Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magenka1 napisał(a):
odwiedzamy Szarika widziałam, ze jest koleżanka z hoteliku się wyprowadziła może w tym roku przyjdzie czas na Szarika i też ktoś po nie go przejdzie

To by bylo Cudowne !

Posted

pinkmoon napisał(a):
Wykupiłam pakiet ogloszeń na bazarku, a kiedy będę miała ferie na uczelni (koniec stycznia/początek lutego) szykujemy się na odwiedziny osobiste w końcu ;)

Może ktoś wypatrzy Szariczka. Strasznie ciężko o domy dla tych dużych i starszych, ale trzeba być dobrej myśli

Posted

Mysza2 napisał(a):
Może ktoś wypatrzy Szariczka. Strasznie ciężko o domy dla tych dużych i starszych, ale trzeba być dobrej myśli

Nigdy nie wiadomo , sa ludzie o wielkich sercach ,ktorzy adoptuja staruszki . Moze akurat ktos go wypatrzy :)

Posted

pinkmoon napisał(a):
Wykupiłam pakiet ogloszeń na bazarku, a kiedy będę miała ferie na uczelni (koniec stycznia/początek lutego) szykujemy się na odwiedziny osobiste w końcu ;)

Hmm...a z kim się wybierasz do Szczecinka????? jeśli masz na myśli nas to najpierw napisz podanie do Fiks, a ona rozpatrzy w terminie min. 14 dni:evil_lol:

Posted

nataliar napisał(a):
Hmm...a z kim się wybierasz do Szczecinka????? jeśli masz na myśli nas to najpierw napisz podanie do Fiks, a ona rozpatrzy w terminie min. 14 dni:evil_lol:

O mamo! Słynna Natalia z Dąbrówki objawiła się na dogo:mdleje:

Siema :ylsuper:

Posted

[FONT=Calibri]przepraszam za offa[/FONT]
[FONT=verdana]chciałam zaprosić na bazarek prowadzony przeze mnie na opłacenie DT Luny[/FONT][FONT=Calibri] [/FONT][FONT=verdana]może znajdziesz dla siebie cos ciekawego ...[/FONT]
[FONT=verdana]polecisz jakiejś osobie ...[/FONT]
[FONT=verdana]lub chociaż pomożesz mi w jego podnoszeniu [/FONT]
[FONT=verdana]http://www.dogomania.pl/threads/1995...-LUNY-do-21.01[/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=verdana]oraz na bazarek cegiełkowy - Gufiemu brakuje dosłownie wszystkiego....[/FONT]
[FONT=verdana]http://www.dogomania.pl/threads/199565-Gufi-b%C5%82aga-o-wsparcie-!!!-choroba-sk%C3%B3ry-brak-funduszy-na-DT-cegie%C5%82kowy-do-21.01[/FONT]
[FONT=verdana]Z góry gorąco dziękuję [/FONT]

Posted

nataliar napisał(a):
:cool3::cool3::cool3:.... dlaczego od razu "słynna"??? siema:sweetCyb:

Bo się o Tobie tyle nasłuchałam, że mogłabym rysopis do listu gończego robić - a raczej "czynopis" ;)

Posted

gameta napisał(a):
Bo się o Tobie tyle nasłuchałam, że mogłabym rysopis do listu gończego robić - a raczej "czynopis" ;)

taaa....jak to robiłam dym w kompanii i dostałam po uszach,a wraz ze mną cała moja świta :cool3:

Posted

nataliar napisał(a):
jeśli chodzi o wizytę w Szczecinku to faktycznie wybieramy się z Fiks odwiedzić Szarika,a następnie zrelacjonujemy wizytę na dogo :razz:
............

No

Posted

gameta napisał(a):
Nooooo a z zaproszenia na kawę do mnie póki co tylko Pinki skorzystała - a do mnie bliżej niż do Szczecinka ;P

a ja co???? nigdy żadnego zaproszenia nie dostałam :-( poza tym Fiksowa też nie!!!

Posted

nataliar napisał(a):
a ja co???? nigdy żadnego zaproszenia nie dostałam :-( poza tym Fiksowa też nie!!!

Fiksowa dostała - słałam przez umyślnego czyt. Pinkmoon. Tobie wręczam osobiście teraz :) Zastanówcie się kiedy wam pasuje i wpadajcie. Wsyskie tsy. Może i Brązowa da się zwerbować. I Milarca do kompletu ;) I będziem jesć i pić (kawę) a co!

Posted

gameta napisał(a):
Fiksowa dostała - słałam przez umyślnego czyt. Pinkmoon. Tobie wręczam osobiście teraz :) Zastanówcie się kiedy wam pasuje i wpadajcie. Wsyskie tsy. Może i Brązowa da się zwerbować. I Milarca do kompletu ;) I będziem jesć i pić (kawę) a co!

Tak na przyszłość - Fiksowej trza osobiście słać :cool3:...ja się chętnie piszę i jednocześnie zapraszam do siebie - poznasz osobiście Kaję i Kacpra + całą resztę ferajny (a dużo u mnie futrzaków). Brązowa zawsze obiecuje, że będzie a potem się nie zjawia (jeśli to przeczyta to będzie wiedziała do czego piję :p )a Milarci nie znam osobiście ale chętnie poznam. Pisz kiedy Ci pasuje (na PW) :cool3:

Posted

gameta napisał(a):
Nooooo a z zaproszenia na kawę do mnie póki co tylko Pinki skorzystała - a do mnie bliżej niż do Szczecinka ;P

Przyjadę, przyjadę z miłą chęcią :loveu:

EDiT: allegro Szarik ma u mnie cały czas.

• 2 weeks later...