Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gazzy napisał(a):
Schron nie zgadza się na wydanie psa do DT. A więc koniec akcji "Filipek". Dziękuję za pomoc.

Aga szkoda że tak wyszło, może będzie odzew z ogłoszeń.

Posted

gazzy napisał(a):
Kto mógłby go wziąć na jakiś czas? Ja mam taki pomysł , żeby poszukać szybko DT , a później ze spokojem drugiego tymczasu (wątpię, żeby szybko znalazła się osoba która mogłaby go trzymać nie wiadomo ile) i później DS
Aga doczytałam, że niestety akcja zakończyła się fiaskiem, ale z drugiej strony to co proponujesz tez nie byłoby dobrym wyjściem. Wiem , że DT dla psa to lepsze niz schronisko. Jednak przerzucanie psa z domu do domu to niestety też nie jest dobre rozwiązanie. Lepiej troche poczekać i znaleźć DS, albo DT ale ten docelowy z którego pójdzie do DS. Pies się przywiązuje, pies zaczyna kochać, pies jest przekonany że to właśnie jego miejsce na ziemi ... i co ?// kolejna trauma??

Posted

przychodze z watku jamników na którym został wklejony piesek
gazzy prosze podaj jakis kontakt w sprawie adopcji,(najlepiej prywatny)wkleje go na 1 strone watku.
Bardzo przydało by sie rowniez lepsze ,widoczniejsze zdjecie,jesli to mozliwe.

Posted

[quote name='danka1234']przychodze z watku jamników na którym został wklejony piesek
gazzy prosze podaj jakis kontakt w sprawie adopcji,(najlepiej prywatny)wkleje go na 1 strone watku.
Bardzo przydało by sie rowniez lepsze ,widoczniejsze zdjecie,jesli to mozliwe.
Danusia dzięki:loveu:

a kontakt na Agnieszkę (gazzy):
Kontakt :
tel. 667 693 239
e-mail : agnieszka.deptula4@wp.pl
gg: 9046103

Agusia pozdrowienia;);)

• 2 weeks later...
Posted

Ok. Niedługo pewnie się wybiorę do schroniska. Ale to za jakiś tydzień. W przyszłym tygodniu dopiero. Chirurg na razie nie pozwolił mi chodzić ze względu na szwy. A wiadomo jak to jest w schronisku. Pies skoczy i po szwach ;) Ale w środę mi zdejmują i będę wolna !! Hura ;)

• 3 weeks later...
Posted

Kochani Filipek za TM, odszedł Nasz Psiak,
Agusia właśnie dzwoniła ze schronu.
Biegaj Filipku z innymi Psiakami po tęczowych trawach...

Edit: Nasz Filipek żyje... to inny Filipek ze Schronu w Szczytnie,

Posted

Bardzo wszystkich przepraszam. Ale.... Filipek żyje. Okazało się , że za TM odszedł piesek z naszego schroniska o takim samym imieniu. . . To nas zmyliło.

Posted

Filipek żyje!!!
Tak Agusia sie zmartwiłem jak zadzwoniłaś, to jednak inny piesek - inny Filipek - nawet go nie znaliśmy,
Psiaku o takim samym imieniu, który odszedłeś- bądź już szczęśliwy.

• 2 weeks later...
Posted

gazzy napisał(a):
Nie chodzę ostatnio do schroniska, ale dowiedziałam się , że Filipek był już adoptowany, ale uciekał i właściciel go oddał.

a kto chodzi do tego schroniska?kto moze udzielić niezbednych informacji ,dostarczyc fotek do ogłoszen itp

Posted

A co chciałabyś wiedzieć ? Wczoraj byłam w schronisku. Psiak nadal siedzi , nikt się nim nie interesuje. Chciałam zrobić fotki , ale cały czas padał deszcz i siedział w budzie, nie wychodził. Nie chciałam go wyganiać.