wiska Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 W prawie każdej książce którą czytam są opisywane zalety tzw.: "klikiera"-czy jakoś tak. Chyba wiecie co to jest. Pyt. brzmi: gdzie TO kupić??-w sklepach zoologicznych tego nie ma.:shake: ,no wie gdzie? Quote
talut Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 www.petshop.prv.pl :) ja mam stamtąd swój kliker i bardzo dobrze się sprawdza :) a o metodzie klikerowej możesz poczyać na www.kliker.z.pl :) Quote
URIA Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 wiska napisał(a):W prawie każdej książce którą czytam są opisywane zalety tzw.: "klikiera"-czy jakoś tak. Chyba wiecie co to jest. Pyt. brzmi: gdzie TO kupić??-w sklepach zoologicznych tego nie ma.:shake: ,no wie gdzie? Jest ja kupilam swoj w zoologiku. Quote
coztego Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Klikery w tej chwili są już dość rozpowszechnione w sklepach internetowych, poprzeglądaj oferty :) Tylko najpierw naucz się trochę o metodzie, bo kliker łatwo "zepsuć" ;) Quote
wiska Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 spox,przeczytalam juz tyle o tej petodzie,ze wiecej sie juz chyba po prostu nie da!!:evil_lol: Quote
Klaudia:-) Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 talut kilka postów wcześniej już podałaś ten link. Quote
WŁADCZYNI Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 W prawie każdym zoologiku- tylko trzeba mówić powoli i wyraźnie- pan był bardzo zdziwiony że ja jakiś "klikier" chce:) przekopał pół sklepu i znalazł ostatni egzemplarz-trixiego w formie kostki z dołączona ksiązeczką o tym jak nauczyć kilku koment klikerem niestety po niemiecku:( Polecam http://members.westnet.com.au/b-m/index.html -> książka co jak i po co ;) Quote
talut Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Klaudia, już skasowałam tego posta ;) polecam jeszcze klikerową listę dyskusyjną na yahoogroups.com :) Quote
wiska Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Dzieki,pojde do zoologa,a jak nie bedzie to kupie przez inter.:evil_lol: pozdro Quote
WŁADCZYNI Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Ja wolałam w "realu" - bo jeśli miałby inne opcje to bym mu klikała w sklepie sprawdzając który jest dla mnie wygodniejszy:) A ten trixie jest bardzo wygodny i estetyczny- dla mnie dużym plusem jest regulacja głośności może nie duża ale zawsze tak na wszelki wypadek bo w wakacje chce spróbować klikać jeszcze 2 psy i każdy miałby swój kliker + inny stopień głosności. Quote
wiska Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Ja tez bym wolala w "realu"-niestety,w zaden ze sklepow zoologicznych w ktorych do tej pory byllam nie sprzedaje tego... Quote
Recommended Posts