Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj zdjęli Diunce szwy, wet powiedział że ranka wygląda idealnie, prawie jej nie widać :) za jakiś tydz. to już wogle nie będzie wiadomo gdzie była.
Figa, no mam nadzieję :D

Posted

limonka97 napisał(a):
heh, domyślam sie że fajnie :D

diune rozsadza energia. miałam taką cichą nadzieję że po sterylizacji trochę się uspokoi, teraz sobie żartujemy że jej wszczepili jądra xD

ja miałam cichą nadzieję, ze po cieczce się zmieni :P ale jakoś słabo jej to idzie ;)

Posted

limonka97 napisał(a):
dzisiaj zdjęli Diunce szwy, wet powiedział że ranka wygląda idealnie, prawie jej nie widać :) za jakiś tydz. to już wogle nie będzie wiadomo gdzie była.

ciesze się razem z Wami:)
A co do pewnego wyciszenia się suni po sterylce, to nie jest to tak, że z dnia na dzień suczka z wilka zamienia się w owieczkę. Organizm musi sobie poradzić z inną gospodarką hormonalną i nieral trwa to nawet do 2-3 miesięcy. Więc czekamy:)

Pzdr.

Posted

limonka97 napisał(a):
diune rozsadza energia. miałam taką cichą nadzieję że po sterylizacji trochę się uspokoi, teraz sobie żartujemy że jej wszczepili jądra xD

Nie chcę Cie straszyć ale u moich kstracja przyniosła wręcz odwrotny skutek :diabloti: O ile Pamir zawsze był wariat, to Funia mi zwariowała :shake: dosłownie. Sterylizowałam ją w sierpniu 2009 r. i jest z nią coraz gorzej :diabloti:

Posted

Marta67 napisał(a):
ja miałam cichą nadzieję, ze po cieczce się zmieni :P ale jakoś słabo jej to idzie ;)

ja mam cały czas taką nadzieję :evil_lol:
jamagda napisał(a):
Super. Dzielna psinka :) Głaskanko dla Diuny

przekazane :)
:: FiGa :: napisał(a):
Fotki? :razz:

eeee :diabloti:
Asiaczek napisał(a):
ciesze się razem z Wami:)
A co do pewnego wyciszenia się suni po sterylce, to nie jest to tak, że z dnia na dzień suczka z wilka zamienia się w owieczkę. Organizm musi sobie poradzić z inną gospodarką hormonalną i nieral trwa to nawet do 2-3 miesięcy. Więc czekamy:)

Pzdr.

no my też, z niecierpliwością :lol: dzięki ;)
Luzia&Funia napisał(a):
Nie chcę Cie straszyć ale u moich kstracja przyniosła wręcz odwrotny skutek :diabloti: O ile Pamir zawsze był wariat, to Funia mi zwariowała :shake: dosłownie. Sterylizowałam ją w sierpniu 2009 r. i jest z nią coraz gorzej :diabloti:

wiesz co! :diabloti: coraz gorzej?? nie no, chyba aż tak źle nie będzie :placz: a w jakim sensie gorzej?

jak będzie czas postaram się coś wrzucić, ale nic nie obiecuje :)
Diuna żyje, właśnie wróciłyśmy z długiego spaceru, gdzie suczydło było spuszczane w mieście i było baaaardzo dzielne :)

Posted

limonka97 napisał(a):

wiesz co! :diabloti: coraz gorzej?? nie no, chyba aż tak źle nie będzie :placz: a w jakim sensie gorzej?

Oj uwierz że wolisz nie wiedzieć :evilbat:

Posted

A ja Cie uspokoje. Funia zwariowala przez nia, a nie przez sterylke :evil_lol: Takze luuuz :evil_lol:

Nie praffda :obrazic:
Wszystko co Sylwia mówi to oszczerstwa i pomówienia. :megagrin:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):

Ta dziewczyna nie wie co pisze... Schizofrenia to ciężka choroba :(
Spojrz na jej psy, one kiedys byly normalne! :(

:evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Oj uwierz że wolisz nie wiedzieć :evilbat:
:placz::diabloti:
[quote name=':: FiGa ::']A ja Cie uspokoje. Funia zwariowala przez nia, a nie przez sterylke :evil_lol: Takze luuuz :evil_lol:
dzieki za info :P wszystko jasne co ona temu swojemu psu zrobiła :roll:
:lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ta dziewczyna nie wie co pisze... Schizofrenia to ciężka choroba :(

Uważaj sobie :mad: Bo jak pojadę do tego "muunśien" to Ci tak tyłek przetrzepię że przez miesiąc nie pomyślisz nawet o tym żeby usiąść :grins:
Moje psy nigdy nie były normalne :diabloti: nie lubię normalności :siara: lubię być nienormalna :evilbat:

[quote name='limonka97']:placz::diabloti:

dzieki za info :P wszystko jasne co ona temu swojemu psu zrobiła :roll:
:lol:

http://i55.tinypic.com/2i9s4fp.jpg

Nie płacz, przyzwyczaisz się :razz: :diabloti:

Ale ja mam 3 psy :diabloti::diabloti: o którego konkretnie Ci chodzi ? Bo moim zdaniem to one wszystkie są skrzywione na umyśle :evil_lol:

O "labladol" :loveu:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):

a co! :diabloti:
Ta dziewczyna nie wie co pisze... Schizofrenia to ciężka choroba :(

i to jest w tym wszystkim najsmutniejsze :(
Luzia&Funia napisał(a):
Uważaj sobie :mad: Bo jak pojadę do tego "muunśien" to Ci tak tyłek przetrzepię że przez miesiąc nie pomyślisz nawet o tym żeby usiąść :grins:
Moje psy nigdy nie były normalne :diabloti: nie lubię normalności :siara: lubię być nienormalna :evilbat:

Nie płacz, przyzwyczaisz się :razz: :diabloti:

Ale ja mam 3 psy :diabloti::diabloti: o którego konkretnie Ci chodzi ? Bo moim zdaniem to one wszystkie są skrzywione na umyśle :evil_lol:

O "labladol" :loveu:

głównie chodzi mi o Funie, bo sama mówiłaś że po sterylce totalnie ześwirowała, ale skoro mówisz że wszystkie takie są to okej.... :lol:
no labladol labladol :loveu: lodowodowy ^^
sator_k_ napisał(a):
No nareszcie zdjęcia. Dawno już Diuny nie widziałam :)

Super ma kolorek tego futerka. Taki czarny jak wyprany w woolajcie (nie wiem jak to się pisze :P)

dzięki :):) my też musimy odwiedzić Satorka :)