Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ok, za jakis czas :) foto mam gdzies w aparacie jakies.... hmmm
boksio ojca, Lord, zabrany z lancucha, gdzie go jakas rodzinka oddala, bo sie znudzil. bylo dziecko w tej rodzince. a jakos Lord dzieci sie boi, nie lubi, woli odejsc. Pewnie tamto dziecko go meczylo :( ale mojego malego, choc z poczatku tez omijal szeroko, a teraz juz mniejszy luk robi... to dzielili sie wczoraj ciastkami :D i buzi na do widzenia sobie dali :D
ale Lord sie wzdryga, gdy sie go dotyka nagle, troche bardzeiej odkad go wielki onek znienacka zaatakowal po zadku i mial zszywany odbyt :(((((

bo boksie to takie ciapy, choc waleczne. zaczepiaja, ale bronic sie nie potrafia, bo zeby nie takie....

u mnie na ulicy jest wielki onek, ale moja dzidzie on bardzo lubi i suczki tez, to Szela bedzie bezpieczna. u sasiadow tylko maly kundelek sparalizowany od roku, wciaz noszony na reczniku na 1 spacer dziennie, dla rozrywki. tak to kudlacz sredni czasem chodzi, labek, boksio identyko, jak Graf od swieta tu zajdzie. aha. jest jeszcze inny onek pilnujacy knajpy, za ogrodzeniem uwieziony wciaz, ktory zawsze do siatki skacze na wszystko, co ma 4 lapy. zobaczymy, jak beda reagowac, bo tam dobra trasa na spacerki, po drodze gruntowej

ja chce juz piatek!!!!

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moze dziecko robilo jemu krzywde...Lordzikowi
boksie pamietaja i nie lubia owczarkow...ja widze to po naszej ....

do piatku,juz obgadałam z pania kierownik i wszystko jest ok...
pozniej dogadamy sie co do sterylki...
kora do piatku:)

Posted

A gdzie tam nie lubią boksie owczarków, muszą je po prostu bliżej poznać, a wtedy się kochają:cool3: Z życia wzięte :D
Szelka aleś Ty śliczna i też wywalasz jęzor w górę jak moja Trudi hihihi

Posted

[quote name='nicky71']A gdzie tam nie lubią boksie owczarków, muszą je po

nasza na widok owczarka puffa....:)
ale jak chcesz zobaczyc grubego psa hihihi
to moja taka tez jest ...:) jak babacia- grubasnica

Posted

nicky71 napisał(a):
A gdzie tam nie lubią boksie owczarków, muszą je po prostu bliżej poznać, a wtedy się kochają:cool3: Z życia wzięte :D
Szelka aleś Ty śliczna i też wywalasz jęzor w górę jak moja Trudi hihihi

Nicky... A pamiętasz Trudi i Hessa...:(
Miały być u Ciebie razem...
Nie to żebym Ci chciała grać na uczuciach;):ices_bla:;)
Ale może Grafa przygarniesz na dt skoro wydałaś psiaka... Trudi się nudzi...:sleeping:
http://www.dogomania.pl/threads/191420-Graf-biszkoptowy-bokserkowy-m%C5%82odzieniec-w-schronisku...a-mia%C5%82o-byc-tak-pieknie-%28

Posted

kora78 napisał(a):
to u Nicky te 2 boksie mialy byc? i jeden nie dotrwal :( ale ryczalam wtedy :(
moje poczatki aktywnego "dogowania"....
i Trudi na ds zostala?? :):):)

Tak dokładnie też pamiętam tą historię.... ryczałam dwa dni :-(:shake:

Posted

ja juz czekam wciaz :)

giselka pisze, ze Szela i Graf maja komplet ogloszen kupionych i allegro zrobione. to pare dni spokoj z ogloszeniami.
ja ptem porobie Szeli od siebie, jak zawsze swoim dt. Z domowymi fotkami i opisem, jak sie w domu zachowuje

Szelka ma min.3 latka