Kapsel Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Można by ją zacałować na śmierć :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Boksie są cudowne, normalnie cuuuuuuuuuuuuudowne :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Igiełka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Śliczna- prawdziwa psia Dama. :loveu::loveu::loveu: Quote
kora78 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 wspaniala :)))))))))))) jest jakis odzew juz z ogloszen? czy poszla do fundacji bokserzych? dlaczego mi nikt nie odpowiada? Quote
giselle4 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 kora78 napisał(a):wspaniala :)))))))))))) jest jakis odzew juz z ogloszen? czy poszla do fundacji bokserzych? dlaczego mi nikt nie odpowiada? sorry ale nie mam czasu...na wszystko odpowiem a teraz mamy boksera -Grafa od dzisiaj no i szalejemy jutro z michelle wezmiemy oboje na spacerek... napisze, kora wszystko napisze do wrzesnia jest na kwarantannie wiec spokojnie:) pani kierownik nam pomaga karmi i sprawdza chipy ale oboje nie maja dobrze ze on chociaz jest zdrowy co nie znaczy bez skazy:( Quote
giselle4 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 kora78 napisał(a):rozkurcz... to on juz ma, zwieraczkow. i leci ciurkiem po nogach, jak bez pampersa lata. najpierw ja bylam chora, przed urlopem, w zeszlym tyg tz, teraz maly. jakas cholera tu siedzi chyba u nas. nie wiem,co mu dac... jutro lekarz :( ogladalam obrozki na bazarku, ale to dlugo potrwa z wysylkami, z zakonczeniami bazarku. lepiej kupc od razu. ale jak szelki to bez delikwenta ciezko przeciez. czy Szela wymaga szelek? ciagnie na smyczy? spokojnie obroze juz ma szelki tez jej kupiłam ale nie zakładam poki skorka moze je bolec:-( wychodzi na specerki codziennie jest sama na izolatce [blizej pani kierownik-to raj dla psow] u nas psiaki na kwarantannie sa wszystki w pojedynke dla bezpieczenstwa. Spacerki to jak w sobote 2 godziny razem z ludzmi ma super,teraz tylko ogłoszenia-duzo ogłoszen.. Do Fundacji jeszcze nie zglosiłam ale poprosze o umieszczenie na swojej stronie. Nie przyjezdzaj bo jako osoba postronna nie dostaniesz jej na spacer poki jest na kwarantannie,pozniej to co innego...to wszytko dla bezpieczenstwa ludzi. Tak,Szela juz nie jest na kwarantannie tylko okupuje izolatke na kwarantannie jej miejsce zajął Graf:-( sliczny ,same zobaczycie. Quote
Jusia&Szila Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 gdzie ten Graf? zaspamujcie tu troszke :) Quote
giselle4 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Jusia&Szila napisał(a):gdzie ten Graf? zaspamujcie tu troszke :) robimy zaraz jemu watek ...poczekaj szybka kobieto jeszcze obiad Tz zrobie hihihi Quote
giselle4 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [quote name='Jusia&Szila']gdzie ten Graf? zaspamujcie tu troszke :) chcesz i masz:) http://www.dogomania.pl/threads/191420-Graf-biszkoptowy-bokserkowy-młodzieniec-w-schronisku...a-miało-byc-tak-pieknie-( Quote
giselle4 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 SzeLka ,zaraz spacerek z Grafem:) Quote
Jusia&Szila Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 giselle4 napisał(a):SzeLka ,zaraz spacerek z Grafem:) ale z nich parka :) Quote
giselle4 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Graf i Szelka na spacerkach:) ale mnie kochasz bardziej? Szelka ,jednakowo malutka:) Ja tez kocham Szelke sieeee wieeee Szelka sie nie wyspała...za duzo piernat Quote
giselle4 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 2 jęzorki na start:) gdzie ta woda? piiiiic całus dla GRAFA CALUS DLA SZELKI WODY NIE MA ,WRACAMY DO SCHRONU:) Szela prowadzic Quote
Jusia&Szila Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 ale odlot! Noo kto by nie chciał mieć ich u siebie razem???? Quote
Kapsel Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Cudności parka boksiołków najkochańszych na świecie. :loveu::loveu::loveu: Jak dobrze, że Dziewczyny :calus::calus::calus:jesteście, co one biedaki by bez Was w tym schronie zrobiły? :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
kamilawa Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 W końcu mogę coś napisać. :) Kurcze, nie może tak być. Za dużo tych bokserów bez domu... za dużo. Oby maluchy szybko do domku poleciały. Nie mogą długo siedzieć. Oby dobry domciu się znalazł dla biedaków! Quote
giselle4 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Kapsel napisał(a):Cudności parka boksiołków najkochańszych na świecie. :loveu::loveu::loveu: Jak dobrze, że Dziewczyny :calus::calus::calus:jesteście, co one biedaki by bez Was w tym schronie zrobiły? :Cool!::Cool!::Cool!: Kapselku,nie jest tak zle pani kierownik kibicuje SZELI to taka przytulanka i ona cały czas sie smieje i prosi o glaski i zaglada w oczy. Graf był zachwycony spacerem z SZELKA Szalka bardzo siei pilnuje i chce aprobaty swoich wyczynow Graf ciągnie na smyczy ale na dlugiej lince daleko nie odejdzie.... zna komendy i widac ze jest całusnym psiakiem:) mokry pysk mialam i SZELKA TEZ Quote
giselle4 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Nasza Szaronka to wampir i ma ADHD i nie mozemy brac teraz psiakow na DT Szaronka na polu i nasz oposik spi::) a moze pilnuje zabawek hihihi? Quote
Igiełka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Piękne boksie spacerują i kondycji pilnują. :lol::evil_lol: I jeszcze mogę podziwiać prawdziwego śpiocha w koszyku. :lol: Quote
Kapsel Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Gisellko, Szaronka to Twoja osobista boksia? :razz: Quote
kora78 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 slicznie na fotach :) to szela taka plowa jest bardziej, przy grafie, on bardziej rudy a wielksocia sa tacy sami? dajcie znac, jak beda wyniki Quote
giselle4 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Kapsel napisał(a):Gisellko, Szaronka to Twoja osobista boksia? :razz: Tak:) moj aniolek Quote
giselle4 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='kora78']slicznie na fotach :) to szela taka plowa jest bardziej, przy grafie, on bardziej rudy a wielksocia sa tacy sami? mniejsza od Grafa ona jest miniaturką boksia pieknie jezdzi autem dzisiaj z michelle wziełysmy ja do weta ona jest cudowna pieknie sie połozyła i nie bylo kręcenia,patrzyła przez okno.... dala panu wetewi wszystko zrobic przy sobie Quote
Recommended Posts