Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

allegro zakończone :) cudownie że Czaczucha ma nowy domek i to jaki : Pani uśmiechana i przytulan, a a Pan? :D taka otwarta deklaracja, ten Czaczi w jego objęciach :D Patrzcie Panowie i sie uczcie :D (oczywiście Ci Panowie, którzy niby to zwierza nie lubią, niby to na nie są a w ukryciu miziaki rozdają...kobity wiecie pewnie o czym mówię :D może nie wszystkie ale wiecie ) :D hihi jednym słowem CUUUUUUUUUUUDO :D pozdrawiam :D trzeba nowych właścicieli Czaczuchy zdogomanić bez reszty :D

Posted

Przypomniałam sobie Czaczi to teraz Nygusek albo Koleś imię ma byc takie jak charakter psiaka.wszystko na etapie poznawania się wzajemnego Koleś bo lubi się przytulać al Nygusek bo lubi sobie poleżeć w spokoju.Na razie pomimo zachęty z Państwa strony Czaczi zwiedził dopiero 1 pokój,przeraziła go klatka schodowa(trzeba było wziąć małego na ręce)i trochę niepewnie wszedł po schodach.Siusiu i coopa na dworze.Zuch z naszego Czacziego!:lol::lol::lol:

Posted

Taki mail dostałam od Państwa i MAM ZDJĘCIA!
Postanowione - psiak ma na imię Nygusek :-)
Mamy dobre wieści. Z dnia na dzień Nygusek coraz bardziej się ośmiela. Dziś rano przyszedł do naszego łóżka i spał przytulony do moich (Moniki) pleców! Poza tym podgryza nas i coraz częściej chce się bawić. No i daje buziaki :-*
Musimy go oduczyć jedynie jednej rzeczy. Nygusek broni nas przed obcymi co oznacza, że próbuje atakować tego, kto do nas przychodzi. Myślę jednak, że uda się to zmienić, bo to bystry psiak.
O dalszych postępach będziemy informować na bieżąco

• 1 month later...
Posted

Czaczi miał wizytę behawiorysty...tak zapamiętale zaczął bronić swojej pani,ze stał się uciążliwym domownikiem...pierwsze konsultacje przyniosły efekty,napiszę do Nyguska i dowiem się jak teraz zachowuje się mały...

Posted

jambi napisał(a):
bronił Pani przed ... Panem?

Dokładnie,były konsultacje psiego psychologa,zadzwonię i dowiem się więcej...Czaczi posunął się nawet do tego,że ugryzł pana domu...a w panią zapatrzony do bólu...

• 4 months later...