Onaa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 To chyba z Foczką ma to zdjęcie :). Ładnie razem wyglądają. Tylko Krecik ma bidne te łapinki. I tak niesamowite że on jakoś sobie radzi. Quote
Astaroth Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 jedno zdjęcie jest z Foczką drugie z Jeżykiem, u nas cały zwierzyniec :) A cierpliwości to trzeba pogratulować APSie, bo Krecik taki "umierający" już ponad 7miesięcy ;) aż się dziwie że nie rządasz co jakiś czas zdjęcia z dzisiejszą gazetą żeby się upewnić czy napewno żyje ;) Quote
magdyska25 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Astaroth napisał(a):jedno zdjęcie jest z Foczką drugie z Jeżykiem, u nas cały zwierzyniec :) A cierpliwości to trzeba pogratulować APSie, bo Krecik taki "umierający" już ponad 7miesięcy ;) aż się dziwie że nie rządasz co jakiś czas zdjęcia z dzisiejszą gazetą żeby się upewnić czy napewno żyje ;) Pan Kretosław robi Apsie na złość!!! :) Oby tak dalej Krecik :evil_lol: Quote
APSA Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Magdyska, jak się ma bazarek? :cool3: Krecik z kumplami wygląda słodko :) Pytanie, czy kumple tacy mali, czy to Krecik nagle urósł? :lol: Zdjęcie z gazetą to może nie (zresztą fotoszop może wszystko 8)), ale już najwyższy czas wprosić się z wizytą. Można po weekendzie któregoś wieczoru? Quote
Nutusia Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 O ho, ho!!! Kontrol będzie! :) Kreciku, trawę maluj na zielono, krawat włóż i... grzeczny bądź! Quote
Astaroth Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 APSA napisał(a):Krecik z kumplami wygląda słodko :) Pytanie, czy kumple tacy mali, czy to Krecik nagle urósł? :lol: Zdjęcie z gazetą to może nie (zresztą fotoszop może wszystko 8)), ale już najwyższy czas wprosić się z wizytą. Można po weekendzie któregoś wieczoru? Kumple od Krecika więksi, ale jak podchodzą do Kretosława to z należnym szacunkiem :) Zapraszam bo i karma się nieługo skończy, w środę i piętek musze być w Warszawie w godz 16-18, w czwartek z jednym psiakiem jadę do weta ale nie wiem o której, a tak poza tym jestem na miejscu. Quote
Katcherine Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Ale Ci Piesku wypominaja ...znajac zycie Krecik w takim razie dobije 22 conajmniej lat... Tez bysmy chcialy zeby Nasz Hydzik tak sobie poradzil :(. Astaroth napisał(a):jedno zdjęcie jest z Foczką drugie z Jeżykiem, u nas cały zwierzyniec :) A cierpliwości to trzeba pogratulować APSie, bo Krecik taki "umierający" już ponad 7miesięcy ;) aż się dziwie że nie rządasz co jakiś czas zdjęcia z dzisiejszą gazetą żeby się upewnić czy napewno żyje ;) Quote
APSA Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Astaroth napisał(a):Zapraszam bo i karma się nieługo skończy, w środę i piętek musze być w Warszawie w godz 16-18, w czwartek z jednym psiakiem jadę do weta ale nie wiem o której, a tak poza tym jestem na miejscu. Czyli we wtorek nie ma przeciwwskazań? :) To się piszemy na wtorek. Quote
APSA Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Przelałam opłatę za hotel za lipiec - 186 zł. Mam nadzieję, że tym razem wpisałam wszystko jak należy ;) Z zaległością za leczenie bardzo liczę na pomoc Kundelkowej Skarpety. W tej chwili krecikowe saldo u mnie wynosi 1 zł 80 gr. Quote
Astaroth Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 APSA napisał(a):Czyli we wtorek nie ma przeciwwskazań? :) To się piszemy na wtorek. ok to do zobaczenia :) Quote
APSA Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Wizyta zaliczona, karma dowieziona :) Bardzo dziękuję Morisowej i Malibo, od których bezpośrednio bądź pośrednio tę karmę otrzymałam :Rose: Stwierdzilam naocznie, że Krecik żyje. W każdym razie tak się wydaje, ale po wypchaniu i zamontowaniu w środku jakiegoś robota raczej by tak realistycznie nie oddychał ;) I nie zabijał wzrokiem ;) Nadal sprawia wrażenie, że lubi głaskanie :) Moje suki bardzo dziękują za ciasteczka! :eating: Natalia, przelew za leczenie powinien do Ciebie trafić bezpośrednio z Kundelkowej Skarbonki - potwierdź proszę, jak dojdzie. Quote
magdyska25 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Edit: Bazarek wreszcie powstał. Przepraszam za opóźnienie. LINK: http://www.dogomania.pl/threads/212399-RO%C5%BBNO%C5%9ACI-do-k%C4%85pieli-DVD-ksi%C4%85%C5%BCki-wisiorek-na-Krecika-w-DT-do-16.08.-godz.-20-00!!!?p=17385871#post17385871 Zapraszam serdecznie!!! Dodałam jeszcze kilka rzeczy, które znalazłam u siebie. Quote
APSA Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Witamy na pokładzie! :) Z bazarków będzie dla Krecika trochę grosza, także może sobie żyć kolejny miesiąc ;) Quote
magdyska25 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='APSA']Witamy na pokładzie! :) Z bazarków będzie dla Krecika trochę grosza, także może sobie żyć kolejny miesiąc ;) Z bazarku, który ja wystawiłam uzbierało się w sumie 94,35 zł. - przelewam na konto Apsy 95 zł.. Proszę o potwierdzenie na bazarku jak dojdą: http://www.dogomania.pl/threads/212399-KONIEC-ROZLICZAM!!!RO%C5%BBNO%C5%9ACI-do-k%C4%85pieli-DVD-ksi%C4%85%C5%BCki-wisiorek-na-Krecika-w-DT Quote
APSA Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Potwierdzam odbiór, dziękuję :multi: i za 10 zł ekstra :) Krecik zrobił się bogaty :) Quote
magdyska25 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 APSA napisał(a):Potwierdzam odbiór, dziękuję :multi: i za 10 zł ekstra :) Krecik zrobił się bogaty :) Proszę bardzo, polecam się na przyszłość ;) Quote
obraczus87 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Krecik żyje :evil_lol: Byłam i sprawdziłam dzisiaj ;) pomimo tego, że spał :) Quote
APSA Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 obraczus87 napisał(a):Krecik żyje :evil_lol: Byłam i sprawdziłam dzisiaj ;) pomimo tego, że spał :) On nie śpi, tylko tak udaje, a tym czasem dysKRETnie kontroluje otoczenie ;) Zrobiłam przelew 186 zł za sierpień, czy poza tym były jeszcze jakieś wydatki? Quote
Dada M Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Berni dogadał się z Karolinką i wspólnie kombinują, jak się pozbyć Krecika ;) Quote
APSA Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Powodzenia :evil_lol: Już to widzę: rzucą się na niego we dwójkę, będzie splątany kłąb ciał, z którego w efekcie Krecik wyjdzie bez szwanku zostawiając za sobą zwłoki sił sprzymierzonych :diabloti: Napiszecie coś więcej, jak Berni? Jak z jego potrzebami/leczeniem? Quote
Astaroth Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 APSA napisał(a):Napiszecie coś więcej, jak Berni? Jak z jego potrzebami/leczeniem? Berni całkiem nieźle. Zapas leków mu kupiłam, ale nie wiem czy go nie skonsultować u jakegoś specjalisty, jak myślisz? Quote
APSA Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Astaroth napisał(a):Berni całkiem nieźle. Zapas leków mu kupiłam, ale nie wiem czy go nie skonsultować u jakegoś specjalisty, jak myślisz? Myślę, że warto. Quote
Recommended Posts