Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
MOżemy liczyć na jakies foteczki?

Pzdr.

:siara:

:oops:

No więc - jutro wyjeżdżam na narty, więc nie będzie mnie do piątku bodajże. Diunin jedzie z nami, cała rodzina modli się żeby była grzeczna :evil_lol: siostra pare dni temu wróciła z Yorku, gdzie w sklepie 'wszystko za 1funta' kupiła jej gumowego kurczaka :loveu: ale oczywiście pies po dwudniowym zapoznawaniu się z przecudownie piszczącym kurczakiem postanowił odgryźć mu 'nóżki' i kawałek kuperka :razz: kurczak już nie piszczy. :placz:
Piesa od paru dni znowu dostała w domu jakiejś głupaki i ciężko się z nią żyje, ale na spacerach jest jakby grzeczniejsza. podejrzewam, że to dlatego, że robi się cieplej i bardziej sucho, a zauważyłam że Diuna jakoś tak, zachowuje się gorzej jak pada deszcz, a śnieg też jakoś ją pobudza, bo idzie w pełnej gotowości do rzucenia się za kopniętym butem śniegiem no i ...
Jutro z rana wstąpimy do zoologicznego po słój przysmaków na wyjazd. Życzcie szczęścia i wychowanego psa na wyjeździe! :)

pzdr.

a, właśnie - kto z was ma teraz ferie? :)

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Diuna z pewnością będzie grzeczna, odpoczywaj, korzystaj w pełni z wolnego czasu i miłej zabawy na nartach ! :multi:

my mamy ferie od przyszłego tygodnia ;)

dagaa111 napisał(a):
no to pozostaje życzyć udanego wyjazdu :razz:

Monika.D napisał(a):
Tak więc życzymy udanego wyjazdu i niech Diunka będzie grzeczna jak Aniołek :)

Paula03 napisał(a):
Miłego wyjazdu!

My mamy ferie :D

Asiaczek napisał(a):
Bawcie się dobrze i wypoczywajcie:)

Pzdr.

groszek83 napisał(a):
Udanego wyjazdu;)
Ps. nie zaszkodzi pstryknąć jakiejś fotki:evil_lol:

dziękuje wszystkim bardzo, chyba dzieki wam Diuna była taka grzeczna :) wyjątkowo, byliśmy wszyscy z niej bardzo dumni.:multi:
kilka fotek mam, mało trochę na nich Diuny, ale jest trochę widoków ;) mam nadzieję, że wam się spodobają, dodam w najbliższym czasie, bo są na komórkach rodziców i najpierw muszę im je odebrać itd...
piszę dopiero dziś, bo wyjazd wydłużył się o jeden dzień i wróciliśmy wczoraj o po 21. ;)

Posted

Paula03, Czarna_Owieczka, dzięki :)
na razie wrzucę dwie starsze, zaległe, bo tato jeszcze jest po pracy w stanie na tyle zmęczonym, że na razie mi z jego komórki wziąć te fotki nie za bardzo... ale jutro, ewentualnie pojutrze wrzucę na pewno! ;)
żebyście mi nie zapomnieli jak ta wredna szkapa wygląda :razz:

wiem, że skromnie, ale co poradzić, jak się cierpi na chroniczny brak fotek :eviltong:

Posted

[quote name='vege*']ach ta Diuna :loveu:
chociaż masz wesoło w domu, bo moja Nuka to tylko w domu śpi, a na spacerze się bawi i szaleje :evil_lol:
dzięki ;)
aaa, to fajnie masz :P moja to robi zarówno na spacerze jak i w domu ;)
[quote name='Paula03']http://img513.imageshack.us/img513/1369/pb230044.jpg
Wariatka :D
hihi, chyba się wydało :D
[quote name='Czarna_Owieczka']http://img529.imageshack.us/img529/1649/pb230043.jpg
myślałam, ze ona zasłone tak ciągnie :evil_lol:

czekamy na więcej zdjęć :)
do tego też byłaby zdolna, ale jakoś mi się udaje ją powstrzymać, no i zasłona jest trochę wyżej, na szczęście :D

już wrzucam:

piesek w papciuchach :)

forteca zdobyta, więc psisko może odpocząć (po intensywnym lataniu za frisbee) - nie martwcie się, za długo to nie trwało i już po chwili Diunin był gotowy dalej przeszkadzać w sprzataniu biurka ;)

śpiący glut :loveu:

Posted

c.d.

jęzorek i ręka pańci srańci :loveu:

dobra, dobra już psa nie męczymy (chociaż często mamy na to ochote - w odwecie :diabloti:)

to tyle. :p
życzę miłego oglądania i komentowania :cool3:

Posted

[quote name='sator_k_']http://img526.imageshack.us/i/zdjcie0048f.jpg/
Jaka sierotka :D

A bannerek ten mi się bardzie podoba ;)
hej wam! :)
dzięki, miło mi :p szkoda jednak że LadyK tak zrobiła ten banerek w tinypicu, że większość ostatnich się usuneła... no, ale jednak jeśli ten baner ci się bardziej podoba to bardzo się cieszę :)
a właśnie, może dajcie sobie jakiś choćby link w sygnaturze do waszej galerii, bo potem was nie odwiedzam, bo wpadam na dogo na chwile i nie ma czasu szukać was po ON-kowych galeriach :(