kora78 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ok, za jakis czas :) foto mam gdzies w aparacie jakies.... hmmm boksio ojca, Lord, zabrany z lancucha, gdzie go jakas rodzinka oddala, bo sie znudzil. bylo dziecko w tej rodzince. a jakos Lord dzieci sie boi, nie lubi, woli odejsc. Pewnie tamto dziecko go meczylo :( ale mojego malego, choc z poczatku tez omijal szeroko, a teraz juz mniejszy luk robi... to dzielili sie wczoraj ciastkami :D i buzi na do widzenia sobie dali :D ale Lord sie wzdryga, gdy sie go dotyka nagle, troche bardzeiej odkad go wielki onek znienacka zaatakowal po zadku i mial zszywany odbyt :((((( bo boksie to takie ciapy, choc waleczne. zaczepiaja, ale bronic sie nie potrafia, bo zeby nie takie.... u mnie na ulicy jest wielki onek, ale moja dzidzie on bardzo lubi i suczki tez, to Szela bedzie bezpieczna. u sasiadow tylko maly kundelek sparalizowany od roku, wciaz noszony na reczniku na 1 spacer dziennie, dla rozrywki. tak to kudlacz sredni czasem chodzi, labek, boksio identyko, jak Graf od swieta tu zajdzie. aha. jest jeszcze inny onek pilnujacy knajpy, za ogrodzeniem uwieziony wciaz, ktory zawsze do siatki skacze na wszystko, co ma 4 lapy. zobaczymy, jak beda reagowac, bo tam dobra trasa na spacerki, po drodze gruntowej ja chce juz piatek!!!! Quote
giselle4 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 moze dziecko robilo jemu krzywde...Lordzikowi boksie pamietaja i nie lubia owczarkow...ja widze to po naszej .... do piatku,juz obgadałam z pania kierownik i wszystko jest ok... pozniej dogadamy sie co do sterylki... kora do piatku:) Quote
nicky71 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 A gdzie tam nie lubią boksie owczarków, muszą je po prostu bliżej poznać, a wtedy się kochają:cool3: Z życia wzięte :D Szelka aleś Ty śliczna i też wywalasz jęzor w górę jak moja Trudi hihihi Quote
giselle4 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='nicky71']A gdzie tam nie lubią boksie owczarków, muszą je po nasza na widok owczarka puffa....:) ale jak chcesz zobaczyc grubego psa hihihi to moja taka tez jest ...:) jak babacia- grubasnica Quote
kora78 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 hehe nicky, ale fotke masz.... milosc boksia i owczarka, rzeczywiscie, da sie ;) ide szukac foto Lorsa Quote
giselle4 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Kora ,sorry juz sie poprawiłam,tytuał aktualny. ,,Na dworze mzy deszcz w powietrzu czuc jesien dziekuje Ci ze jestes czuje to wyjmuje z szuflady nadzieje:) Quote
marta0731 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 nicky71 napisał(a):A gdzie tam nie lubią boksie owczarków, muszą je po prostu bliżej poznać, a wtedy się kochają:cool3: Z życia wzięte :D Szelka aleś Ty śliczna i też wywalasz jęzor w górę jak moja Trudi hihihi Nicky... A pamiętasz Trudi i Hessa...:( Miały być u Ciebie razem... Nie to żebym Ci chciała grać na uczuciach;):ices_bla:;) Ale może Grafa przygarniesz na dt skoro wydałaś psiaka... Trudi się nudzi...:sleeping: http://www.dogomania.pl/threads/191420-Graf-biszkoptowy-bokserkowy-m%C5%82odzieniec-w-schronisku...a-mia%C5%82o-byc-tak-pieknie-%28 Quote
kora78 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 to u Nicky te 2 boksie mialy byc? i jeden nie dotrwal :( ale ryczalam wtedy :( moje poczatki aktywnego "dogowania".... i Trudi na ds zostala?? :):):) Quote
Kapsel Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 kora78 napisał(a):to u Nicky te 2 boksie mialy byc? i jeden nie dotrwal :( ale ryczalam wtedy :( moje poczatki aktywnego "dogowania".... i Trudi na ds zostala?? :):):) Tak dokładnie też pamiętam tą historię.... ryczałam dwa dni :-(:shake: Quote
marta0731 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 kora78 napisał(a):to u Nicky te 2 boksie mialy byc? i jeden nie dotrwal :( ale ryczalam wtedy :( moje poczatki aktywnego "dogowania".... i Trudi na ds zostala?? :):):) Ano tak... I zobacz szczęśliwą Trudi u Nicky... Nawet ryżyk jak za miękki jej smakuje;) http://www.dogomania.pl/threads/174593-Trudi-szcz%C4%99%C5%9Bliwa-w-nowym-domku!-%29/page19 Quote
marta0731 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Wszystkie ciotki boksiowe wtedy ryczały jak nie wiem...:(:(:(: Quote
Iza i Avanti Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 marta0731 napisał(a):Wszystkie ciotki boksiowe wtedy ryczały jak nie wiem...:(:(:(: Oj, ryczały, ryczały :-( Quote
kora78 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ja juz czekam wciaz :) giselka pisze, ze Szela i Graf maja komplet ogloszen kupionych i allegro zrobione. to pare dni spokoj z ogloszeniami. ja ptem porobie Szeli od siebie, jak zawsze swoim dt. Z domowymi fotkami i opisem, jak sie w domu zachowuje Szelka ma min.3 latka Quote
Jusia&Szila Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 kora78 napisał(a): ja ptem porobie Szeli od siebie, jak zawsze swoim dt. Z domowymi fotkami i opisem, jak sie w domu zachowuje ja sie juz normalnie tych fotek nie moge doczekac :) domowych :) Quote
giselle4 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Jusia&Szila napisał(a):ja sie juz normalnie tych fotek nie moge doczekac :) domowych :) ja tez ale kwarantanny nie przeskoczysz:) Quote
fiorsteinbock Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Bede pilnie sledzic domowe wydarzenia Szeli u Cioteczki Kory :) Oj Szelcia, jeszcze pare dni i nowe zycie! Teraz pakiet ogloszen, cioteczka Kora Niunie wypiesci i fiuuu do nowego domku. Quote
Nadziejka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 oj tak oj takkkkkkkkkkkkk! niechaj wypiesci za wszysciutkie czasy:multi: Quote
marta0731 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Szeleczkę to ja przy okazji sama też wymiziam, też się już nie mogę doczekać:) No i Graf jeszcze................... Quote
giselle4 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 kupiłam juz jemu pakiet ogłoszen i Szeli tez:) Quote
Kapsel Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 giselle4 napisał(a):kupiłam juz jemu pakiet ogłoszen i Szeli tez:) Gisellko, a gdzie się kupuje taki pakiet? Quote
kamilawa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Kapsel napisał(a):Gisellko, a gdzie się kupuje taki pakiet? Na bazarku ogłoszeniowym kochana. :) Quote
lika1771 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Cioteczki ogłoszenia za darmo na 77 portalachhttp://www.dogomania.pl/threads/191959-Pomog%C4%99-w-og%C5%82aszaniu-bezdomnych-zwierz%C4%85t-%29-77-stron-adopcyjnych! Quote
Recommended Posts