Paula03 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [FONT=Arial]Młodziutki Czaczi jest ofiara wakacji. Wyrzucony z auta w jednej z pod łowickich wsi błąkał się od gospodarstwa do gospodarstwa w poszukiwaniu jedzenia. Pieska w okolicy wszyscy znali jest bowiem kontaktowy, radosny i lubi ludzi. Wszyscy też karmili go i traktowali jak swojego. Czaczi pewnie nadal przebywałby w tamtych okolicach gdyby nie zakochał się w jednej z okolicznych suczek i gospodarz zmęczony ciągłymi zalotami Czacziego do swojej suczki przywiązał go na sznurku do bramy ogrodzenia i wezwał pracowników schroniska. Psiak jest jeszcze na kwarantannie ale przy swoim żywiołowym charakterze bardzo źle znosi zamknięcie i posmutniał. Widać to nawet na zdjęciach, które zrobiły mu wolontariuszki. Psiak jest bardzo młody ma niewiele ponad rok. Szukamy domu dla Czacziego niech nie spędza swoich najpiękniejszych psich lat za kratami boksu. Przed adopcją psiak będzie wykastrowany.[/FONT] nasz wątek główny http://www.dogomania.pl/threads/171870-%C5%81owicz-Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t Czaczi ma ogłoszenia. Quote
Romka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Matko ,jakie cudności,już nie mogę się doczekać kiedy weżmiemy go na spacer w sobotę! Quote
Romka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 A ja mam jeszcze takie zdjęcie Czacziego,tu z Tinką! Quote
Romka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 bardzo podobny do naszej Zołzy jak jej brat! Quote
Romka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Paula ,wysłałam dziś opis Czacziego,można wstawić! Quote
mamanabank Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Tak, jest, do zołzy bardzo podobny, tylko spokojneijszy zdeecydowanie :-D Romka, wiesz co słychać u Zorki po sterylizacji? Quote
malawaszka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 o piękności! mamanabank dziękuję za linka! a będą fotki całego psiaka? on jest malutki czy średni? Quote
mamanabank Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 proszę bardzo :-) śrenio - mały jest czaczi, między sznaucerem miniaturowym a średnim, drobnej budowy. Quote
Romka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 malawaszka napisał(a):o piękności! mamanabank dziękuję za linka! a będą fotki całego psiaka? on jest malutki czy średni? Malawaszka, w poście 6 jest moje zdjęcie to może troche przyblizy Ci jego wielkość! Quote
jambi Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 taki drobnokostny miniek, młodziak ewidentnie, tam się jeszcze dzieciak w oczach czai Quote
Romka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 jambi_ napisał(a):taki drobnokostny miniek, młodziak ewidentnie, tam się jeszcze dzieciak w oczach czai Masz rację,jeszcze dzieciak!A oczy ma bardzo smutne! Quote
Romka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Postanowiłysmy w sobotę wziąć Czacziego na spacerek.Bardzo bał się nie chciał wcale wyjsć poza schronisko,musiłam wziąc go na ręce.Poza schroniskiem stanął tuz za brama schroniska i tez nie chciał iśc dalej ,tylko kawałek.Potem troszeczkę ośmielił się a to są zdjęcia: Quote
Romka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Tu razem z Fionką,widać jaką na sylwetkę: Czaczi nie lubi się z Fuksem i wzajemnie na siebie warczą.Zaczepia częściej Czaczi ale Fuks nie zostaje mu dłużny! Quote
Romka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 I jeszcze jedno zdjęcie Czacziego z Fionką: Quote
mamanabank Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Jeśli Czaczi był na spacerku, to na pewno Paula zrobiła superowskie zdjęcia do ogłoszeń :-D ale te Twoje Romka też są fajne :-) Quote
Romka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Paula robiła superowskie zdjęcia do ogłoszeń!takie było załozenie ja na wątek a ona do ogłoszeń! Quote
Recommended Posts