Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Talia napisał(a):
Zaraz wieśniak. Może to byłam ja? :D
Rodzynka w sensie, ze ususzony lab.

jeśli jesteś dryblasem z wyjątkowo mocnym głosem to fajnie :D często wypadasz na miasto rycząc wszem i wobec swoje poglądy na świat? Podobasz mi się :D aaa, pisałam następne i myślałam o czymś innym ;) taki ususzony lab to mój ideał :) Diunka sobie leży i obgryza kość, a ja zdążyłam się uzależnić od dogo :D pewnie jak zacznie się szkoła zdjęcia będą rzadziej, więc nałóg będzie zmuszony lekko się zmniejszyć, ale obiecuję do końca życia być osobą uzależnioną :D ;)

• Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak to właśnie moja 2 oblicze.
Ja sobie postanowiłam, że w tygodniu w roku szkolnym będę na dogo tylko przez godzinę dziennie i to jak zrobię lekcje ;) Jasne... już to widzę :D

Posted

haha :D jakby jacyś psycholodzy przeczytali to "tylko godzinę" to byś miała przerąbane :D ja też postaram się ograniczyć... ale jak mi to wyjdzie to zobaczymy ;) bo w wakacje, jak znajomi poza domem to wieje lekko nudą, siedzę w domu (oprócz of course spacerów z Diunisławem) i włączam kompa, później oczywiście dogo :D

Posted

U mnie tak samo.
Teraz facet chory to nie możemy się spotkać, więc tylko rano dogo potem spacer z psem, znowu dogo i popołudniowy spacer/rower z psem... a potem znów dogo :)

Posted

w sumie to ja bym chyba już wolała szkołe, niby nauka, nuda, ale wbrew pozorom :D pól dnia = diuna, pół dnia=komp znaczy się dogo :D a tak to na kompie tylko wieczorem a to też nie zawsze ;) tym bardziej że ja dopiero do gim idę teraz więc nauki trochę przybędzie, trzeba będzie się trochę przyłożyć, nie to co ta sielanka w podstawówce :D Plus spacery, 2x w tyg angol, ze znajomymi się czasem spotkać żeby tak całkiem o mnie nie zapomnieli. trochę tego jest i dogo niedopieszczone ;) a poza tym zauważyłam że jak mam za dużo wolnego czasu to się robię leń śmierdzący, tylko komputer, a tak to mam zajęcie i nie mam czasu wymyślać bzdur - to tak jak z psem :D

Posted

He he... gimnazjum kiedy to było... tam też była sielanka w porównaniu do liceum.
Chociaż za żadne skarby bym tam nie wróciła. Jestem z siebie dumna, że się przyłożyłam w 3gim i udało mi się pójść do dobrego liceum, gdzie nie ma takiej hołoty jak w gim. Zupełnie inni ludzie, przede wszystkim LUDZIE, a nie chlew gdzie rzucają w nauczyciela skórkami od mandarynek tak jak było u mnie w gim. Tu za takie coś od razu za szmatki i won. :)
Ale nauki jest od ciula i ciut ciut :loveu:

Posted

diabelkowa napisał(a):
a tam nauka ;) ja kochalam moje liceum :) a studia to dopiero czasy sa ;]

dzięki że mnie odwiedziłaś ;) ja jeszcze jestem małym brzdącem więc nie zdążyłam się przekonać, ale mam nadzieje że będzie dobrze :D dużo osób właśnie preferuje liceum i studia, mało kto gim. ;) dobranoc, kiedyś trzeba spać ;) pies mnie i tak obudzi o 6 więc muszę korzystać :D

Posted

szkoła nie gryzie, tylko udaje :P więc nie ma się co martwić rokiem szkolnym :D
A dobra organizacja pozwoli na dłuższe spędzanie czasu na dogo z czystym sumieniem

Taa znam to, dobra organizacja i wchodzenie do neta po odrobieniu lekcji to mit... kilka lat minęło to mogę powiedzieć z perspektywy czasu ;D

Posted

Hej! Diuna (śliczne imie) jest cudna. Taka zgrabna i wogóle. Ma kobieta figure ;)

Co do organizacji czasu w roku szkolnym to ja też mam zawsze ambitne postanowienia, a potem i tak robie wszystko na ostatnią chiwle ;)

Posted

Vlk napisał(a):
A dobra organizacja pozwoli na dłuższe spędzanie czasu na dogo z czystym sumieniem

Taa znam to, dobra organizacja i wchodzenie do neta po odrobieniu lekcji to mit... kilka lat minęło to mogę powiedzieć z perspektywy czasu ;D

Tak szkoła udaje gorzej z belframi :diabloti::diabloti:
Ale fakt człowiek z chęcią by się do liceum cofnął, a gimnazjum to już niespełnione marzenie. Takie luzy, praktycznie brak nauki :evil_lol: A tu lipa :lol:

A z tą organizacją czasu to chyba każdy tak ma :evil_lol:

Poranne witanko :)

Posted

Vlk napisał(a):

taa, ja też rok temu postanowiłam sobie że będę wcześniej się kłaść, wstawać o 6 i w końcu nie być niewyspana w czasie dnia :lol: co z tego wyszło?? nic :evil_lol:

sator_k_ napisał(a):
Hej! Diuna (śliczne imie) jest cudna. Taka zgrabna i wogóle. Ma kobieta figure ;)

Co do organizacji czasu w roku szkolnym to ja też mam zawsze ambitne postanowienia, a potem i tak robie wszystko na ostatnią chiwle ;)

Witamy, dziękujemy i mamy nadzieje na częste odwiedziny :multi:
Diuna robi mi się grubasem :shake:

Talia napisał(a):
Demotywujecie mnie :evil_lol:

a co ja mam powiedzieć?? :shake: spadam stąd i więcej nei wchodzę :diabloti:

Luzia&Funia napisał(a):
Tak szkoła udaje gorzej z belframi :diabloti::diabloti:
Ale fakt człowiek z chęcią by się do liceum cofnął, a gimnazjum to już niespełnione marzenie. Takie luzy, praktycznie brak nauki :evil_lol: A tu lipa :lol:

A z tą organizacją czasu to chyba każdy tak ma :evil_lol:

Poranne witanko :)

też się witamy :) Plany jakie ambitne, gorzej z wykonaniem ;)

po południu na bata ide na pola, bo nie zapowiada się na deszcz. Wieczorem wrzucę fotki, czekajcie i odwiedzajcie :D

Posted

limonka97 napisał(a):

Wracaj!:mad:
Chcemy fotki Diuny, więc łatwo się nie wyrwiesz:razz:
A tak ogólnie, to co u twojego grubaska?:cool3:

Posted

limonka97 napisał(a):

Cokolwiek :D Akurat. Trzymam Cię za słowo :D

Posted

Dacote napisał(a):
Wracaj!:mad:
Chcemy fotki Diuny, więc łatwo się nie wyrwiesz:razz:
A tak ogólnie, to co u twojego grubaska?:cool3:

wróciłam :D grubasek zachowuje się całkiem OK, wręcz kulturalnie ;) czasem pogryzie trochę smycz, wbije kły w rękę głaszczącą po brzucholu ale da się strzymać :razz:

Talia napisał(a):
Cokolwiek :D Akurat. Trzymam Cię za słowo :D

no kurcze, nie mogłam wytrzymać :evil_lol:

Fotki czranulki ok. 17-18 ;)

Posted

[quote name='Talia']Ustawiam budzik na 17.30 ;)

zdjęcia będą za niedługo, bo dopiero wróciłam i nogi mi się wyrywają ;)

[quote name='Bewarka']Hej! Skorzystaliśmy z zaproszenia :D

http://i38.tinypic.com/29z3cc4.jpg
Ale cudo z niej... :loveu:

witamy :D dziękujemy i zapraszamy ponownie ;)

[quote name='wiki4']Hej :)

Śliczna psica ;)

HEJ :D dzięki ;)

Posted

[quote name='GaBi12']Hej :razz:
Sliczna psinka :loveu:

dziękujemy :D

no więc fotki ze 10 km spaceru :razz:
mała gromadka szczekaczy :diabloti:

z patyczkiem ;)

drapieżca :cool1:

miała wtedy niezły odpał :evil_lol: