weszka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Jutro ową perspektywę zmieni :) Będzie miał ogląd na świat z własnego domu - o ile oczywiście Malawaszka go wyda :cool3: Super że Alice już ma domeczek :multi: Quote
malawaszka Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 noo o Edwarda dzwonią i dzwonią - chłopak przyciąga kobiety jak magnes - trafiłam z imieniem :evil_lol: jutro jedziemy w podróż do nowego domku :loveu: weszkoa napiszłam Ci na gg adres gdzie się spotkamy - dzięki wielkie :Rose: Quote
malawaszka Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 no i Edward w domku od wczoraj - dziękuję Weszko :Rose: przepraszam, że tak w biegu wszystko, ale byliśmy spóźnieni :oops: Quote
weszka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Spoko. Szybkie przejęcie Edka w locie ;) Całą drogę później do domku jechał na pleckach w koszyku na czerwonym kocyku i był miziany na 3 pary rąk :) Quote
malawaszka Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 jak 3 pary rąk go miziały to znaczy, że Vesper prowadziła samochód? :lol: Quote
malawaszka Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 o świcie dziś Bella zmieniła adres także te maluszki już w domkach :) Quote
weszka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 malawaszka napisał(a):jak 3 pary rąk go miziały to znaczy, że Vesper prowadziła samochód? :lol: Hahaha Vesper siedziała z tyłu obrażona, że ta fajna ciotka co to od sznaucerów jest nawet się z nią nie przywitała :nonono2::obrazic: Edward ma się świetnie. Jest nieziemski :loveu: jak to jego pańcia określiła :loveu: Quote
malawaszka Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 no ja miałam potem kaca moralnego, że nie wymiziałam Vesperki :oops: ale bałam się że mi kota zwieje :oops: Quote
Recommended Posts