Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

instrukcja:1.wciskasz lewy klawisz myszki aż obrazek podswietli się na niebiesko 2.wciskasz prawy przycisk myszy i wybierasz KOPJUJ 3.idziesz na góre SZYBKIE MENU wybierasz subskrybcje 4.ramka po lewej EDYTUJ SYGNATURE w ramke klikasz prawym przyciskiem WKLEJ5.na koniec zatwierdz sygnature

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matko co myśmy wczoraj z Polcią-zabójcą miały..... ;)

jest u mnie dziki kotek z uszkodzoną miednicą, jest dziki, nie nadaje sie do życia w mieszkaniu i jest zbyt wolny nie radzi sobie żyjąc na wolności (przez uszkodzenie miednicy ma jedną wiszącą nóżke...) koniec końców mieszka w psim kojcu....i Pola zawsze dziarsko go oszczekiwała przez siatke...aż wczoraj poszłam do kotka, Polcia wdarła sie między moimi nogami....i prosto poleciała "zamordować kota", który jest od niej troche większy przecież.... wbiła sie zębami w koci brzuch.... tylko Polcia ma ząbki starte i poza tym został jej po zabiego tak średnio co drugi....a kotek wprawdzie kaleka ale nie ma wiecej niż ze dwa lata, ząbki ma jak sztylety... niestety odgryzł sie, udziabał Polcie tak w okolicy ramienia.... krew sie leje a Poli nie można oderwać od kotka,
nie bacząc na obrażenia postanowiła zagryźć kotka i koniec..... ostatecznie złapałam Polcie i na siłę odrywałam ją od kotka,
kot patrzył jakby ufo wylądowało...w takim szoku był.... potem przez reszte dnia już nawet nie wyszedł ze swojego kontenerka
Polcia ma troche przegryzioną skóre na ramieniu, nic wielkiego sie nie stało..... kotu nie dała rady przebić sie przez skóre, wiec on ma tylko traume psychiczną...

ale jedno jest pewne, nowy domek musi być bez kota bo Pola walczy z kotem po prostu na śmierć i życie...bez żartów... zszokowała mnie rozrabiarka jedna..,

Posted

RenW napisał(a):
Jest, ale niepodlinkowany. :eviltong::evil_lol: Też takie mi wychodzą, więc nie mam ich wcale..:evil_lol:

banerek wklejony przeze mnie jest podlinkowany,prosze po wklejeniu w sygnature ,najpierw dac odglad a potem zatwierdzic i wówczas działa,choć nie zawsze i nie wiem od czego to zalezy.
Widze ze matrioszka ma wklejony i działa wiec kakos da sie to zrobic.
Kiku,czekam na adres do wysyłki kubraczka.

Posted

Pozwoliłam sobie też zamówić dla Polci jedno wdzianko, niech ma Dziewczynka na zmianę. Umówiłam się z ZuziaM, że przywiezie je do Kikou podczas planowanej wizyty u weta.

Pola "CatKiller" - hihi!

A jak mruczek - otrząsnął się już z traumy po ataku szalonej jamniczki? ;)

I jak ranka Agresorki?

Posted

Kochani, właśnie zakończył się bazarek Polci :)

Udało się zebrać deklarowanych wpłat na aż 405,50 zł :D:D:D

Jak tylko większość będzie na moim koncie przeleję na konto Kikou!

Bardzo dziękuję za pomoc!

Posted

Powiem więcej - mam już większość super fantów na kolejny bazarek co by Maleństwo przed zimą zabezpieczyć! :)

Ale i tak najbardziej przydałby się domek, w którym Polcia byłaby jedyną księżniczką (no dobra - z racji wieku raczej Królową Matką ;) )

Posted

dziekujemy bardzo za opieke Polci..... mało ktory piesio ma takie operatywne opiekunki.. tylko ptasiego mleczka jej brakuje.... ;)

a sama królewna ma sie w porządku.... po incydencie z kotkiem niemal nic nie widać....
Polcia tak czy inaczej czatuje przy kocim kojczyku.... chyba czeka na runde rewanżową :)

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Może ... dla słunia ?:roflt::roflt:

Ty to zawsze wypatrzysz moje przejęzyczenie :megagrin:
Może być i dla słunia :roflt::roflt::roflt: byle doszedł.