Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Albo straszą psem albo puszczają dzieciaki na żywca niech sobie pieska pogłaszcze, z dwojga złego wole żeby straszyli:roll:
A miejsce psa jest przy budzie nie wiedziałaś?:eviltong:

Posted

zmierzchnica napisał(a):
http://img201.imageshack.us/img201/7970/zdjcie0058k.jpg
Jaka ona cudna :loveu:

http://img26.imageshack.us/img26/7149/zdjcie0065n.jpg
Myjemy się? :cool3: Chibi potrafi tak przez półgodziny się wylizywać, jedna łapka, druga, tylna, potem moje łapy jak się nawiną...:evil_lol:

Teraz czas na jakieś spacerowe zdjęcia! :diabloti:

dzięki :D

no, chociaż Diun woli wylizywać nasze ręce, łokcie i dłonie, jednak ostatnio zabrała się też za kolana :P

postaram się, chociaż z tym gorzej, bo trzeba ten aparat wziąć na spacer, trochę olać psa, który mi w tym czasie zrobi coś głupiego... :diabloti: a i jeszcze mam parę zdjęć śpiacej Diuny przyjmującej różne fajne pozycje :cool3: wrzucę niebawem:p
groszek83 napisał(a):
Albo straszą psem albo puszczają dzieciaki na żywca niech sobie pieska pogłaszcze, z dwojga złego wole żeby straszyli:roll:
A miejsce psa jest przy budzie nie wiedziałaś?:eviltong:

racja, mnie jeszcze bardziej wkurza od takiej babci która straszy, taki dzieciak który pcha się z łapami a ja mówię że NIE, bo pies gryzie - wiem, że nie gryzie, ale mam dość takich ludzi, a potem oduczenia psa że nie wolno skakać, bo jakoś tych obcych ludzi to niespecjalnie obchodzi ... grr....

a, tak na chwile kundla wpuściliśmy do domu, bo huragan i burza na dworze, ale nie martw się już siedzi znowu w tej swojej rozklekotanej budzie i pracuje na rodzinę, bo muszę się przyznać że się ostatnimi czasy rozwydrzył - kiełbase chciał! phi, jeszcze czego....
:evil_lol:

Posted

limonka97 napisał(a):

a, właśnie mi się przypomniał pewien incydent z nart :| Otóż, idziemy sobie z Diuną (na szelkach i smyczy), schodzimy troszkę na dół w stronę restauracji. Podbiega do nas wielki, biały pies i wącha się z Diuną, po czym odskakuje w rytmie zabawy. Diuna lekko mnie szarpie, ale udaje mi się utrzymać w pionie. Jednak zaraz tamten odbiega stąd galopem i Diuna robi za nim naprawdę mocny, energiczny sus. Ja totalnie jakoś tak nie umiem jej utrzymać, zwłaszcza, że jest strasznie ślisko - i po prostu zaczynam za nią zbiegać po tym niewielkim 'wzgórzu'. totalnie nie potrafię sie zatrzymać, przebiegam, widzę tuż przed sobą auto, smycz wypada mi z ręki a ja walę się po prostu o maske auta z całą energią z jaką biegłam - po prostu całkowicie nie było już czasu się zatrzymać. 2 sek leże na masce [xD] po czym wstaje i zadaje pytanie siostrze, czy mam coś na twarzy :D Oczywiście wszyscy bezczelnie się ze mnie śmieją ;) Po chwili tata mi mówi, że jak biegłam tak obok nich (przebiegałam ciagnęta przez Diune) to myślał, że sobie jakieś jaja robię.... także, tak wyglądają spacery z Diuną po oblodzonej drodze :lol:

Śmiech śmiechem, ale to się mogło niezbyt szczęśliwie dla Ciebie skończyc...

Pzdr.

Posted

[quote name='DominikaAnna']Mi się wczoraj zdarzyło coś podobnego. Tylko ja zatrzymałam się przed taflą zamarzniętego jeziora :D (zatrzymałam się leżąc) xD[/QUOTE]
A któż Cię tak pociągnął...?:crazyeye:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Śmiech śmiechem, ale to się mogło niezbyt szczęśliwie dla Ciebie skończyc...

Pzdr.
ale na szczęście nie skończyło, więc można się śmiać ;)
[quote name='DominikaAnna']Mi się wczoraj zdarzyło coś podobnego. Tylko ja zatrzymałam się przed taflą zamarzniętego jeziora :D (zatrzymałam się leżąc)
ojej :lol:
[quote name='Asiaczek']A któż Cię tak pociągnął...?:crazyeye:

Pzdr.
[quote name='DominikaAnna']Moja psica oczywiście. W małym ciele wielki duch :D
[quote name='Asiaczek']Aż trudno uwierzyć:)

Pzdr.
no, patrząc na zdjęcia twojej psiny to faktycznie trudno uwierzyć, ale i nawet te małe psy (np. jack russell) potrafią tak masakrycznie ciągnąc, że ... ;)
[quote name='Bjuta']Może trzeba zainwestować w rydwany? Po co ma się taka siła marnować...
jakby tak podpiąć psa do rydwanu, i krzyknać wio, to czemu by nie??:cool3:
[quote name='Gosia9712P']Fajny ten Twój wredny czarny złośliwiec :D
dzięki :loveu:
[quote name='Talia']Wstyd się przyznać, ale trochę zaniedbałam Waszą galerię...
Obiecuje poprawę i czekam na nowe fotki.
no racja, racja :eviltong: mam nadzieję, że już koniec tego zaniedbywania :cool3:
[quote name='Monika.D']Ależ ona cudna :)
dzięki :loveu:
[quote name='Asiaczek']O tej porze, nie pozostaje mi nic innego, jak zyczyć miłego tygodnia:)

pzdr.
dziękujemy, chociaż o tej porze, nie pozostaje mi nic innego jak te słowa przenieść na nastepny tydzień ;)
[quote name='Paula03']Co tam słychać?
w szkole - fajnie, ogólnie robi się coraz lepiej, z fizyki dostałam fajną ocenę i zapowiadają się lepsze oceny na koniec roku niż w I semestrze ;)
[quote name='Casablanca']Witam! :)

Diuna wygląda tu jakby wcześniej na jakiejś porządnej imprezie balowała :evil_lol: śliczne zdjęcia :loveu:
no pisałam że z leksza przymulony wzrok ::lol:
dzięki!!
[quote name='groszek83']Ja nie chce zrzędzić ale przydałyby się jakieś zdjęcia:cool3:
już wstawiamy - to ta sesja pozycji sennych Diunisława o ktorej tyle pisałam ;)

blizna po sterylce ładnie się goi : )