Asiaczek Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 To i my się cieszymy razem z Wami:) Pamiętaj jednak o tym ubranko/kloszu, aby sunia nie rozlizała szwów. To b.ważne. Pzdr. Quote
limonka97 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 sorry za słabą jakość, ale na razie nie mam wyboru ;) Quote
przeszlus Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Witam :) nie martw się na zapas,koniecznie zrób zdjęcie jak będzie swojej koszulince :) Quote
Ciapkowa. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Brawo dla Diuninaa ! :multi::multi::multi: :loveu: Quote
przeszlus Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Myślałem że to jakiś Labek jest :) Musisz częsciej dawać fotki bo się pomylony staję :) Quote
:: FiGa :: Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Fizgulowa sie nie uspokoila :diabloti: Bidulka kochana :calus: Bedzie dooopsz ;) Quote
zmierzchnica Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Gratuluję sterylki :razz: Najważniejsze, że już po, teraz sunia raz dwa się zagoi i będziecie obie miały spokój :p Nigdy nie zapomnę jak moją sucz przywiozłam taką obolałą, wyciachaną... I miała jeszcze siłę końcówką ogona merdać do Luki :p U mnie wszystko przebiegło bardzo gładko, tylko po podaniu środka usypiającego, gdy musiałam ją zostawić na stole... Brr, to było straszne, łzy ciurkiem popłynęły :oops:, ciesz się, że u Ciebie tata to załatwił ;) Zdrówka dla Diuny, niech się ładnie goi :p Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Najlepsza to byla jedna z moich tymczasowiczek :diabloti: Po powrocie do domu z zabiegu otwieram bagaznik, a tam Ola STOI :-o Wyskoczyla sobie jakby nigdy nic z auta i potruchtala do domu... a ja dochodzilam do siebie przez kilka minut :evil_lol: Quote
limonka97 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 wiecie może kiedy przestać znosić ją po schodach? (mieszkam na 3 piętrze, troche tych schodów jest) Quote
Paula03 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Cieszę się, że Diunka już po :)Niech dochodzi do siebie! :) Quote
Asiaczek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Zdjęcie, fakt, kiepawe. Ale nie ono jest teraz najwazniejsze:) Co do schodzenia ze schodów, odczekaj może jakieś 3 dni i sama zobacz, czy suka daje radę. Po takim pierwszym zejściu/wejściu zobacz, czy ze szwem jest wszystko w porzadku. Pzdr. Quote
Monika.D Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dzielna dziewczynka z Diunki. Super, że wszystko dobrze poszło. Teraz niech maleńka szybko wraca do siebie :) Quote
limonka97 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='sator_k_']Niech Diun się szybko regeneruje :) dzięki : ) [quote name=':: FiGa ::']Fizgulowa sie nie uspokoila :diabloti: Bidulka kochana :calus: Bedzie dooopsz ;) dooopsze jest xD czy teraz ja mam cię zacząć pocieszać tak? :evil_lol::eviltong: [quote name='zmierzchnica']Gratuluję sterylki :razz: Najważniejsze, że już po, teraz sunia raz dwa się zagoi i będziecie obie miały spokój :p Nigdy nie zapomnę jak moją sucz przywiozłam taką obolałą, wyciachaną... I miała jeszcze siłę końcówką ogona merdać do Luki :p U mnie wszystko przebiegło bardzo gładko, tylko po podaniu środka usypiającego, gdy musiałam ją zostawić na stole... Brr, to było straszne, łzy ciurkiem popłynęły :oops:, ciesz się, że u Ciebie tata to załatwił ;) Zdrówka dla Diuny, niech się ładnie goi :p dzięki, co do narkozy to mój tato zastawił ją po pierwszym zastrzyku więc nawet nei zasypiała jeszcze ;) tak, moja też tak słodko jak przyszłam ztoczyła sie legowiska i zamachała do mnie:loveu: [quote name=':: FiGa ::']Najlepsza to byla jedna z moich tymczasowiczek :diabloti: Po powrocie do domu z zabiegu otwieram bagaznik, a tam Ola STOI :-o Wyskoczyla sobie jakby nigdy nic z auta i potruchtala do domu... a ja dochodzilam do siebie przez kilka minut :evil_lol: nie no, moja była dość zaćpana, ale żeby aż tak świadoma? xD może ją BARDZO dobrze z tej narkozy wybudzili :lol: [quote name='Paula03']Cieszę się, że Diunka już po :)Niech dochodzi do siebie! :) dzięki, my też się cieszymy ;) [quote name='Asiaczek']Zdjęcie, fakt, kiepawe. Ale nie ono jest teraz najwazniejsze:) Co do schodzenia ze schodów, odczekaj może jakieś 3 dni i sama zobacz, czy suka daje radę. Po takim pierwszym zejściu/wejściu zobacz, czy ze szwem jest wszystko w porzadku. Pzdr. dzięki, co do dawania rady to DAJE, DAJE :lol: suń już dzisiaj się zregenerował i widać że zaczyna ją rozpierać energia :diabloti: nie wiem, jak my te 10 dni wytrzymamy... a co do wenflonu to myślę, że możemy go sami zdjąć? bo wet zostawił. Jak wróciłam ze szkoły to już wiedziałam że jest zdrowa jak ukradłs buta i zaczęła mi z nim uciekać :evil_lol: także wszystko jest OK. [quote name='Monika.D']Dzielna dziewczynka z Diunki. Super, że wszystko dobrze poszło. Teraz niech maleńka szybko wraca do siebie :) dzięki, no super, super : D czy to prawda że niektóre suczki się uspokajają po zabiegu? :evil_lol: zaobserwowaliście jakieś zmiany w zachowaniu? kubrak wykonany przez moją mamę :loveu: Quote
Monika.D Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Kubraczek pierwsza klasa :) Mojemu sunialowi to chyba znajdę małe śpioszki po córci he he Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='limonka97']dooopsze jest xD czy teraz ja mam cię zacząć pocieszać tak? :evil_lol::eviltong: [/QUOTE] Dopsz by bylo bo mam okropny dzien za soba :placz::placz::placz::placz: Quote
limonka97 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 dooopsze, już cię pocieszam :glaszcze: a co się stało? :oops: ja też dzisiaj, po lekcjach (na 8 lekcji) byłam na takim spotkaniu dotyczącym wyjazdu do niemiec ze szkoły i tak jakoś zrobiło się niefajnie i właśnie mimo że wracałam do domu z myślą że przede mną weekend, odpoczynek, zero nauki - przynajmniej dzisiaj, ale się tak poczułam jakbym miała nie wiem co robić, pełno spraw załatwić i jakoś tak w ogóle tego nie poczułam. strasznie mi przeszkadza to że za bardzo się przejmuje opinią innych - później boję się coś zrobić bo już się zastanawiam co sobie ktoś pomyśli... no dobra, już nie zrzędzę - twoja kolej :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ja tez sie kiedys tym przejmowalam ;) Idzie sie z tego wyleczyc :razz: Rzucilam faceta :siara: I zakochalam sie w rzeczy materialnej ktora jest dla mnie chwilowo nieosiagalna (zamiana taka:D) :placz: Nie mam tu do kogo slowem sie odezwac a do tego tinypic zezarl zdjecia ktore dalam w aukcji allegro a na chwile obecna nie da sie tego zmienic..... i mnie szlag jasny trafia! :placz: Quote
limonka97 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Monika.D napisał(a):Kubraczek pierwsza klasa :) Mojemu sunialowi to chyba znajdę małe śpioszki po córci he he przekażę mamię :) super by to wyglądało :loveu: :: FiGa :: napisał(a):Ja tez sie kiedys tym przejmowalam ;) Idzie sie z tego wyleczyc :razz: Rzucilam faceta :siara: I zakochalam sie w rzeczy materialnej ktora jest dla mnie chwilowo nieosiagalna (zamiana taka:D) :placz: Nie mam tu do kogo slowem sie odezwac a do tego tinypic zezarl zdjecia ktore dalam w aukcji allegro a na chwile obecna nie da sie tego zmienic..... i mnie szlag jasny trafia! :placz: no mam nadzieję ;) eh, no to faktycznie :oops: co do zamiany - nie tak źle :D zawsze są w sprawie jakieś plusy i minusy:p Paula03 napisał(a):Ale Diunka ma fajne ubranko ;) dzięki :loveu::loveu: sator_k_ napisał(a):Kubraczek taki innowacyjny ;) bardzo, bardzo dziękujemy, przekażemy mamie ;):loveu: Diuna czuje się już bardzo dobrze, energia ją rozrywa, chociaż widać że niby szaleje ale jak trochę więcej poszaleję to już leży zmęczona ;) Quote
Monika.D Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Gdzieś na forum widział sunieczkę po sterylce w dziecięcych śpioszkach i stąd ten pomysł. Wygląda to fajnie he eh Quote
Monika.D Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Gdzieś na forum widziałam sunieczkę po sterylce w dziecięcych śpioszkach i stąd ten pomysł. Wygląda to fajnie he eh Quote
limonka97 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 heh, domyślam sie że fajnie :D diune rozsadza energia. miałam taką cichą nadzieję że po sterylizacji trochę się uspokoi, teraz sobie żartujemy że jej wszczepili jądra xD Quote
:: FiGa :: Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Jesli jakakolwiek zmiana nastapi to nie z dnia na dzien ;) Quote
Recommended Posts