zmierzchnica Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 http://img201.imageshack.us/img201/7970/zdjcie0058k.jpg Jaka ona cudna :loveu: http://img26.imageshack.us/img26/7149/zdjcie0065n.jpg Myjemy się? :cool3: Chibi potrafi tak przez półgodziny się wylizywać, jedna łapka, druga, tylna, potem moje łapy jak się nawiną...:evil_lol: Teraz czas na jakieś spacerowe zdjęcia! :diabloti: Quote
groszek83 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Albo straszą psem albo puszczają dzieciaki na żywca niech sobie pieska pogłaszcze, z dwojga złego wole żeby straszyli:roll: A miejsce psa jest przy budzie nie wiedziałaś?:eviltong: Quote
limonka97 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 zmierzchnica napisał(a):http://img201.imageshack.us/img201/7970/zdjcie0058k.jpg Jaka ona cudna :loveu: http://img26.imageshack.us/img26/7149/zdjcie0065n.jpg Myjemy się? :cool3: Chibi potrafi tak przez półgodziny się wylizywać, jedna łapka, druga, tylna, potem moje łapy jak się nawiną...:evil_lol: Teraz czas na jakieś spacerowe zdjęcia! :diabloti: dzięki :D no, chociaż Diun woli wylizywać nasze ręce, łokcie i dłonie, jednak ostatnio zabrała się też za kolana :P postaram się, chociaż z tym gorzej, bo trzeba ten aparat wziąć na spacer, trochę olać psa, który mi w tym czasie zrobi coś głupiego... :diabloti: a i jeszcze mam parę zdjęć śpiacej Diuny przyjmującej różne fajne pozycje :cool3: wrzucę niebawem:p groszek83 napisał(a):Albo straszą psem albo puszczają dzieciaki na żywca niech sobie pieska pogłaszcze, z dwojga złego wole żeby straszyli:roll: A miejsce psa jest przy budzie nie wiedziałaś?:eviltong: racja, mnie jeszcze bardziej wkurza od takiej babci która straszy, taki dzieciak który pcha się z łapami a ja mówię że NIE, bo pies gryzie - wiem, że nie gryzie, ale mam dość takich ludzi, a potem oduczenia psa że nie wolno skakać, bo jakoś tych obcych ludzi to niespecjalnie obchodzi ... grr.... a, tak na chwile kundla wpuściliśmy do domu, bo huragan i burza na dworze, ale nie martw się już siedzi znowu w tej swojej rozklekotanej budzie i pracuje na rodzinę, bo muszę się przyznać że się ostatnimi czasy rozwydrzył - kiełbase chciał! phi, jeszcze czego.... :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 limonka97 napisał(a): a, właśnie mi się przypomniał pewien incydent z nart :| Otóż, idziemy sobie z Diuną (na szelkach i smyczy), schodzimy troszkę na dół w stronę restauracji. Podbiega do nas wielki, biały pies i wącha się z Diuną, po czym odskakuje w rytmie zabawy. Diuna lekko mnie szarpie, ale udaje mi się utrzymać w pionie. Jednak zaraz tamten odbiega stąd galopem i Diuna robi za nim naprawdę mocny, energiczny sus. Ja totalnie jakoś tak nie umiem jej utrzymać, zwłaszcza, że jest strasznie ślisko - i po prostu zaczynam za nią zbiegać po tym niewielkim 'wzgórzu'. totalnie nie potrafię sie zatrzymać, przebiegam, widzę tuż przed sobą auto, smycz wypada mi z ręki a ja walę się po prostu o maske auta z całą energią z jaką biegłam - po prostu całkowicie nie było już czasu się zatrzymać. 2 sek leże na masce [xD] po czym wstaje i zadaje pytanie siostrze, czy mam coś na twarzy :D Oczywiście wszyscy bezczelnie się ze mnie śmieją ;) Po chwili tata mi mówi, że jak biegłam tak obok nich (przebiegałam ciagnęta przez Diune) to myślał, że sobie jakieś jaja robię.... także, tak wyglądają spacery z Diuną po oblodzonej drodze :lol: Śmiech śmiechem, ale to się mogło niezbyt szczęśliwie dla Ciebie skończyc... Pzdr. Quote
DominikaAnna Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Mi się wczoraj zdarzyło coś podobnego. Tylko ja zatrzymałam się przed taflą zamarzniętego jeziora :D (zatrzymałam się leżąc) xD Quote
Asiaczek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='DominikaAnna']Mi się wczoraj zdarzyło coś podobnego. Tylko ja zatrzymałam się przed taflą zamarzniętego jeziora :D (zatrzymałam się leżąc) xD[/QUOTE] A któż Cię tak pociągnął...?:crazyeye: Pzdr. Quote
DominikaAnna Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Asiaczek']A któż Cię tak pociągnął...?:crazyeye: Pzdr.[/QUOTE] Moja psica oczywiście. W małym ciele wielki duch :D Quote
Asiaczek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='DominikaAnna']Moja psica oczywiście. [B]W małym ciele wielki duch [/B]:D[/QUOTE] Aż trudno uwierzyć:) Pzdr. Quote
Bjuta Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Może trzeba zainwestować w rydwany? Po co ma się taka siła marnować... Quote
Gosia9712P Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Fajny ten Twój wredny czarny złośliwiec :D Quote
Talia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Wstyd się przyznać, ale trochę zaniedbałam Waszą galerię... Obiecuje poprawę i czekam na nowe fotki. Quote
Asiaczek Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 O tej porze, nie pozostaje mi nic innego, jak zyczyć miłego tygodnia:) pzdr. Quote
Casablanca Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Witam! :) Diuna wygląda tu jakby wcześniej na jakiejś porządnej imprezie balowała :evil_lol: śliczne zdjęcia :loveu: Quote
groszek83 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Ja nie chce zrzędzić ale przydałyby się jakieś zdjęcia:cool3: Quote
limonka97 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='Asiaczek']Śmiech śmiechem, ale to się mogło niezbyt szczęśliwie dla Ciebie skończyc... Pzdr. ale na szczęście nie skończyło, więc można się śmiać ;) [quote name='DominikaAnna']Mi się wczoraj zdarzyło coś podobnego. Tylko ja zatrzymałam się przed taflą zamarzniętego jeziora :D (zatrzymałam się leżąc) ojej :lol: [quote name='Asiaczek']A któż Cię tak pociągnął...?:crazyeye: Pzdr. [quote name='DominikaAnna']Moja psica oczywiście. W małym ciele wielki duch :D [quote name='Asiaczek']Aż trudno uwierzyć:) Pzdr. no, patrząc na zdjęcia twojej psiny to faktycznie trudno uwierzyć, ale i nawet te małe psy (np. jack russell) potrafią tak masakrycznie ciągnąc, że ... ;) [quote name='Bjuta']Może trzeba zainwestować w rydwany? Po co ma się taka siła marnować... jakby tak podpiąć psa do rydwanu, i krzyknać wio, to czemu by nie??:cool3: [quote name='Gosia9712P']Fajny ten Twój wredny czarny złośliwiec :D dzięki :loveu: [quote name='Talia']Wstyd się przyznać, ale trochę zaniedbałam Waszą galerię... Obiecuje poprawę i czekam na nowe fotki. no racja, racja :eviltong: mam nadzieję, że już koniec tego zaniedbywania :cool3: [quote name='Monika.D']Ależ ona cudna :) dzięki :loveu: [quote name='Asiaczek']O tej porze, nie pozostaje mi nic innego, jak zyczyć miłego tygodnia:) pzdr. dziękujemy, chociaż o tej porze, nie pozostaje mi nic innego jak te słowa przenieść na nastepny tydzień ;) [quote name='Paula03']Co tam słychać? w szkole - fajnie, ogólnie robi się coraz lepiej, z fizyki dostałam fajną ocenę i zapowiadają się lepsze oceny na koniec roku niż w I semestrze ;) [quote name='Casablanca']Witam! :) Diuna wygląda tu jakby wcześniej na jakiejś porządnej imprezie balowała :evil_lol: śliczne zdjęcia :loveu: no pisałam że z leksza przymulony wzrok ::lol: dzięki!! [quote name='groszek83']Ja nie chce zrzędzić ale przydałyby się jakieś zdjęcia:cool3: już wstawiamy - to ta sesja pozycji sennych Diunisława o ktorej tyle pisałam ;) blizna po sterylce ładnie się goi : ) Quote
Paula03 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Jakbym widziała Kati, ona też lubi leżeć w taki dziwny sposób :D Quote
Gosia9712P Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Biedny pies, głowa się nie mieści w legowisku :evil_lol: Quote
Agnieszkaa Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Śliczna czarnulka :loveu: Pozdrawiamy:multi: Quote
Daga&Maks Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 mój pies w czasie snu też dziwne pozy przybiera :D Quote
groszek83 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 http://img832.imageshack.us/img832/1950/zdjcie0065k.jpg czegoś mi tu brakuje:hmmmm::evil_lol: Quote
Recommended Posts