westie222 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Czy ktoś mógłby mnie poinstruować jak dbać o sierść westie pomiędzy wizytami u fryzjera? chcę go wystawiać ale nie planuję częstrzych wizyt u fryzjera niż 3-4 razy w roku, żeby nie pójść z torbami :-) Wiadomo każda taka wizyta u dobrego fryzjera to sporo kasy. Wiem oczywiście, że musi być trymowany itp. ale może ktoś podpowie mi coś dokladniej Quote
ramzes Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Tutaj masz kopalnie na ten temat http://westie.net.pl/ Quote
Sylwia&westie Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Jeśli masz zamiar wystawiać to napewno 3-4 razy do roku nie wystarczy. Powinno się ten zabieg przeprowadzać na domowym westiku co 3 miesiące a na wystawowym napewno częściej. Quote
westie222 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 No cóż jakoś będę musiała przeżyć taką ilość wizyt. Pojadę z nim na kilka wystaw i jeśli się okaże, że nie jest jakiś wybitny to dam sobie spokój z wystawami. Wtedy i fryzjer będzie rzadziej:lol: Quote
ramzes Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Jeśli jesteś z Warszawy to na stronie, którą ci wcześniej podałem na forum jest wątek dotyczący fryzjerów dla westów. Ale musze cię zmartić bo w Warszawie są raczej wysokie ceny. Dobrzy fryzjerzy się cenią. Ale przynajmniej masz pewność, że zrobią ci psa jak należy Quote
Recommended Posts