Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To chyba z Foczką ma to zdjęcie :). Ładnie razem wyglądają.
Tylko Krecik ma bidne te łapinki.
I tak niesamowite że on jakoś sobie radzi.

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jedno zdjęcie jest z Foczką drugie z Jeżykiem, u nas cały zwierzyniec :)

A cierpliwości to trzeba pogratulować APSie, bo Krecik taki "umierający" już ponad 7miesięcy ;) aż się dziwie że nie rządasz co jakiś czas zdjęcia z dzisiejszą gazetą żeby się upewnić czy napewno żyje ;)

Posted

Astaroth napisał(a):

A cierpliwości to trzeba pogratulować APSie, bo Krecik taki "umierający" już ponad 7miesięcy ;) aż się dziwie że nie rządasz co jakiś czas zdjęcia z dzisiejszą gazetą żeby się upewnić czy napewno żyje ;)

Pan Kretosław robi Apsie na złość!!! :)

Oby tak dalej Krecik :evil_lol:

Posted

Magdyska, jak się ma bazarek? :cool3:

Krecik z kumplami wygląda słodko :) Pytanie, czy kumple tacy mali, czy to Krecik nagle urósł? :lol:
Zdjęcie z gazetą to może nie (zresztą fotoszop może wszystko 8)), ale już najwyższy czas wprosić się z wizytą. Można po weekendzie któregoś wieczoru?

Posted

APSA napisał(a):
Krecik z kumplami wygląda słodko :) Pytanie, czy kumple tacy mali, czy to Krecik nagle urósł? :lol:
Zdjęcie z gazetą to może nie (zresztą fotoszop może wszystko 8)), ale już najwyższy czas wprosić się z wizytą. Można po weekendzie któregoś wieczoru?

Kumple od Krecika więksi, ale jak podchodzą do Kretosława to z należnym szacunkiem :)
Zapraszam bo i karma się nieługo skończy, w środę i piętek musze być w Warszawie w godz 16-18, w czwartek z jednym psiakiem jadę do weta ale nie wiem o której, a tak poza tym jestem na miejscu.

Posted

Ale Ci Piesku wypominaja ...znajac zycie Krecik w takim razie dobije 22 conajmniej lat...
Tez bysmy chcialy zeby Nasz Hydzik tak sobie poradzil :(.

Astaroth napisał(a):

Posted

Astaroth napisał(a):
Zapraszam bo i karma się nieługo skończy, w środę i piętek musze być w Warszawie w godz 16-18, w czwartek z jednym psiakiem jadę do weta ale nie wiem o której, a tak poza tym jestem na miejscu.

Czyli we wtorek nie ma przeciwwskazań? :) To się piszemy na wtorek.

Posted

Przelałam opłatę za hotel za lipiec - 186 zł. Mam nadzieję, że tym razem wpisałam wszystko jak należy ;)
Z zaległością za leczenie bardzo liczę na pomoc Kundelkowej Skarpety.

W tej chwili krecikowe saldo u mnie wynosi 1 zł 80 gr.

Posted

Wizyta zaliczona, karma dowieziona :) Bardzo dziękuję Morisowej i Malibo, od których bezpośrednio bądź pośrednio tę karmę otrzymałam :Rose:
Stwierdzilam naocznie, że Krecik żyje. W każdym razie tak się wydaje, ale po wypchaniu i zamontowaniu w środku jakiegoś robota raczej by tak realistycznie nie oddychał ;) I nie zabijał wzrokiem ;)
Nadal sprawia wrażenie, że lubi głaskanie :)

Moje suki bardzo dziękują za ciasteczka! :eating:

Natalia, przelew za leczenie powinien do Ciebie trafić bezpośrednio z Kundelkowej Skarbonki - potwierdź proszę, jak dojdzie.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='APSA']Witamy na pokładzie! :)

Z bazarków będzie dla Krecika trochę grosza, także może sobie żyć kolejny miesiąc ;)

Z bazarku, który ja wystawiłam uzbierało się w sumie 94,35 zł. - przelewam na konto Apsy 95 zł..
Proszę o potwierdzenie na bazarku jak dojdą:
http://www.dogomania.pl/threads/212399-KONIEC-ROZLICZAM!!!RO%C5%BBNO%C5%9ACI-do-k%C4%85pieli-DVD-ksi%C4%85%C5%BCki-wisiorek-na-Krecika-w-DT

Posted

obraczus87 napisał(a):
Krecik żyje :evil_lol:
Byłam i sprawdziłam dzisiaj ;) pomimo tego, że spał :)

On nie śpi, tylko tak udaje, a tym czasem dysKRETnie kontroluje otoczenie ;)

Zrobiłam przelew 186 zł za sierpień, czy poza tym były jeszcze jakieś wydatki?

Posted

Powodzenia :evil_lol: Już to widzę: rzucą się na niego we dwójkę, będzie splątany kłąb ciał, z którego w efekcie Krecik wyjdzie bez szwanku zostawiając za sobą zwłoki sił sprzymierzonych :diabloti:

Napiszecie coś więcej, jak Berni?
Jak z jego potrzebami/leczeniem?

Posted

APSA napisał(a):
Napiszecie coś więcej, jak Berni?
Jak z jego potrzebami/leczeniem?

Berni całkiem nieźle. Zapas leków mu kupiłam, ale nie wiem czy go nie skonsultować u jakegoś specjalisty, jak myślisz?

Posted

Astaroth napisał(a):
Berni całkiem nieźle. Zapas leków mu kupiłam, ale nie wiem czy go nie skonsultować u jakegoś specjalisty, jak myślisz?

Myślę, że warto.