Kika9004 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 INFORMACJE O PSIE BĘDĄ UZUPEŁNIANE W MIARĘ ICH PRZYBYWANIA :) (na razie zdjęcia małe, niedługo postaram się wstawić je większe) 1. Imię - Sunday 2. Płeć - pies 3. Wiek - 5 lat 4. Sierść – / krótka 5. Sterylizacja - nie 6. Wielkość - do sprawdzenia (podejrzewam M) 7. Miejscowość - Gorzów Wlkp. 8. Województwo - lubuskie 9. Miejsce Pobytu - schronisko 10. Zachowanie – do sprawdzenia (zapytam wolonatruszki) 11. Zachowanie względem Dzieci - do sprawdzenia (zapytam wolonatruszki) 12. Zachowanie względem Zwierząt - do sprawdzenia (zapytam wolonatruszki) 13. Dla Kogo - Do domu z ogrodem. 14. Historia - oddany do schroniska przez właściciela 15. Kontakt - Natalia 695 278 486 16. Krótki Opis - Quote
zuzlikowa Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Fotki Sandeja...te większe. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us zapraszamy do cudnego chłopaka... Quote
sundayrose Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Przekochane dziewczyny :) Sandej dziękuje z całego wielkiego serducha :) Odwiedzę go w środę! Male sprostowanie, Sandej to czterolatek, nie pięcio :) moja pomyłka! Quote
zuzlikowa Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 sundayrose napisał(a):Przekochane dziewczyny :) Sandej dziękuje z całego wielkiego serducha :) Odwiedzę go w środę! Male sprostowanie, Sandej to czterolatek, nie pięcio :) moja pomyłka! No, widzisz...a ja to wiedziałam i domu tymczasowego szuka 4 letni Sandej!!! Kochana jak będziesz w schronie to zdjęcia rób i Sandejowi i...no właśnie, nadaj onkowi też imię-niech już coś ma, a do ogłoszeń się przyda! Postaraj się dowiedzieć jak najwięcej o psiakach...gł.ich stosunku do ludzi i innych zwierząt...pytam pod kątem hotelu! Acha,dowiedz się także,czy psy są w schronie odrobaczane i szczepione(wścieklizna,wirusowe) Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Sandej pokazuje się...a my czekamy na nowe fotki i wieści.... Quote
Malwi Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 ale cudak ... a ja wczoraj wątek przeczytałam, ale nie zapisałam ... znowu ... skleroza nie boli .... tylko .. nachodzić i nalatać się trzeba :D Quote
zuzlikowa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Dzisiaj powinnyśmy się dowiedzieć konkretów o Sandeju...Mam nadzieję,że się uda...może i fotki nawet dostać!!! Czekam niecierpliwie!!! Quote
Aimez_moi Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 zuzlikowa napisał(a):Dzisiaj powinnyśmy się dowiedzieć konkretów o Sandeju...Mam nadzieję,że się uda...może i fotki nawet dostać!!! Czekam niecierpliwie!!! Czekamy razem Kochaniutka.......:):) Quote
Recommended Posts