Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety złe wiesci,własnie dostałam wiadomosc ze ten transport który uzgadniałysmy na 27 zostaje odwołany. :-(

Jest jeszcze 2 transport którym Willy mogłby jechać.
Domek tymczasowy w Niemczech czeka dlas niego od 11 sierpnia.
Wcześniej trzeba go dowieźć do SZCZECINA tam może poczekać do czasu wyjazdu, wiec SZUKAMY TRANSPORTU DO SZCZECINA!!!!!
W tym wypadku pociąg raczej odpada bo to ponad 5 godzin jazdy.
KTO bedzie jechał DO SZCZECINA I MOŻE POMOC???????

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ajcka daj na wątek transportowy i zmień tytuł - jest dom dla charta! szukamy transportu wawa- Szczecin czy cos w tym stylu, albo Chart z Palucha ma juz dom w Szczecinie ale nia ma jak dojechac do niego z Wawy!pomozcie w transporcie...

Posted

Potrzebny ktoś kto pomoże przewieżć Willego z Warszawy do Szczecina,tam moze on zaczekać w domku tymczasowym na transport do Niemiec który jest załatwiony.

Posted

i nic? cisza?
ajcka a próbowalaś wrzucić to do wątku tej wystawy w wystawach na dogo?
może faktycznioe ktos bedzie jechał? albo na charta i poszczególnych grupach zaczac nowy watek: kto jedzie do koszalina na wystawe z Wawy i ma wolne miejsce dla charta? cos w tym stylu! może wlasnie na róznych grupach powrzucac taki temat?hmm:razz:
na kiedy on ma sie tam stawić?

Posted

Z tego co wiem to moze tam przyjechac nawet juz,bo w Szczecinie jest osoba oferujaca domek tymczasowy i tam poczeka na transport do Niemiec.
Dałam w temacie wystawy Koszalinskiej.

Posted

xxxx52 odezwij sie prosze,potrzebuje telefon do osoby do której miałabym zawieźć Willego w Szczecinie,zeby wszystko z nią obgadać,zeby po nas wyszła itd.Nikt sie nie zaoferował z pomocą wiec musze sobie jakoś poradzić i tym pociągiem pojade.Chciałabym go przywiezc do Szczecina w okolicach 1 sierpnia.Odpisz co i jak?

Posted

A ja wczoraj jechałam z Wawy do Szczecina, kurcze, szkoda że nie wiedziałam o tym wszystkim wczesniej....
Tymczasem podnosze i mocno trzymam kciuki.

Posted

xxxx52(Roma) Odezwij sie prosze!
MA KTOS TELEFON DO ROMY? musze sie skontaktowac z domkiem tymczasowym w Szczecinie, bo chce w poniedziłek jechac po Willego i we wtorek zawiezć go do Szczecina. Potrzebuje telefon do osoby która zaoferowała ten tymczas w Szczecinie.