Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratuluję sterylki :razz: Najważniejsze, że już po, teraz sunia raz dwa się zagoi i będziecie obie miały spokój :p Nigdy nie zapomnę jak moją sucz przywiozłam taką obolałą, wyciachaną... I miała jeszcze siłę końcówką ogona merdać do Luki :p U mnie wszystko przebiegło bardzo gładko, tylko po podaniu środka usypiającego, gdy musiałam ją zostawić na stole... Brr, to było straszne, łzy ciurkiem popłynęły :oops:, ciesz się, że u Ciebie tata to załatwił ;)
Zdrówka dla Diuny, niech się ładnie goi :p

Posted

Najlepsza to byla jedna z moich tymczasowiczek :diabloti: Po powrocie do domu z zabiegu otwieram bagaznik, a tam Ola STOI :-o Wyskoczyla sobie jakby nigdy nic z auta i potruchtala do domu... a ja dochodzilam do siebie przez kilka minut :evil_lol:

Posted

Zdjęcie, fakt, kiepawe.
Ale nie ono jest teraz najwazniejsze:)

Co do schodzenia ze schodów, odczekaj może jakieś 3 dni i sama zobacz, czy suka daje radę. Po takim pierwszym zejściu/wejściu zobacz, czy ze szwem jest wszystko w porzadku.

Pzdr.

Posted

[quote name='sator_k_']Niech Diun się szybko regeneruje :)
dzięki : )
[quote name=':: FiGa ::']Fizgulowa sie nie uspokoila :diabloti:

Bidulka kochana :calus: Bedzie dooopsz ;)
dooopsze jest xD czy teraz ja mam cię zacząć pocieszać tak? :evil_lol::eviltong:
[quote name='zmierzchnica']Gratuluję sterylki :razz: Najważniejsze, że już po, teraz sunia raz dwa się zagoi i będziecie obie miały spokój :p Nigdy nie zapomnę jak moją sucz przywiozłam taką obolałą, wyciachaną... I miała jeszcze siłę końcówką ogona merdać do Luki :p U mnie wszystko przebiegło bardzo gładko, tylko po podaniu środka usypiającego, gdy musiałam ją zostawić na stole... Brr, to było straszne, łzy ciurkiem popłynęły :oops:, ciesz się, że u Ciebie tata to załatwił ;)
Zdrówka dla Diuny, niech się ładnie goi :p
dzięki, co do narkozy to mój tato zastawił ją po pierwszym zastrzyku więc nawet nei zasypiała jeszcze ;) tak, moja też tak słodko jak przyszłam ztoczyła sie legowiska i zamachała do mnie:loveu:
[quote name=':: FiGa ::']Najlepsza to byla jedna z moich tymczasowiczek :diabloti: Po powrocie do domu z zabiegu otwieram bagaznik, a tam Ola STOI :-o Wyskoczyla sobie jakby nigdy nic z auta i potruchtala do domu... a ja dochodzilam do siebie przez kilka minut :evil_lol:
nie no, moja była dość zaćpana, ale żeby aż tak świadoma? xD może ją BARDZO dobrze z tej narkozy wybudzili :lol:
[quote name='Paula03']Cieszę się, że Diunka już po :)Niech dochodzi do siebie! :)
dzięki, my też się cieszymy ;)
[quote name='Asiaczek']Zdjęcie, fakt, kiepawe.
Ale nie ono jest teraz najwazniejsze:)

Co do schodzenia ze schodów, odczekaj może jakieś 3 dni i sama zobacz, czy suka daje radę. Po takim pierwszym zejściu/wejściu zobacz, czy ze szwem jest wszystko w porzadku.

Pzdr.
dzięki, co do dawania rady to DAJE, DAJE :lol:
suń już dzisiaj się zregenerował i widać że zaczyna ją rozpierać energia :diabloti: nie wiem, jak my te 10 dni wytrzymamy... a co do wenflonu to myślę, że możemy go sami zdjąć? bo wet zostawił. Jak wróciłam ze szkoły to już wiedziałam że jest zdrowa jak ukradłs buta i zaczęła mi z nim uciekać :evil_lol: także wszystko jest OK.
[quote name='Monika.D']Dzielna dziewczynka z Diunki. Super, że wszystko dobrze poszło. Teraz niech maleńka szybko wraca do siebie :)
dzięki, no super, super : D

czy to prawda że niektóre suczki się uspokajają po zabiegu? :evil_lol: zaobserwowaliście jakieś zmiany w zachowaniu?
kubrak wykonany przez moją mamę :loveu:

Posted

dooopsze, już cię pocieszam :glaszcze:
a co się stało? :oops:
ja też dzisiaj, po lekcjach (na 8 lekcji) byłam na takim spotkaniu dotyczącym wyjazdu do niemiec ze szkoły i tak jakoś zrobiło się niefajnie i właśnie mimo że wracałam do domu z myślą że przede mną weekend, odpoczynek, zero nauki - przynajmniej dzisiaj, ale się tak poczułam jakbym miała nie wiem co robić, pełno spraw załatwić i jakoś tak w ogóle tego nie poczułam. strasznie mi przeszkadza to że za bardzo się przejmuje opinią innych - później boję się coś zrobić bo już się zastanawiam co sobie ktoś pomyśli... no dobra, już nie zrzędzę - twoja kolej :evil_lol:

Posted

Ja tez sie kiedys tym przejmowalam ;) Idzie sie z tego wyleczyc :razz:

Rzucilam faceta :siara: I zakochalam sie w rzeczy materialnej ktora jest dla mnie chwilowo nieosiagalna (zamiana taka:D) :placz: Nie mam tu do kogo slowem sie odezwac a do tego tinypic zezarl zdjecia ktore dalam w aukcji allegro a na chwile obecna nie da sie tego zmienic..... i mnie szlag jasny trafia! :placz:

Posted

Monika.D napisał(a):
Kubraczek pierwsza klasa :) Mojemu sunialowi to chyba znajdę małe śpioszki po córci he he

przekażę mamię :) super by to wyglądało :loveu:
:: FiGa :: napisał(a):
Ja tez sie kiedys tym przejmowalam ;) Idzie sie z tego wyleczyc :razz:

Rzucilam faceta :siara: I zakochalam sie w rzeczy materialnej ktora jest dla mnie chwilowo nieosiagalna (zamiana taka:D) :placz: Nie mam tu do kogo slowem sie odezwac a do tego tinypic zezarl zdjecia ktore dalam w aukcji allegro a na chwile obecna nie da sie tego zmienic..... i mnie szlag jasny trafia! :placz:

no mam nadzieję ;)
eh, no to faktycznie :oops: co do zamiany - nie tak źle :D zawsze są w sprawie jakieś plusy i minusy:p
Paula03 napisał(a):
Ale Diunka ma fajne ubranko ;)

dzięki :loveu::loveu:
sator_k_ napisał(a):
Kubraczek taki innowacyjny ;)

bardzo, bardzo dziękujemy, przekażemy mamie ;):loveu:

Diuna czuje się już bardzo dobrze, energia ją rozrywa, chociaż widać że niby szaleje ale jak trochę więcej poszaleję to już leży zmęczona ;)

Posted

heh, domyślam sie że fajnie :D

diune rozsadza energia. miałam taką cichą nadzieję że po sterylizacji trochę się uspokoi, teraz sobie żartujemy że jej wszczepili jądra xD