Jump to content
Dogomania

2x CACIB Vilnius / LITWA 18-19. 12. 2010

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

krzysio napisał(a):
Panbazyl właśnie wysłałem Ci na pocztę wstępny kalendarz wyjazdów na 2011
To jeszcze nie wszystko ale sprawdź co Ci pasuje;)

dzięki dzieki, dzięki!!! Oj pasuje mi, pasuje. Tylko się zastanawiam ktore najbardziej. Ale o tym na pv.
No i towarzystwo żeby było jak zwykle wspaniałe. :)

Posted

Opłatę należy zrobić przelewem i to szybko, najlepiej wysłać im scan wpłaty. Cenę uiszczasz taką jak masz na rozpisce z ich strony w/g daty swojego zgłoszenia. Na końcu listopada umieszczają listę zgłoszonych psów ale w międzyczasie jeszcze dopisują z powodu niby błędów;)

Posted

Dwa lata temu mojej znajomej odrzucili zgłoszenie bo nie było opłacone. Wiem ,że wszyscy co ze mną jadą wysyłali im potwierdzenie. Tak robiliśmy i w minionych latach.

Posted

A ja wczoraj otrzymałam potwierdzenia, że jesteśmy przyjęte, a numerki na ringu do odbioru. Czekam jeszcze na potwierdzenie klubówki. Czy ktoś jeszcze się wybiera na klub IX grupy?

Posted

w Polsce jest to możliwe, oczywiście jeśli do jakiegoś terminu się to zrobi, bo potem nie można. Ale najlepiej zapytaj ich mailem czy zadzwoń. Tak będzie najprościej i najszybciej.

Posted

krzysio napisał(a):
Możesz wycofać zgłoszenie jeżeli jeszcze jest termin.Spokojnie. Napisz do nich i podaj nr konta. Trochę to potrwa ale zwrócą wpłatę

KURDE!!! mam dylemat :(
Moja sunia tak wyliniała, że nie wiem czy odrośnie na tą wystawę.

Posted

krzysio napisał(a):
Dwa lata temu mojej znajomej odrzucili zgłoszenie bo nie było opłacone. Wiem ,że wszyscy co ze mną jadą wysyłali im potwierdzenie. Tak robiliśmy i w minionych latach.

Tak jest i teraz . Mnie napisali , że bez dowodu wpłaty zgłoszenie jest nieważne.
Dopiero po przesłaniu skanu wpłaty dostałam potwierdzenie przejęcia zgłoszenia.

Posted

PROŚBA

Poszukuje osoby z W-wy lub Poznania, która jechałaby do Wilna na obie wystawy. Potrzebuję odebrać od koleżanki Litwinki gazetę (ciężka, bo drukowana na kredowym papierze).

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']PROŚBA
Poszukuje osoby z W-wy lub Poznania, która jechałaby do Wilna na obie wystawy. Potrzebuję odebrać od koleżanki Litwinki gazetę (ciężka, bo drukowana na kredowym papierze).

Pzdr.
Sprawa nieaktualna:)

Pzdr.

Posted

Kochani, niech ktoś mi podpowie czy dobrze odnalazłam Litexpo gdzie będzie dobywała się wystawa?

[URL="http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=bia%C5%82ystok&daddr=Laisv%C4%97s+pr.+5,+Vilnius+LT-+04215,+Lithuania+(Projekt%C5%B3+vadovai++Konferencij%C5%B3+vadybininkai++Stend%C5%B3+%C4%AFrengimas++Kita+informacija+Versija+spausdinimui+Bendri+kontaktai++Lietuvos+parod%C5%B3+centras+LITEXPO)&hl=pl&geocode=Fcm8KgMdSIdhASkdl0GPBPwfRzEse_CLzH0xcg%3BFbV-QgMd1b2BASGss3aIragbKQ&mra=ls&sll=54.695067,25.255508&sspn=0.083136,0.219383&ie=UTF8&ll=53.833081,24.11499&spn=2.878923,7.020264&t=h&z=7"]http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=bia%C5%82ystok&daddr=Laisv%C4%97s+pr.+5,+Vilnius+LT-+04215,+Lithuania+(Projekt%C5%B3+vadovai++Konferencij%C5%B3+vadybininkai++Stend%C5%B3+%C4%AFrengimas++Kita+informacija+Versija+spausdinimui+Bendri+kontaktai++Lietuvos+parod%C5%B3+centras+LITEXPO)&hl=pl&geocode=Fcm8KgMdSIdhASkdl0GPBPwfRzEse_CLzH0xcg%3BFbV-QgMd1b2BASGss3aIragbKQ&mra=ls&sll=54.695067,25.255508&sspn=0.083136,0.219383&ie=UTF8&ll=53.833081,24.11499&spn=2.878923,7.020264&t=h&z=7[/URL]

Posted

Ktoś pisał, że możliwe jest wycofanie zgłoszenia i zwrot pieniędzy za wystawę. Napisałam do nich maila i odpisali mi, że nie jest takie coś możliwe...

Czy ktoś z Was wycofywał zgłoszenie?

I jeszcze pytanie z innej beczki. Czy ma ktoś miejsce dla 1 osoby z dużym psem? Okolice Olsztyna
Lub czy ktoś szuka transportu z tej okolicy?