Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):
Renal czeka na Bełskiej na odbiór przez Morisową, a Hepatic dla Krtka na Wasze umówienie się wzajemne.

czy ja mam odebrać od Ciebie karmę dla Krecika? Czy to dziewczyny mają umawiać sie między sobą bo już się pogubiłam :)

Posted

malibo57 napisał(a):
[...] Morisowa, a od niej ma jakoś do Ciebie dotrzeć Hepatic. Jak? To wie tylko APSA:evil_lol:
Jak to jak? Jak będzie potrzeba :cool3:
Chyba jeszcze nie zjadł tej połowy wora, którą dostał na dniu ziemi?

Astaroth, Ty nie musisz nic znikąd odbierać, przynajmniej na razie ;)

• 3 weeks later...
Posted

Dopisałam do rozliczeń 30 zł od Ani R. dla staruszków z koszyczka i 50 zł od pani od Jagi.
Przelałam 186 zł za hotel w maju - jeśli były dodatkowe wydatki, proszę o informację.

Jak się ma Kretostwór? Nie robił więcej alarmów? Pewnie czeka na z tym Boże Ciało :evil_lol:

Posted

Pewnie tak, szczególnie że to jeszcze Dzień Ojca, a 24 czerwca moja mama ma imieniny więc w Boże Ciało zjedzie się cała rodzinka idealny moment żeby mnie nastraszyć :)
Przez ten czas miał jeden gorszy dzień i biegunkę, ale przeszło mu zanim Janusz wrócił z pracy wiec nie jechaliśmy do weta, dałam mu tylko coś na biegunkę i scanomuna :)
Z wydatków kupowałam Esselive Forte i Sylimarol razem 36,8zł i wczoraj Hepatil 11zł. Możesz doliczyć do następnego przelewu. Pewnie dojedzie jeszcze jeden Sylimarol bo do końca czerwca nie starczy, ale to dopiszę pod koniec miesiąca. Karma jeszcze jest.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Natalia czyta w myślach, właśnie się zbierałam do wysłania prośby o rozliczenie :)

Postaram sie jutro zrobić przelew. Na koncie Kretostwora zostanie niecałe 13 zł...
Kreciku, wstydziłbyś się tak żyć bez deklaracji! ;)

Posted

A Krecik wszystko ma w nosie i nie ma zamiaru rozstawać się z nami!!! ;)

Asia jak Ty sobie radzisz bez deklaracji?
Wszystko bazarki, czy też ze swoich dajesz?
Myślę jakby tu Ci pomóc ale ja też nie wyrabiam z robieniem bazarków i kolejne się szykują.

Posted

Uff ... Wróciłam :)
Na razie żadnych zdjęć, bo umieram z głodu, a i tak wyjadłam Astaroth 3/4 zapasów słodyczy ;)

Krecina jest totalnie zdemenciała, żyje w zupełnie innym wymiarze ;)
Ożywia się tylko wtedy, gdy Astaroth np. pomaga mu się ułożyć na posłanku - wtedy próbuje ją zjeść :)

Posted

Astaroth, nie muszę oglądać zdjęć, żeby myśleć to, czego mam nie myśleć ;) A poza tym planuję obejrzeć potwora na żywo :cool3:

Dostałam 50 zł dla staruszków od Ani spoza dogo, dzielę na 30 zł dla Kreta i 20 zł dla Tofiego u Cerber.

Posted

Łapiny siadają, ale siadały już wcześniej. Jest mały, więc to ie aż taki problem Schudł troszkę, wygląda trochę starzej... ale faktycznie niewiele się zmienił od grudnia.
Dzięki za zdjęcia!

Posted

APSA możesz mnie zamordować. Od kilku dni Kretosław ma zapalenie pęcherza, a ja od kilku dni się zabieram do napisania tego na wątku i tak mi idzie jak widać. Coś na pamięć muszę zacząć brać bo ostatnio jak sobie nie zapiszę w notesie to mi wylatuje z głowy i koniec. Więc tak, byłam z nim u wetki, dała mu antybiotyk, chciała oddać mocz do badań ale Kretosław był uparty i mimo starań trzech osób nic z tego nie wyszło (po kilku minutach załatwił się sam na podłogę, chrząkając przy tym tak jakby się z nas nabijał że nam zrobił psikusa). Dopiero nastepnego dnia Janusz zawiózł mocz do badań a potem pojechał po leki. No i na moje pytanie "co z Kretosławem?" odpowiedział mi tyle że wetka powiedziała że będzie żył. Zebrał ode mnie dzisiaj za to ochrzan i jutro będę dzwonić żeby dowiedzieć się czego więcej i poproszę o przesłanie wyników badań.

Posted

Astaroth napisał(a):
APSA możesz mnie zamordować.

A potem zabrać wszystkie zwierzaki? To już wolę ubić tę wetkę albo Janusza, o Krecie nie wspominając ;)