszcze nie pszczoła :lol: no i oczywiście kolorowe również wpadły mi o oko :D Quote
Patka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Marta ładnie sie tak smiać z naszych braci mniejszytch :evil_lol: Quote
Recommended Posts