Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czaczi prawdopodobnie już w środę pojedzie do domku do Grójca,wizytę poadopcyjną zrobi nam Marlenka,prawdopodobnie już w czwartek.Domek Czacziego to mieszkanie w bloku,adoptuje go młode małzeństwo.Pani uczy w szkole,pan pracuje na zmiany psiak nie będzie więc sam,w domku była 15 letnia suczka ,która umarła ze starości,państwo mieli tez szczeniaka bullteriera,który zmarł w wieku 8 miesięcy(wylew krwi do płuc),teraz od kilu miesięcy nie mieli psiaka i tęsknią za zwierzęciem w domu.Dajemy psiaka przed wizyta Marlenki bo w schronisku duże przepełnienie.Informacja od Marlenki już w piątek.

Posted

Witam Was serdecznie . Oczywiście że pojadę do tych Państwa na wizytę poadocyjną , poznam psiaka i zobacze jak się zadomowił i zdam Wam relację :) niestety telefoniczna bo od środy nie bedzie mnie w necie . Trzymam kciuki za to zeby psiak poszedł do domku :) Romka daj znać jak piesek pojedzie . oczywiście telefonicznie

Posted

Czaczi pojechał...Państwo przyjechali po niego około14 30,w boksie rozdawał całuski i był jak zawsze zazdrosny o Fuksa,Czaczi bardzo się Pani podobał,Panu także...biedaczek bał się wsiąść do samochodu,więc Pan usiadł z tyłu samochodu a p.Marek podał Czacziego i tak jadą...Pan cały czas go gładzi za uszkiem także nasz Czaczi usypia w cieple samochodu...mamy obiecane zdjęcia...wszystkiego dobrego maluszku w nowym domku...

Posted

A oto jestem ja i moje wędzone ucho z którym na początek nie wiedziałem co mam zrobić jak donosi moja nowa Pani:

Potem już wiedziałem i mówię Wam smakowało wybornie