gazzy Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Ja tak pomyślałam, że może poszukać domu - chociaż tymczasowego dla tego psiaka do zimy... On jest taki fajniutki , a nie da sobie rady w zimę :( Czy jest ktoś kto by sponsorował pakiet ogłoszeń ? Quote
bela51 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Widziałam gdzies ogloszenia po 10 zł , pakiet chyba 35 szt. Zapłace. Quote
bela51 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Agnieszko, znalazłam nawet tanszy !!! Juz przelewam pieniądze. http://www.dogomania.pl/threads/192416-Pakiet-30-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82!!!-na-Jag%C4%99-Bub%C4%99-i-Zefira-z-sosnowieckiego-schr.-do-30.09 Quote
bela51 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Pieniadze przelane, prosze o tekst i namiary, kogo mam podac jako kontakt. Zresztą wejdz prosze na watek bazarku i doczytaj czego Jenny oczekuje. Quote
marysia55 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 to ja sobie na razie tylko zapiszę ten wątek i wpadnę tutaj później. Quote
bela51 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Filipek ma juz pakiet 30 ogloszen. Dziewczyny z bazarku ogloszeniowego, są niesamowite. Dziekujemy !:loveu: Quote
gazzy Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 A no racja :) Dziękujemy cioci Beli i Jenny :) Quote
gazzy Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Filipek ma miejsce !! DS w Krakowie :D:D:D:D Tylko trzeba zebrać kasę na kastrację i załatwić transport na trasie Szczytno-Kraków. W schronisku wszystko załatwione. Wojtuś robi wizytę przedadopcyjną. :):) Quote
wishina Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Dklaruję transport na trasie Kraków - Szczytno - Kraków. Niestety za zwrotem kosztów. Cioteczki pomóżcie prosze zebrać pieniążki na trnasport.... Potrzeba nam 300 zł Quote
wojtuś Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 wishina napisał(a):Dklaruję transport na trasie Kraków - Szczytno - Kraków. Niestety za zwrotem kosztów. Cioteczki pomóżcie prosze zebrać pieniążki na trnasport.... Potrzeba nam 300 zł Wishina dziekujemy :loveu: A wizyta p.adopc dzisiaj ok. 16.30 Quote
Ulka18 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Dostalam pw od Wishiny. Panstwo chetni na Filipka pokryja czesc kosztow czy jak to ustaliliscie? Quote
wishina Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Z tego co wiem to nie, ale robię tylko za transport :) O wszystko trzeba pytać Wojtka... Quote
gazzy Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 No i słuchajcie - nici z domku... Okazało się , że nie ma osoby do wyprowadzania psiaka :( Quote
gazzy Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Wszystko jest praktycznie załatwione. Transport, w schronisku umowy, psiaka chipują. Ale nie ma osoby do wyprowadzania. Jeżeli taka osoba się znajdzie Filipek może pojechać... Quote
magenka1 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 No i klops :( ja nie potrafię pomóc nie mogę dać dt bo mam już 3 psy w domu i rodziców Quote
wojtuś Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 No musze Wam opowiedzieć bo wszystko wyglądało pięknie, a tutaj..... Starszy Pan niedowidzący, kultura pełna, coś a'la artysta- miał przez 14 lat Psa, to był kochany jego przyjaciel. Pan porusza sie tylko w swoim mieszkaniu na parterze, sąsiadka która znalazła ogłoszenie Filipka, chciała mu znowu sprawić przyjaciela, odwiedza go codziennie podrzucając posiłek, sama Filipka nie będzie wyprowadzać - rozmawiałem z nią. Uważała że tak jak do tej pory - będzie to robić ta opiekunka (ja myślę że to osoba z pomocy społecznej), która przychodzi do Pana 3 razy dziennie. Na całe szczęście przyszła ta opiekunka - i po rozmowie z nią - powiedziała że nie ma juz ochoty na wyprowadzanie Psiaka. Obydwie Panie - sąsiadka i opiekunka w ogóle w sprawie wyprowadzania Psiaka nie rozmawiały ze sobą. Myślę, że w takiej sytuacji - to nie ten domek dla Filipka. Rozmawialiśmy z Agusią - czy nie znaleść DT w Krakowie, wyśle zapytanie do Zuzaneczki z Krakowa, pomogła nam już - nawet niedawno ze szczeniakiem, który szybko znalazł domek, ale czy będzie mogła dać DT do czasu znalezienia mu domku- tego na razie nie wiem. Sam byłem zaskoczony taką sytuacją - muszę ochłonąć - wyślę pytanie do Zuzy i jutro zadzwonię do niej co myśli. Quote
wojtuś Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Zuzaneczka nie może przyjąć Filipka na DT, ma m.in. rodzinne sprawy, odpisała mi na PW i sms. Quote
eski Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Zapisuję wątek. Nie mam niestety DT, ale będę miała na uwadze, że psinka szuka domu Quote
gazzy Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Kto mógłby go wziąć na jakiś czas? Ja mam taki pomysł , żeby poszukać szybko DT , a później ze spokojem drugiego tymczasu (wątpię, żeby szybko znalazła się osoba która mogłaby go trzymać nie wiadomo ile) i później DS Quote
Recommended Posts