Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 8213zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
Dnia 24.02.2026 o 13:03, Poker napisał:

no to mamy kolejny cud, wspaniale.

guccio , fantastyczna propozycja,  jeszcze DORA musi się wypowiedzieć.

Karmę też zabezpieczysz? To bardzo dużo.

Zabezpiecze , środki myjące ewentualne inne potrzeby sanitarne też.

• Like 1
Posted
Dnia 24.02.2026 o 17:21, jankamałpa napisał:

Wpłaciłam dziś 50 zł na koty Dory - bezpśrednio na konto Murki.

Super. Dziękuję w imieniu kotków. 

• Like 2
Posted
Dnia 24.02.2026 o 12:34, guccio napisał:

Mogę przyjac Julka na BDT tzn .bezpłatny pobyt + karma.

Kosztów weterynaryjnych nie pokryję,mam ograniczone mozliwosci- swoje tymczasowe.

Proponuję założyć dla niego osobny wątek. Mogę to zrobić.

Dziękuję,ale nie skorzystam,nie chcę być narażona na kolejne konflikty,po prostu moja psychika teraz tego nie udzwignie.

Posted
Dnia 24.02.2026 o 19:08, DORA1020 napisał:

Dziękuję,ale nie skorzystam,nie chcę być narażona na kolejne konflikty,po prostu moja psychika teraz tego nie udzwignie.

Ja żadnego konfliktu nie wszczynalam.Piec lat temu zostałam oskarżona przez Ciebie o nagonkę.

O co chodzi?

O dobro kotów czy osobiste rozgrywki?

Posted
Dnia 24.02.2026 o 19:51, Poker napisał:

Kobiety, dajcie sobie na wstrzymanie.

To jest dobry moment na zapomnienie  o waśniach i wspólne działanie na rzecz biedaków. 

Właśnie wyciągnęłam gałązkę oliwną biorąc pod uwagę dobro kota.

To ja zostałam źle potraktowana lata temu pomimo że byłam domem dla kotów od Dora + utrzymanie,bezpłatnym.

Wziąć kota nie oznacza wznowienia osobistych kontaktów.

Nie rozumiem ale to sprawa pomagających Dorże , że tak z osobistych pobudek rezygnuje .

Posted

Bardzo przykro czyta się ostatnie wpisy. Jest Nas tutaj coraz mniej , coraz trudniej pomagać . Coraz mniej sił i możliwości. 

Może warto zastanowić się co  jest ważne a co ważniejsze . Są różne sytuacje w życiu ale nie ma takich bez wyjścia.

Szczera rozmowa może rozwiązać nawet najpoważniejsze konflikty. 

Zostawię to do przemyślenia ... i więcej się już na ten temat nie odezwę. 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 24.02.2026 o 20:22, guccio napisał:

To ja zostałam źle potraktowana lata temu pomimo że byłam domem dla kotów od Dora + utrzymanie,bezpłatnym.

Jeżeli masz tylko dobre intencje, to po co to piszesz ?

Szkoda, że  ludziom trudno porzucić topór  wojenny. Mam myśli  ogólnie.

Posted
Dnia 24.02.2026 o 20:50, Poker napisał:

Jeżeli masz tylko dobre intencje, to po co to piszesz ?

Szkoda, że  ludziom trudno porzucić topór  wojenny. Mam nadzieję myśli  ogólnie.

Dobre co do pomocy kotom,nie traktuję tego jako pomoc ludziom.A że po drodze są ludzie to jak to ominąć?

Szkoda kotów bo myślałam o przygarnięciu jeszcze jednego.

Więcej się nie odzywam.

Posted
Dnia 24.02.2026 o 21:34, Isabel napisał:

A ja na inny temat: Już jest osoba do wizyty w Bielsku-Białej. Dziękuję Alaskan Malamute i Toli za pomoc 🙂

I super.

Działamy dalej.

Posted
Dnia 24.02.2026 o 20:12, Poker napisał:

Nesiowata gdzie jesteś  ? Księgowa potrzebna na już. 

Jestem. Ale przeraża mnie ta niepotrzebna dyskusja. Jest  szansa dla kota i nagle niepotrzebna?

Spiszę od razu deklaracje stałe

Poker                                                                                      60,00 zł

Bakusiowqa                                                                           60,00 zł

Nesiowata                                                                              20,00 zł

Posted
Dnia 24.02.2026 o 22:15, Nesiowata napisał:

Jestem. Ale przeraża mnie ta niepotrzebna dyskusja. Jest  szansa dla kota i nagle niepotrzebna?

Spiszę od razu deklaracje stałe

Poker                                                                                      60,00 zł

Bakusiowqa                                                                           60,00 zł

Nesiowata                                                                              20,00 zł

Chyba już nie będzie dyskusji. 

Nesiowata, umówmy się na telefon  i pomogę założyć wątek z rozliczeniami.

W sumie to by było dobrze, gdybyśmy wpłacały na Twoje konto. Jak będziemy wpłacać na konto Murki i DORA, to się zrobi bałagan. Co o tym sądzisz i reszta pomocniczek? 

Posted
Dnia 24.02.2026 o 22:28, Poker napisał:

Chyba już nie będzie dyskusji. 

Nesiowata, umówmy się na telefon  i pomogę założyć wątek z rozliczeniami.

W sumie to by było dobrze, gdybyśmy wpłacały na Twoje konto. Jak będziemy wpłacać na konto Murki i DORA, to się zrobi bałagan. Co o tym sądzisz i reszta pomocniczek? 

Uważam że można wpłacać do Murki. Tylko po rozliczeniu miesięcznym Murki Nesiowata  odhaczała by czy wszyscy płacą. Może jeszcze ktoś zgłosi się.