Asiaczek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Mały Off bazarkowy:) http://www.dogomania.pl/threads/196214-Bi%C5%BCu-francuski-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Kajtuna-i-na-Rysia-do-14.-11 Zapraszam! Pzdr. Quote
limonka97 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 dzisiaj zdjęli Diunce szwy, wet powiedział że ranka wygląda idealnie, prawie jej nie widać :) za jakiś tydz. to już wogle nie będzie wiadomo gdzie była. Figa, no mam nadzieję :D Quote
Marta67 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 limonka97 napisał(a):heh, domyślam sie że fajnie :D diune rozsadza energia. miałam taką cichą nadzieję że po sterylizacji trochę się uspokoi, teraz sobie żartujemy że jej wszczepili jądra xD ja miałam cichą nadzieję, ze po cieczce się zmieni :P ale jakoś słabo jej to idzie ;) Quote
jamagda Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Super. Dzielna psinka :) Głaskanko dla Diuny Quote
Asiaczek Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 limonka97 napisał(a):dzisiaj zdjęli Diunce szwy, wet powiedział że ranka wygląda idealnie, prawie jej nie widać :) za jakiś tydz. to już wogle nie będzie wiadomo gdzie była. ciesze się razem z Wami:) A co do pewnego wyciszenia się suni po sterylce, to nie jest to tak, że z dnia na dzień suczka z wilka zamienia się w owieczkę. Organizm musi sobie poradzić z inną gospodarką hormonalną i nieral trwa to nawet do 2-3 miesięcy. Więc czekamy:) Pzdr. Quote
Luzia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 limonka97 napisał(a):diune rozsadza energia. miałam taką cichą nadzieję że po sterylizacji trochę się uspokoi, teraz sobie żartujemy że jej wszczepili jądra xD Nie chcę Cie straszyć ale u moich kstracja przyniosła wręcz odwrotny skutek :diabloti: O ile Pamir zawsze był wariat, to Funia mi zwariowała :shake: dosłownie. Sterylizowałam ją w sierpniu 2009 r. i jest z nią coraz gorzej :diabloti: Quote
limonka97 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Marta67 napisał(a):ja miałam cichą nadzieję, ze po cieczce się zmieni :P ale jakoś słabo jej to idzie ;) ja mam cały czas taką nadzieję :evil_lol: jamagda napisał(a):Super. Dzielna psinka :) Głaskanko dla Diuny przekazane :) :: FiGa :: napisał(a):Fotki? :razz: eeee :diabloti: Asiaczek napisał(a):ciesze się razem z Wami:) A co do pewnego wyciszenia się suni po sterylce, to nie jest to tak, że z dnia na dzień suczka z wilka zamienia się w owieczkę. Organizm musi sobie poradzić z inną gospodarką hormonalną i nieral trwa to nawet do 2-3 miesięcy. Więc czekamy:) Pzdr. no my też, z niecierpliwością :lol: dzięki ;) Luzia&Funia napisał(a):Nie chcę Cie straszyć ale u moich kstracja przyniosła wręcz odwrotny skutek :diabloti: O ile Pamir zawsze był wariat, to Funia mi zwariowała :shake: dosłownie. Sterylizowałam ją w sierpniu 2009 r. i jest z nią coraz gorzej :diabloti: wiesz co! :diabloti: coraz gorzej?? nie no, chyba aż tak źle nie będzie :placz: a w jakim sensie gorzej? jak będzie czas postaram się coś wrzucić, ale nic nie obiecuje :) Diuna żyje, właśnie wróciłyśmy z długiego spaceru, gdzie suczydło było spuszczane w mieście i było baaaardzo dzielne :) Quote
Luzia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 limonka97 napisał(a): wiesz co! :diabloti: coraz gorzej?? nie no, chyba aż tak źle nie będzie :placz: a w jakim sensie gorzej? Oj uwierz że wolisz nie wiedzieć :evilbat: Quote
:: FiGa :: Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 A ja Cie uspokoje. Funia zwariowala przez nia, a nie przez sterylke :evil_lol: Takze luuuz :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 :: FiGa :: napisał(a):A ja Cie uspokoje. Funia zwariowala przez nia, a nie przez sterylke :evil_lol: Takze luuuz :evil_lol: Nie praffda :obrazic: Wszystko co Sylwia mówi to oszczerstwa i pomówienia. :megagrin: Quote
:: FiGa :: Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Luzia&Funia napisał(a):Nie praffda :obrazic: Wszystko co Sylwia mówi to oszczerstwa i pomówienia. :megagrin: Ta dziewczyna nie wie co pisze... Schizofrenia to ciężka choroba :( Spojrz na jej psy, one kiedys byly normalne! :( :evil_lol: Quote
limonka97 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 [quote name='Luzia&Funia']Oj uwierz że wolisz nie wiedzieć :evilbat: :placz::diabloti: [quote name=':: FiGa ::']A ja Cie uspokoje. Funia zwariowala przez nia, a nie przez sterylke :evil_lol: Takze luuuz :evil_lol: dzieki za info :P wszystko jasne co ona temu swojemu psu zrobiła :roll: :lol: Quote
Luzia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name=':: FiGa ::']Ta dziewczyna nie wie co pisze... Schizofrenia to ciężka choroba :( Spojrz na jej psy, one kiedys byly normalne! :( :evil_lol: Uważaj sobie :mad: Bo jak pojadę do tego "muunśien" to Ci tak tyłek przetrzepię że przez miesiąc nie pomyślisz nawet o tym żeby usiąść :grins: Moje psy nigdy nie były normalne :diabloti: nie lubię normalności :siara: lubię być nienormalna :evilbat: [quote name='limonka97']:placz::diabloti: dzieki za info :P wszystko jasne co ona temu swojemu psu zrobiła :roll: :lol: http://i55.tinypic.com/2i9s4fp.jpg Nie płacz, przyzwyczaisz się :razz: :diabloti: Ale ja mam 3 psy :diabloti::diabloti: o którego konkretnie Ci chodzi ? Bo moim zdaniem to one wszystkie są skrzywione na umyśle :evil_lol: O "labladol" :loveu: Quote
sator_k_ Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 No nareszcie zdjęcia. Dawno już Diuny nie widziałam :) Super ma kolorek tego futerka. Taki czarny jak wyprany w woolajcie (nie wiem jak to się pisze :P) Quote
limonka97 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Luzia&Funia napisał(a):Nie praffda :obrazic: Wszystko co Sylwia mówi to oszczerstwa i pomówienia. :megagrin: a co! :diabloti: :: FiGa :: napisał(a):Ta dziewczyna nie wie co pisze... Schizofrenia to ciężka choroba :( Spojrz na jej psy, one kiedys byly normalne! :( :evil_lol: i to jest w tym wszystkim najsmutniejsze :( Luzia&Funia napisał(a):Uważaj sobie :mad: Bo jak pojadę do tego "muunśien" to Ci tak tyłek przetrzepię że przez miesiąc nie pomyślisz nawet o tym żeby usiąść :grins: Moje psy nigdy nie były normalne :diabloti: nie lubię normalności :siara: lubię być nienormalna :evilbat: Nie płacz, przyzwyczaisz się :razz: :diabloti: Ale ja mam 3 psy :diabloti::diabloti: o którego konkretnie Ci chodzi ? Bo moim zdaniem to one wszystkie są skrzywione na umyśle :evil_lol: O "labladol" :loveu: głównie chodzi mi o Funie, bo sama mówiłaś że po sterylce totalnie ześwirowała, ale skoro mówisz że wszystkie takie są to okej.... :lol: no labladol labladol :loveu: lodowodowy ^^ sator_k_ napisał(a):No nareszcie zdjęcia. Dawno już Diuny nie widziałam :) Super ma kolorek tego futerka. Taki czarny jak wyprany w woolajcie (nie wiem jak to się pisze :P) dzięki :):) my też musimy odwiedzić Satorka :) Quote
:: FiGa :: Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 http://i51.tinypic.com/fu2pmu.jpg Mrrr wegielek kochany :loveu: Te, wariatko, na mnie te Twoje grozby wrazenia nie robia :shake: :evil_lol: A szczerze? Przyjeeeedz :multi: Na impreze Cie zabiore :multi: Pomozesz mi zapomniec o sama-wiesz-kim :lol: Tak, jestem bi :megagrin: Quote
aniolek666 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Hejka:) http://i51.tinypic.com/fu2pmu.jpg jaka ona słodka fotki super:loveu: Pozdrawiam:) Quote
limonka97 Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 dzięki :) patrzcie, jaki tu miała pokichany ryjek małej wariatki: Quote
wiki4 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 http://i51.tinypic.com/fu2pmu.jpg :loveu::loveu: Widzę, ze u Was też takie błoto :shake: Quote
Paula03 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Są i zdjęcia :D http://i51.tinypic.com/fu2pmu.jpg Boska :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Proszę, proszę, jakie tu Czarne Cudeńko jest:) Pzdr. Quote
limonka97 Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 wiki4 napisał(a):http://i51.tinypic.com/fu2pmu.jpg :loveu::loveu: Widzę, ze u Was też takie błoto :shake: aktualnie nawet nie, ale i tak bardzo często, niestety :| Paula03 napisał(a):Są i zdjęcia :D http://i51.tinypic.com/fu2pmu.jpg Boska :loveu: dziękujemy bardzo :) Asiaczek napisał(a):Proszę, proszę, jakie tu Czarne Cudeńko jest:) Pzdr. przekażemy :) Quote
limonka97 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 ale ja nic nie obiecywałam :) Quote
Recommended Posts