Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki wszystkim ! :D
nie wiem czy już wspominałam ale mama w końcu się zgodziła i suń śpi ze mną w łóżku od paru tygodni ;) oczywiście wygląda to tak, że psiura stara się dostać jak najbliżej poduszki, a ja muszę walczyć o jakiekolwiek miejsce na własnym 'posłaniu' :lol:

Posted

Ja tam już dawno wyrzuciłam suki z łóżka, toż nie da się spać...:diabloti:

I nie wiedziałam, że ona taka duża :-o świetna pozycja 'wystawowa' :)

Posted

Daga & Maks napisał(a):
z psem się dobrze śpi w zimę, bo fajnie grzeje :D u mnie zawsze jest walka o poduszkę :evil_lol:

:evil_lol:
Bewarka napisał(a):
Ja tam już dawno wyrzuciłam suki z łóżka, toż nie da się spać...:diabloti:

I nie wiedziałam, że ona taka duża :-o świetna pozycja 'wystawowa' :)

też czasami mam taką ochotę, jak mi nogi drętwieją skulone pod siebie :evil_lol:
hehe, dzięki :)

Posted

[quote name='Monika.D']Spanie z piesiem na łóżku.... o taaak... Moje trzy sztuki rozkładają się jak chcą, a ja gdzieś na boczku - gdzie mi pozwolą he he
dokładnie :lol:
[quote name='Asiaczek']A kupić większy tapczanik - nie łaska...?;)

pzdr.
ta, i tak ja jestem mała a mam łóżko dla dwóch osób, bardzo dużo miejsca, ale z psicą to się nie zalicza na dwie osoby ;)
[quote name='Paula03']http://img199.imageshack.us/img199/4247/222wo.jpg
:loveu:

A moja Kati nie lubi spać na poduszce, zawsze kładzie mi się na nogach, albo gdzieś obok, żebym się nie ruszyła :D
to wow, massz fajnie :)
[quote name='Monika.D']Już mam łóżko 200 cm x 220 cm :eviltong:
ja mam właśnie nie wiele mniejsze ;)

pzdr

Posted

[quote name='limonka97']
dzieki, juz zmieniam. właśnie widzę że większość tych starszych zdjęć z tinypica na twojej galerii są niedostepne. a gdzie masz te parówki, jeśli mozna? :lol:
a ty gdzie wrzucasz teraz?
kurde, no chciałam wkleić reszte zdjęć z wczoraj, tyle że nie umiem z tych innych bo na dogo instrukcja jest tylko jak wrzucać z tinypica. :|Pfff.... to pacz...

http://www.dogomania.pl/threads/27714-Krowa-Figa-i-koza-Marcel-zapraszają-do-nakrapianej-galerii/page445

I jeszcze moj komentarz :roflt:

Posted

[quote name='Paula03']Będziemy tęsknić! :diabloti:[/QUOTE]
to miło :)
[quote name='Asiaczek']Ale wracasz, co?

Pzdr.[/QUOTE]
no, już wróciłam :lol:;)
[quote name='dagaa111']to ja będę czekać na szczegółową relację z wyjazdu :D[/QUOTE]
no już, już :P
[quote name='Asiaczek']Wszyscy czekamy...:)

Pzdr.[/QUOTE]
:) :)
[quote name=':: FiGa ::']Pfff.... to pacz...

[url]http://www.dogomania.pl/threads/27714-Krowa-Figa-i-koza-Marcel-zapraszają-do-nakrapianej-galerii/page445[/url]

I jeszcze moj komentarz :roflt:[/QUOTE]
jeju, to ja też tak chce! :D super mieć takie parówki w galerii.
[quote name='przeszlus']Hii chcemy być dla psów dobrzy a oni tylko czekają na okzje aż zaśniesz :D[/QUOTE]
jeszcze nie wspominałam że Diuna jest wredną pyrą? ;)
[quote name='Casablanca']Witam!!! :multi:
Trochę nas nie było, a więc za chwilę postaram się odnaleść w temacie :eviltong:
Zapraszam na nowe fotki do nas ;)[/QUOTE]
no, postaram się w najbliższej przyszłości do was wpaść ;)
[quote name=':: FiGa ::']To teraz czekamy na relacje :razz:[/QUOTE]
już! :)
[quote name='Asiaczek']I dopiero teraz piszesz...?
Juz o fotkach nie wspomne...

Pzdr.[/QUOTE]
ojej, trzeba się było pozbierać po przyjeździe. nie zawsze jest czas na dogo ;)
[quote name=':: FiGa ::']Zaniedbujesz nas :evil_lol:[/QUOTE]
będzie bunt? :lol:
[quote name='Monika.D']Niedziela już dawno była, a tu żadnych wieści od Ciebie...[/QUOTE]
były wieści, powiedziałam, że żyje :)

oj, widzę że się buntujecie, więc czym prędzej piszę :)
wyjechaliśmy o 9, podróż była zaiste ciekawa :lol: dowiedziałam się o filozofii moich kolegów z klasy którzy wcale tacy głupi nie są i wiele więcej. przyjechaliśmy późnym wieczorem, mieszkaliśmy w schronisku w miasteczku Eggenfelden (Bawaria). Miasteczko jak to miasteczko bardzo ładne i jak w całych niemczech i austrii świątecznie przystrojone. W każdym mieście jakie zwiedzaliśmy były świąteczne 'jarmarki', szkoda tylko że bardzo podobne rzeczy do kupienia były na każdym. Fajnie jednak się złożyło, bo prezenty na mikołajki kupiliśmy w niemczech i austrii(bo byliśmy też w salzurgu i braunau i jeszcze kilku miastach tam)a przyjechaliśmy i rano już czekały na mnie prezenty w postaci słodyczy :)
we wtroek środe i piątek chodziliśmy do gymnasium, w czwartek byliśmy w realschule. w gimnazjum odrobinę nas olali, może dlatego że dzieci miały po 12 lat, a w real schule byli starsi, jednak sympatyczniejsi. przygotowali nam muffinki, chór coś zaśpiewał, a mała orkiestra zagrała na saksofonach i tego typu sprzęcie (dokładnie się nie orientuje). Z mojej klasy jechało 6 osób, z jedną koleżanką byłam w pokoju, doszły nam jeszcze 2 z drugiej klasy, bardzo fajne, jedna totalnie zakręcona. Jedzenie robiliśmy sobie sami, mieliśmy dużą kuchnię do dyspozycji.
Wyjazd był tym bardziej udany, ponieważ jechał z nami bardzo specyficzny nauczyciel niemieckiego, który jest jakby dr housem naszej szkoły. on o wszystkim decyduje, jako jedyny nauczyciel ma własny pokój z komputerem, pracownie (druga nauczycielka niemieckiego nie ma, ci z ang. również nie mają). ekscentryczny, ale przyjazny :lol:
ogólnie rzecz biorąc Niemcy są przyjaźni i na następny wyjazd na 99% pojadę :)

Posted

Tos Ty byla tuz pod moim nosem dziewczyno :evil_lol:
Fajne sa takie wyjazdy :multi:
A tego nauczyciela to Ci zazdroszcze :loveu: Gdyby taki mnie uczyl to mialabym motywacje do nauki, a z moim szczurem z liceum niestety ciezko bylo :diabloti:

A. Jak chcesz miec parowki i zdjesia sllitasnych panienek w galerii to po prostu wrzucaj fotki na tinypic a za pol roku zobacz co Ci wyroslo :evil_lol: