Dada M Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Zapraszam na bazarek dla 5 staruszków, zabranych z tego samego schroniska, w którym był Kretostwór: http://www.dogomania.pl/threads/207455-ODTWARZACZE-dvd-filmy-musyka-ksiażki-na-staruszki-do-27.05 Łącznie brakuje psiakom aż 760 zł deklaracji co miesiąc :( Quote
malibo57 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Renal czeka na Bełskiej na odbiór przez Morisową, a Hepatic dla Krtka na Wasze umówienie się wzajemne. Quote
Astaroth Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 malibo57 napisał(a):Renal czeka na Bełskiej na odbiór przez Morisową, a Hepatic dla Krtka na Wasze umówienie się wzajemne. czy ja mam odebrać od Ciebie karmę dla Krecika? Czy to dziewczyny mają umawiać sie między sobą bo już się pogubiłam :) Quote
malibo57 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 He, he, nie ma lekko;-) Renal pojechał na Bełską i tam ma go odebrać Morisowa, a od niej ma jakoś do Ciebie dotrzeć Hepatic. Jak? To wie tylko APSA:evil_lol: Quote
APSA Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 malibo57 napisał(a):[...] Morisowa, a od niej ma jakoś do Ciebie dotrzeć Hepatic. Jak? To wie tylko APSA:evil_lol: Jak to jak? Jak będzie potrzeba :cool3: Chyba jeszcze nie zjadł tej połowy wora, którą dostał na dniu ziemi? Astaroth, Ty nie musisz nic znikąd odbierać, przynajmniej na razie ;) Quote
Astaroth Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 nie no jeszcze nie zjadł, jak będzie się kończyło to dam znać, chyba że wcześniej wpadniecie w odwiedziny i podrzucicie :) Quote
APSA Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Dopisałam do rozliczeń 30 zł od Ani R. dla staruszków z koszyczka i 50 zł od pani od Jagi. Przelałam 186 zł za hotel w maju - jeśli były dodatkowe wydatki, proszę o informację. Jak się ma Kretostwór? Nie robił więcej alarmów? Pewnie czeka na z tym Boże Ciało :evil_lol: Quote
Astaroth Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Pewnie tak, szczególnie że to jeszcze Dzień Ojca, a 24 czerwca moja mama ma imieniny więc w Boże Ciało zjedzie się cała rodzinka idealny moment żeby mnie nastraszyć :) Przez ten czas miał jeden gorszy dzień i biegunkę, ale przeszło mu zanim Janusz wrócił z pracy wiec nie jechaliśmy do weta, dałam mu tylko coś na biegunkę i scanomuna :) Z wydatków kupowałam Esselive Forte i Sylimarol razem 36,8zł i wczoraj Hepatil 11zł. Możesz doliczyć do następnego przelewu. Pewnie dojedzie jeszcze jeden Sylimarol bo do końca czerwca nie starczy, ale to dopiszę pod koniec miesiąca. Karma jeszcze jest. Quote
APSA Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Wygląda na to, że Kret nie ma już ani złotówki deklaracji stałej :shake: Niniejszym rozpoczynam akcję poszukiwawczą nowych dekarowiczów. Zapraszam na bazarek dla Kretosława - prośba o rozsyłanie i podbijanie: http://www.dogomania.pl/threads/209779-KRAWATY Quote
APSA Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Zrobiłam banerek KretoKrawatowy: JEDWABNE KRA[COLOR=black]WATY RÓŻNE WZORY Serdeczna prośba o pomoc w promocji bazarku! Quote
Dada M Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Ech, ale nam Krecisko wywinęło numer ;) Niedługo minie rok odkąd opuścił schronisko ... Quote
Astaroth Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Rozliczenie za czerwiec: hotelik 180zł leki 47,8zł z poprzedniego miesiąca (to co pisałam wyżej) sylimarol 12,8zł Quote
Dada M Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Zapraszam na wątek Klary - sunia od 9 lat przebywa w schronisku: http://www.dogomania.pl/threads/210639-KLARA-psi-ideał-od-9-lat-w-schronisku-prośba-o-pomoc-w-ogłaszaniu-suni-! Jest słodka, miła i kochana - i bardzo pilnie potrzebuje osoby, która wykona dla niej piękne ogłoszenia :) Quote
APSA Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Natalia czyta w myślach, właśnie się zbierałam do wysłania prośby o rozliczenie :) Postaram sie jutro zrobić przelew. Na koncie Kretostwora zostanie niecałe 13 zł... Kreciku, wstydziłbyś się tak żyć bez deklaracji! ;) Quote
magdyska25 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 A Krecik wszystko ma w nosie i nie ma zamiaru rozstawać się z nami!!! ;) Asia jak Ty sobie radzisz bez deklaracji? Wszystko bazarki, czy też ze swoich dajesz? Myślę jakby tu Ci pomóc ale ja też nie wyrabiam z robieniem bazarków i kolejne się szykują. Quote
APSA Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Z Kretem o dziwo jakoś to jeszcze idzie, dokładam sporo do Tofika (a tamten ma deklaracje: całe 20 zł :p) Quote
Dada M Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Uff ... Wróciłam :) Na razie żadnych zdjęć, bo umieram z głodu, a i tak wyjadłam Astaroth 3/4 zapasów słodyczy ;) Krecina jest totalnie zdemenciała, żyje w zupełnie innym wymiarze ;) Ożywia się tylko wtedy, gdy Astaroth np. pomaga mu się ułożyć na posłanku - wtedy próbuje ją zjeść :) Quote
APSA Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Astaroth, nie muszę oglądać zdjęć, żeby myśleć to, czego mam nie myśleć ;) A poza tym planuję obejrzeć potwora na żywo :cool3: Dostałam 50 zł dla staruszków od Ani spoza dogo, dzielę na 30 zł dla Kreta i 20 zł dla Tofiego u Cerber. Quote
APSA Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Kretoszczur jak nic! Kolejny, co ma ze dwieście lat :p Quote
Nutusia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Siadają tylne łapiny :( Kretosław w swoim magicznym świecie... dla niego starość ma jednak swój urok - dzięki Wam! Quote
APSA Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Łapiny siadają, ale siadały już wcześniej. Jest mały, więc to ie aż taki problem Schudł troszkę, wygląda trochę starzej... ale faktycznie niewiele się zmienił od grudnia. Dzięki za zdjęcia! Quote
Astaroth Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 APSA możesz mnie zamordować. Od kilku dni Kretosław ma zapalenie pęcherza, a ja od kilku dni się zabieram do napisania tego na wątku i tak mi idzie jak widać. Coś na pamięć muszę zacząć brać bo ostatnio jak sobie nie zapiszę w notesie to mi wylatuje z głowy i koniec. Więc tak, byłam z nim u wetki, dała mu antybiotyk, chciała oddać mocz do badań ale Kretosław był uparty i mimo starań trzech osób nic z tego nie wyszło (po kilku minutach załatwił się sam na podłogę, chrząkając przy tym tak jakby się z nas nabijał że nam zrobił psikusa). Dopiero nastepnego dnia Janusz zawiózł mocz do badań a potem pojechał po leki. No i na moje pytanie "co z Kretosławem?" odpowiedział mi tyle że wetka powiedziała że będzie żył. Zebrał ode mnie dzisiaj za to ochrzan i jutro będę dzwonić żeby dowiedzieć się czego więcej i poproszę o przesłanie wyników badań. Quote
APSA Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Astaroth napisał(a):APSA możesz mnie zamordować. A potem zabrać wszystkie zwierzaki? To już wolę ubić tę wetkę albo Janusza, o Krecie nie wspominając ;) Quote
Recommended Posts