migdalena Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Od dziś Mini jest w biurze i odkąd wyjechałam ze schroniska zastanawiam się czy dobrze zrobiłam ? To był przypadek,że dyr.zaproponowała biuro, ale myslałam,że weźmie ja do gabinetu, a sunia jest w kliperze:-(. Będzie miała spacery i niezłą opiekę ,ale wiadomo jak to jest w zamknięciu... Teraz czekamy na wyniki krwi. Co do decyzji akaki, to nie będę komentować,bo jak będzie mogła, to sama napisze o powodach. Quote
malagos Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 APSA napisał(a):Tylko w samym zeszłym tygodniu 3 lub 4 staruszki :( Boziulko kochana, nie mogę pomóc.......... Quote
lika1771 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Jakie kochane biedactwo bardzo potrzebny dt Quote
Ewanka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ojej, byłam pewna, że malutka już w nowym domku ... szkoda psinki, w zamknięciu nikt nie jest szczęsliwy. Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Zapisuję sobie Mini śliczną :( Czytając wątek byłam pewna ,że Akaka ją weźmie :( A można wiedzieć czemu się rozmyśliła ? Quote
mshume Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Proszę o trzymanie kciuków za Mini, szykuję Wam niespodziankę :) Quote
mshume Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Mam bardzo ładne zdjęcia Mini, ale nie mogę ich wgrać na Image S. Mogę je przesłac na twojego mejla? Niespodzianka, to niespodzianka, jutro się dowiecie. Quote
malagos Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 mshume napisał(a):Mam bardzo ładne zdjęcia Mini, ale nie mogę ich wgrać na Image S. Mogę je przesłac na twojego mejla? Niespodzianka, to niespodzianka, jutro się dowiecie. Ale z Ciebie Małpka! No, zdradź choć troche?..... Quote
mshume Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Chciałabym jutro móc zmienić tytuł na tym wątku, o tyle powiem ;) Quote
APSA Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Od Mshume: Nie będę pozowała! No dobrze, przemyślę sprawę. Tak może być? Chudzinka :( Quote
mshume Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 APSA, dziekuję za pomoc w wstawieniu zdjęć. Podeślę Ci jeszcze nowe fotki loczka do wstawienia na pudleki, oki? :) Quote
APSA Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 mshume napisał(a):APSA, dziekuję za pomoc w wstawieniu zdjęć. Podeślę Ci jeszcze nowe fotki loczka do wstawienia na pudleki, oki? :) OK, jak się dopcham do komputera to wstawię ;-) Quote
Abrakadabra Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 APSA napisał(a):OK, jak się dopcham do komputera to wstawię ;-) Mshme? I co? Quote
Ewanka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 mshume napisał(a):Dzis po południu dam znać ;) Już nie możemy się doczekac ... dobrych, mam nadzieję, wieści :) Quote
lika1771 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Czekamy,ile mam jeszcze trzymac kciuki litosci Quote
mshume Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Zmieniłam tytuł :) W czwartrek zadzwoniła do mnie Pani z ogłoszenia z pytaniem o Mini. Przez telefon wszystko brzmiało bardzo obiecująco. Abrakadabra odbyła wizytę przedadopcyjną. Dom z ogrodem, Małgosia ma 7 letnią córeczkę i 2 sunie, siostry (znalezione na łące jamnikowate). Zawsze miała w domu pudelki, jest wielką miłośniczką tej rasy. Jakis czas już szukała pudelka. Jest, cudowną ,ciepłą osobą. Najbardziej mnie ujęło, jak przy adopcji w gabinecie zaczęły się schody, bo Mini ma wenflon w łapce (dostaje kroplówkę bo ma coś z nerkami), bo miała rano biegunkę, bo nieszczepiona.Lekarka na chwilę wyszła a Gosia do mnie :'Jak mi jej nie będą chcieli dać, to ją wezmę pod pachę i ucieknę. Szkoda,ze juz im dałam swoje dane z dowodu' :evil_lol: Potem wyszłyśmy juz z Mini, a facet do niej: 'Wzięła Pani pieska dla dziecka?' a Gosia na to: 'pies to nie zabawka'.:p Gosia będzie sunię paść, leczyć, mam obiecane relacje i fotki. Jestem szczęśliwa :multi: Małgosiu, dziękuję,że dałaś Mini dom :loveu: Quote
ihabe Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Super wieści!!!!! Nastepna Babunia bezpieczna!!!! No to do dzieła i szukamy domki reszcie;-) Cudowne !!! Quote
migdalena Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Mshume udało się :multi::multi::multi: po raz kolejny !!! Quote
Recommended Posts