Jump to content
Dogomania

2x CACIB Vilnius / LITWA 18-19. 12. 2010

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja się wybieram na tą wystawę do Wilna - mieszkam 30 km od Olsztyna. Chętnie bym się z kimś zabrała moim lub jego samochodem.
Mam jeszcze pytanie czy jedzie jako widz ktoś kto zajmuje się wystawianiem psa? Lub może ktoś kto wystawia w innej grupie i by wystawił moją sunie w Berneńczykach gr2

• 2 weeks later...
Posted

panterka-23 napisał(a):
I ja się wybieram na tą wystawę do Wilna - mieszkam 30 km od Olsztyna. Chętnie bym się z kimś zabrała moim lub jego samochodem.
Mam jeszcze pytanie czy jedzie jako widz ktoś kto zajmuje się wystawianiem psa? Lub może ktoś kto wystawia w innej grupie i by wystawił moją sunie w Berneńczykach gr2

ja znam osobę co Ci moze wystawić, będzie wtedy w Wilnie, zna się na wystawianiu, jeśli nadal aktualne to napisz mi pv na maila z podpisu.

Posted

Szukam osoby , która chciałaby zmniejszyć koszty podróży o połowę :cool3:. Zależałby mi na wystawieniu swojego psa na trzech wystawach:klubowej IX grupy i 2xCACIB. Wyjazd musiałby być w czwartek, aby na piątek zdążyć. Preferowane miejsca w których mogłabym się dosiąść to: oczywiście Lębork, Gdynia, Gdańsk, Olsztyn, Suwałki, Białystok :lol:. Proszę o kontakt na PW. Jestem w stanie zarezerwować pokój (jesli ktoś chce to ze względów oszczędnościowych może być to pokój dwuosobowy, cena ok 120 lit za pokój/doba lub jednoosobowe ok 100 lit za osobę/doba).

Posted

www.zaliasisdvaras.lt <info@zaliasisdvaras.lt> nocleg za 10E ze śniadaniem
Nocowałam tam w 03 2010 trudno trafić Jest to typowy dom weselny nastawiony na imprezy masowe. Pokoje standart w stosunku do ceny ok ale polecam własną pościel śpiwór. Dobre miejsce dla dużych psów teren pod wilnem i można na polach psa wybiegać. Za psy niedoliczyli nam nic.śniadanie było super i kawka z dolewkami. pisałam do nich nie mają imprezy więc można się zapisywać.
Ja się jeszcze zastanawiam czy nie szukać czegoś bliżej starówki bo zima i 3 dni więc co tam na tych polach robić..

• 3 weeks later...
Posted

Mam dylemat nie wiem czy jechać do Wilna czy do Wels... obydwa na "W" :-P Tylko Austria zimą daje popalić... nie wiem jak Litwa - ma ktoś doświadczenie?

A może ktoś z okolic Częstochowy wybiera się do Wilna mogłabym zabrać też kogoś z Piotrkowa Trybunalskiego, Warszawy...
Proszę pisać na pw.

Posted

A ja jadę i do Wels i do Wilna nie pierwszy raz o tej porze roku i nie zauważyłem żeby było tak strasznie :crazyeye: Wystawy dobrze zorganizowane,oczywiście można znależdż kraje gdzie konkurencja jest dużo mniejsza ale......Dużo zależy od rasy i szczęścia jaki wszędzie;)
Mam jeszcze miejsca na te wystawy jakby ktoś nie miał się jak na nie dostać:-(

Info:krzysio40@op.pl

Posted

[quote name='krzysio']Panbazyl właśnie wysłałem Ci na pocztę wstępny kalendarz wyjazdów na 2011
To jeszcze nie wszystko ale sprawdź co Ci pasuje;)

Ja też jeżeli jest to możliwe prosiłbym o ten kalendarz (e-mail: niuf@wp.pl)... chętnie bym się wybrał na jakąś wystawę w tak miłym towarzystwie :)