guccio Posted Tuesday at 12:29 PM Posted Tuesday at 12:29 PM Dnia 24.02.2026 o 13:03, Poker napisał: no to mamy kolejny cud, wspaniale. guccio , fantastyczna propozycja, jeszcze DORA musi się wypowiedzieć. Karmę też zabezpieczysz? To bardzo dużo. Zabezpiecze , środki myjące ewentualne inne potrzeby sanitarne też. 1 Quote
jankamałpa Posted Tuesday at 04:21 PM Posted Tuesday at 04:21 PM Wpłaciłam dziś 50 zł na koty Dory - bezpśrednio na konto Murki. 2 Quote
Poker Posted Tuesday at 05:15 PM Posted Tuesday at 05:15 PM Dnia 24.02.2026 o 17:21, jankamałpa napisał: Wpłaciłam dziś 50 zł na koty Dory - bezpśrednio na konto Murki. Super. Dziękuję w imieniu kotków. 2 Quote
DORA1020 Posted Tuesday at 06:08 PM Author Posted Tuesday at 06:08 PM Dnia 24.02.2026 o 12:34, guccio napisał: Mogę przyjac Julka na BDT tzn .bezpłatny pobyt + karma. Kosztów weterynaryjnych nie pokryję,mam ograniczone mozliwosci- swoje tymczasowe. Proponuję założyć dla niego osobny wątek. Mogę to zrobić. Dziękuję,ale nie skorzystam,nie chcę być narażona na kolejne konflikty,po prostu moja psychika teraz tego nie udzwignie. Quote
DORA1020 Posted Tuesday at 06:13 PM Author Posted Tuesday at 06:13 PM Dnia 24.02.2026 o 12:31, malagos napisał: Ja dam jednorazowo 200 zł od mojej siostry i ode mnie Bardzo Ci dziekuję Ani również Quote
guccio Posted Tuesday at 06:18 PM Posted Tuesday at 06:18 PM Dnia 24.02.2026 o 19:08, DORA1020 napisał: Dziękuję,ale nie skorzystam,nie chcę być narażona na kolejne konflikty,po prostu moja psychika teraz tego nie udzwignie. Ja żadnego konfliktu nie wszczynalam.Piec lat temu zostałam oskarżona przez Ciebie o nagonkę. O co chodzi? O dobro kotów czy osobiste rozgrywki? Quote
Poker Posted Tuesday at 06:51 PM Posted Tuesday at 06:51 PM Kobiety, dajcie sobie na wstrzymanie. To jest dobry moment na zapomnienie o waśniach i wspólne działanie na rzecz biedaków. 2 Quote
Poker Posted Tuesday at 07:12 PM Posted Tuesday at 07:12 PM Nesiowata gdzie jesteś ? Księgowa potrzebna na już. Quote
guccio Posted Tuesday at 07:22 PM Posted Tuesday at 07:22 PM Dnia 24.02.2026 o 19:51, Poker napisał: Kobiety, dajcie sobie na wstrzymanie. To jest dobry moment na zapomnienie o waśniach i wspólne działanie na rzecz biedaków. Właśnie wyciągnęłam gałązkę oliwną biorąc pod uwagę dobro kota. To ja zostałam źle potraktowana lata temu pomimo że byłam domem dla kotów od Dora + utrzymanie,bezpłatnym. Wziąć kota nie oznacza wznowienia osobistych kontaktów. Nie rozumiem ale to sprawa pomagających Dorże , że tak z osobistych pobudek rezygnuje . Quote
mdk8 Posted Tuesday at 07:47 PM Posted Tuesday at 07:47 PM Bardzo przykro czyta się ostatnie wpisy. Jest Nas tutaj coraz mniej , coraz trudniej pomagać . Coraz mniej sił i możliwości. Może warto zastanowić się co jest ważne a co ważniejsze . Są różne sytuacje w życiu ale nie ma takich bez wyjścia. Szczera rozmowa może rozwiązać nawet najpoważniejsze konflikty. Zostawię to do przemyślenia ... i więcej się już na ten temat nie odezwę. 1 1 Quote
Poker Posted Tuesday at 07:50 PM Posted Tuesday at 07:50 PM Dnia 24.02.2026 o 20:22, guccio napisał: To ja zostałam źle potraktowana lata temu pomimo że byłam domem dla kotów od Dora + utrzymanie,bezpłatnym. Jeżeli masz tylko dobre intencje, to po co to piszesz ? Szkoda, że ludziom trudno porzucić topór wojenny. Mam myśli ogólnie. Quote
guccio Posted Tuesday at 08:04 PM Posted Tuesday at 08:04 PM Dnia 24.02.2026 o 20:50, Poker napisał: Jeżeli masz tylko dobre intencje, to po co to piszesz ? Szkoda, że ludziom trudno porzucić topór wojenny. Mam nadzieję myśli ogólnie. Dobre co do pomocy kotom,nie traktuję tego jako pomoc ludziom.A że po drodze są ludzie to jak to ominąć? Szkoda kotów bo myślałam o przygarnięciu jeszcze jednego. Więcej się nie odzywam. Quote
Isabel Posted Tuesday at 08:34 PM Posted Tuesday at 08:34 PM A ja na inny temat: Już jest osoba do wizyty w Bielsku-Białej. Dziękuję Alaskan Malamute i Toli za pomoc Quote
Poker Posted Tuesday at 08:35 PM Posted Tuesday at 08:35 PM Dnia 24.02.2026 o 21:34, Isabel napisał: A ja na inny temat: Już jest osoba do wizyty w Bielsku-Białej. Dziękuję Alaskan Malamute i Toli za pomoc I super. Działamy dalej. Quote
Nesiowata Posted Tuesday at 09:15 PM Posted Tuesday at 09:15 PM Dnia 24.02.2026 o 20:12, Poker napisał: Nesiowata gdzie jesteś ? Księgowa potrzebna na już. Jestem. Ale przeraża mnie ta niepotrzebna dyskusja. Jest szansa dla kota i nagle niepotrzebna? Spiszę od razu deklaracje stałe Poker 60,00 zł Bakusiowqa 60,00 zł Nesiowata 20,00 zł Quote
Poker Posted Tuesday at 09:28 PM Posted Tuesday at 09:28 PM Dnia 24.02.2026 o 22:15, Nesiowata napisał: Jestem. Ale przeraża mnie ta niepotrzebna dyskusja. Jest szansa dla kota i nagle niepotrzebna? Spiszę od razu deklaracje stałe Poker 60,00 zł Bakusiowqa 60,00 zł Nesiowata 20,00 zł Chyba już nie będzie dyskusji. Nesiowata, umówmy się na telefon i pomogę założyć wątek z rozliczeniami. W sumie to by było dobrze, gdybyśmy wpłacały na Twoje konto. Jak będziemy wpłacać na konto Murki i DORA, to się zrobi bałagan. Co o tym sądzisz i reszta pomocniczek? Quote
bakusiowa Posted Tuesday at 09:43 PM Posted Tuesday at 09:43 PM Dnia 24.02.2026 o 22:28, Poker napisał: Chyba już nie będzie dyskusji. Nesiowata, umówmy się na telefon i pomogę założyć wątek z rozliczeniami. W sumie to by było dobrze, gdybyśmy wpłacały na Twoje konto. Jak będziemy wpłacać na konto Murki i DORA, to się zrobi bałagan. Co o tym sądzisz i reszta pomocniczek? Uważam że można wpłacać do Murki. Tylko po rozliczeniu miesięcznym Murki Nesiowata odhaczała by czy wszyscy płacą. Może jeszcze ktoś zgłosi się. Quote
Recommended Posts