Daga&Maks Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 http://img199.imageshack.us/img199/4247/222wo.jpg czy te oczy mogą kłamać :) no i udanego wyjazdu życzę :) Quote
limonka97 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 dzięki wszystkim ! :D nie wiem czy już wspominałam ale mama w końcu się zgodziła i suń śpi ze mną w łóżku od paru tygodni ;) oczywiście wygląda to tak, że psiura stara się dostać jak najbliżej poduszki, a ja muszę walczyć o jakiekolwiek miejsce na własnym 'posłaniu' :lol: Quote
Daga&Maks Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 z psem się dobrze śpi w zimę, bo fajnie grzeje :D u mnie zawsze jest walka o poduszkę :evil_lol: Quote
Bewarka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ja tam już dawno wyrzuciłam suki z łóżka, toż nie da się spać...:diabloti: I nie wiedziałam, że ona taka duża :-o świetna pozycja 'wystawowa' :) Quote
limonka97 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Daga & Maks napisał(a):z psem się dobrze śpi w zimę, bo fajnie grzeje :D u mnie zawsze jest walka o poduszkę :evil_lol: :evil_lol: Bewarka napisał(a):Ja tam już dawno wyrzuciłam suki z łóżka, toż nie da się spać...:diabloti: I nie wiedziałam, że ona taka duża :-o świetna pozycja 'wystawowa' :) też czasami mam taką ochotę, jak mi nogi drętwieją skulone pod siebie :evil_lol: hehe, dzięki :) Quote
Monika.D Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Spanie z piesiem na łóżku.... o taaak... Moje trzy sztuki rozkładają się jak chcą, a ja gdzieś na boczku - gdzie mi pozwolą he he Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 A kupić większy tapczanik - nie łaska...?;) pzdr. Quote
Paula03 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 http://img199.imageshack.us/img199/4247/222wo.jpg :loveu: A moja Kati nie lubi spać na poduszce, zawsze kładzie mi się na nogach, albo gdzieś obok, żebym się nie ruszyła :D Quote
Monika.D Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Asiaczek napisał(a):A kupić większy tapczanik - nie łaska...?;) pzdr. Już mam łóżko 200 cm x 220 cm :eviltong: Quote
limonka97 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='Monika.D']Spanie z piesiem na łóżku.... o taaak... Moje trzy sztuki rozkładają się jak chcą, a ja gdzieś na boczku - gdzie mi pozwolą he he dokładnie :lol: [quote name='Asiaczek']A kupić większy tapczanik - nie łaska...?;) pzdr. ta, i tak ja jestem mała a mam łóżko dla dwóch osób, bardzo dużo miejsca, ale z psicą to się nie zalicza na dwie osoby ;) [quote name='Paula03']http://img199.imageshack.us/img199/4247/222wo.jpg :loveu: A moja Kati nie lubi spać na poduszce, zawsze kładzie mi się na nogach, albo gdzieś obok, żebym się nie ruszyła :D to wow, massz fajnie :) [quote name='Monika.D']Już mam łóżko 200 cm x 220 cm :eviltong: ja mam właśnie nie wiele mniejsze ;) pzdr Quote
limonka97 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 żegnajcie wszyscy ! :hand::hand: :diabloti: Quote
Daga&Maks Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 to ja będę czekać na szczegółową relację z wyjazdu :D Quote
:: FiGa :: Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='limonka97'] dzieki, juz zmieniam. właśnie widzę że większość tych starszych zdjęć z tinypica na twojej galerii są niedostepne. a gdzie masz te parówki, jeśli mozna? :lol: a ty gdzie wrzucasz teraz? kurde, no chciałam wkleić reszte zdjęć z wczoraj, tyle że nie umiem z tych innych bo na dogo instrukcja jest tylko jak wrzucać z tinypica. :|Pfff.... to pacz... http://www.dogomania.pl/threads/27714-Krowa-Figa-i-koza-Marcel-zapraszają-do-nakrapianej-galerii/page445 I jeszcze moj komentarz :roflt: Quote
przeszlus Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Hii chcemy być dla psów dobrzy a oni tylko czekają na okzje aż zaśniesz :D Quote
Casablanca Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Witam!!! :multi: Trochę nas nie było, a więc za chwilę postaram się odnaleść w temacie :eviltong: Zapraszam na nowe fotki do nas ;) Quote
limonka97 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 dzisiaj nic nie napiszę, bo spać idę, ale obwieszczam że od zmierzchu niedzielnego jestem obecna!! :D Quote
Asiaczek Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 I dopiero teraz piszesz...? Juz o fotkach nie wspomne... Pzdr. Quote
Monika.D Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Niedziela już dawno była, a tu żadnych wieści od Ciebie... Quote
limonka97 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Paula03']Będziemy tęsknić! :diabloti:[/QUOTE] to miło :) [quote name='Asiaczek']Ale wracasz, co? Pzdr.[/QUOTE] no, już wróciłam :lol:;) [quote name='dagaa111']to ja będę czekać na szczegółową relację z wyjazdu :D[/QUOTE] no już, już :P [quote name='Asiaczek']Wszyscy czekamy...:) Pzdr.[/QUOTE] :) :) [quote name=':: FiGa ::']Pfff.... to pacz... [url]http://www.dogomania.pl/threads/27714-Krowa-Figa-i-koza-Marcel-zapraszają-do-nakrapianej-galerii/page445[/url] I jeszcze moj komentarz :roflt:[/QUOTE] jeju, to ja też tak chce! :D super mieć takie parówki w galerii. [quote name='przeszlus']Hii chcemy być dla psów dobrzy a oni tylko czekają na okzje aż zaśniesz :D[/QUOTE] jeszcze nie wspominałam że Diuna jest wredną pyrą? ;) [quote name='Casablanca']Witam!!! :multi: Trochę nas nie było, a więc za chwilę postaram się odnaleść w temacie :eviltong: Zapraszam na nowe fotki do nas ;)[/QUOTE] no, postaram się w najbliższej przyszłości do was wpaść ;) [quote name=':: FiGa ::']To teraz czekamy na relacje :razz:[/QUOTE] już! :) [quote name='Asiaczek']I dopiero teraz piszesz...? Juz o fotkach nie wspomne... Pzdr.[/QUOTE] ojej, trzeba się było pozbierać po przyjeździe. nie zawsze jest czas na dogo ;) [quote name=':: FiGa ::']Zaniedbujesz nas :evil_lol:[/QUOTE] będzie bunt? :lol: [quote name='Monika.D']Niedziela już dawno była, a tu żadnych wieści od Ciebie...[/QUOTE] były wieści, powiedziałam, że żyje :) oj, widzę że się buntujecie, więc czym prędzej piszę :) wyjechaliśmy o 9, podróż była zaiste ciekawa :lol: dowiedziałam się o filozofii moich kolegów z klasy którzy wcale tacy głupi nie są i wiele więcej. przyjechaliśmy późnym wieczorem, mieszkaliśmy w schronisku w miasteczku Eggenfelden (Bawaria). Miasteczko jak to miasteczko bardzo ładne i jak w całych niemczech i austrii świątecznie przystrojone. W każdym mieście jakie zwiedzaliśmy były świąteczne 'jarmarki', szkoda tylko że bardzo podobne rzeczy do kupienia były na każdym. Fajnie jednak się złożyło, bo prezenty na mikołajki kupiliśmy w niemczech i austrii(bo byliśmy też w salzurgu i braunau i jeszcze kilku miastach tam)a przyjechaliśmy i rano już czekały na mnie prezenty w postaci słodyczy :) we wtroek środe i piątek chodziliśmy do gymnasium, w czwartek byliśmy w realschule. w gimnazjum odrobinę nas olali, może dlatego że dzieci miały po 12 lat, a w real schule byli starsi, jednak sympatyczniejsi. przygotowali nam muffinki, chór coś zaśpiewał, a mała orkiestra zagrała na saksofonach i tego typu sprzęcie (dokładnie się nie orientuje). Z mojej klasy jechało 6 osób, z jedną koleżanką byłam w pokoju, doszły nam jeszcze 2 z drugiej klasy, bardzo fajne, jedna totalnie zakręcona. Jedzenie robiliśmy sobie sami, mieliśmy dużą kuchnię do dyspozycji. Wyjazd był tym bardziej udany, ponieważ jechał z nami bardzo specyficzny nauczyciel niemieckiego, który jest jakby dr housem naszej szkoły. on o wszystkim decyduje, jako jedyny nauczyciel ma własny pokój z komputerem, pracownie (druga nauczycielka niemieckiego nie ma, ci z ang. również nie mają). ekscentryczny, ale przyjazny :lol: ogólnie rzecz biorąc Niemcy są przyjaźni i na następny wyjazd na 99% pojadę :) Quote
:: FiGa :: Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Tos Ty byla tuz pod moim nosem dziewczyno :evil_lol: Fajne sa takie wyjazdy :multi: A tego nauczyciela to Ci zazdroszcze :loveu: Gdyby taki mnie uczyl to mialabym motywacje do nauki, a z moim szczurem z liceum niestety ciezko bylo :diabloti: A. Jak chcesz miec parowki i zdjesia sllitasnych panienek w galerii to po prostu wrzucaj fotki na tinypic a za pol roku zobacz co Ci wyroslo :evil_lol: Quote
Recommended Posts