Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

APSA napisał(a):
Zrobiłam przelew 186 zł za sierpień, czy poza tym były jeszcze jakieś wydatki?

hmm coś tam było ale już nie pamiętam a że Janusz kupował to pogubił paragony więc uznajmy ze nie było :)

• 3 weeks later...
  • Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to znowu ja
( ale za Wami dzisiaj łażę ;))

i znowu zapraszam na dwa bazarki, z których część dochodów przeznaczona jest dla Krecika
Krecikowe cioteczki zapraszam szczególnie
http://www.dogomania.pl/threads/215227-OUTLET-DELUXE-vol.1-dla-Chojraka-Krecika-Tulia-i-wielu-innych-do-11.X.g.-21.
http://www.dogomania.pl/threads/215235-OUTLET-DELUXE-vol.-2-dla-Tytusa-Megi-Tofika-i-innych-do-11.X.g.-21.

miłego dnia!

Posted

Zagladam troszke - u mnie srednia sytuacja z nadzieja na poprawe od pazdziernika - ale z kolei uruchamiamy watek Amanta , wydatkow troche bedzie - moze potem cos dla Krecika wyskrobie

Posted

Dzięki za pamięć :)
Jak mi się skończy sezon wyjazdowy, zabiorę się w końcu za jakiś bazarek dla moich staruszków.
Tymczasem odwiedziłam Krecika przy okazji wetowożenia Berniego. I chyba niestety kreci zegar biologiczny ruszył naprzód. O ile przy poprzednich odwiedzinach Kretosław wyglądał jak przed rokiem, to w przez ostatnie 2-3 miesiące się wyraźnie postarzał.

Posted

powaga:) wziełam go spod krzesła bo se stał, podnioslam do gory i przytuliłam, trochę rozkraczył nogi jak żaba, to chyba był odruch niezadowolenia i takiego rozkraczonego postawiłam na posłanie...:) teraz czytam że on nie lubi czułości:) ale i tak słodki jest , lubie takich niedostepnych:)
a tak poważnie to on taki nieobecny już chyba...

Posted

On od początku był mało dostępny i żyjący we własnym świecie :)
Nadmiernych czułości nie lubi/nie lubił, ale głaskanie owszem, tylko nie z zaskoczenia. Wrzucałam też na wątek zdjęcia Kretosława na kolankach (bez zachwytu z jego strony, ale i bez protestu).
Pewnie przez całe życie był psem żyjącym obok ludzi a nie z nimi.

Posted

Kretosław to takie małe zombie :)
Zapomniałam wspomnieć że kończy mu sie jedzonko. Nie spodziewałam się że będzie żył tak długo że zobaczy dno wiaderka z karmą bo jakiś czas temu dostał sporą ilość, a tu prosze, taki żywotny staruszek, no i dobrze niech korzysta, skoro jest taki sprytny że nabrał ciotki ;)

Posted

Natalia, mówiłaś kiedyś, że masz możliwość zamówić karmę w cenie hurtowej - można by z tego skorzystać? :)

Czy u Ciebie są jeszcze jakieś wątrobowce, czy Kretosław jest jedyny?

Posted

[quote name='Astaroth']Kretosław to takie małe zombie :)
Zapomniałam wspomnieć że kończy mu sie jedzonko. Nie spodziewałam się że będzie żył tak długo że zobaczy dno wiaderka z karmą bo jakiś czas temu dostał sporą ilość, a tu prosze, taki żywotny staruszek, no i dobrze niech korzysta, skoro jest taki sprytny że nabrał ciotki ;)[/QUOTE]
Bo on tak żył z ciekawości, jak wygląda dno wiaderka ;) A teraz chce podziwiać, jak się to wiaderko napełnia :p

Posted

[quote name='morisowa']Bo on tak żył z ciekawości, jak wygląda dno wiaderka ;) A teraz chce podziwiać, jak się to wiaderko napełnia :p[/QUOTE]
W końcu każdy powód jest dobry :lol: