groszek83 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 http://i52.tinypic.com/315ojtx.jpg Jaki słodziak:loveu: Rozumiem że Diunka nie śpi z Tobą w łóżeczku?;) Quote
limonka97 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 nie, mama się nie zgodziła :evil_lol: a legowisko nowe :cool3: sator_k_ kocyk jest po mnie, też pod nim kiedyś spałam, jest chyba nawet jeszcze po mamie :lol: Quote
groszek83 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Aj! z tymi mamami:evil_lol: Dobrze że moja nie miała w tym temacie nic do powiedzenia:lol: Quote
Casablanca Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Witam, długo mnie tu nie było :evil_lol: Jakie piękne legowisko, a już w ogóle piękna psinka w nim śpi :loveu::loveu::loveu: Quote
Marta67 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='limonka97']nie, mama się nie zgodziła :evil_lol: a legowisko nowe :cool3: sator_k_ kocyk jest po mnie, też pod nim kiedyś spałam, jest chyba nawet jeszcze po mamie :lol: u mnie też się nie zgadzali ;) ale ja przemycałam po cichu, a jak tata przyłapał to się z tym pogodzili :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 http://i52.tinypic.com/315ojtx.jpg widzę że nie tylko mój pies preferuje spanie pod kocem :D http://i52.tinypic.com/x2syhd.jpg gotowość do robienia prania :lol: Quote
Luzia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Kto ją tak opatulił ? :razz: http://i52.tinypic.com/315ojtx.jpg Quote
limonka97 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='groszek83']Aj! z tymi mamami:evil_lol: Dobrze że moja nie miała w tym temacie nic do powiedzenia:lol: a, no moja się w ogóle z trudem na tego psa zgodziła więc jakiś kompromis musi być :diabloti: [quote name='Casablanca']Witam, długo mnie tu nie było :evil_lol: Jakie piękne legowisko, a już w ogóle piękna psinka w nim śpi :loveu::loveu::loveu: dziękujemy :loveu: [quote name='Monika.D']No nie... Ale słodzinka! dziękiiiiii :p:p [quote name='Paula03']Nareszcie zdjęcia! ;) Super! :) no nareszcie :eviltong: dziekujemy ;) [quote name='Marta67']u mnie też się nie zgadzali ;) ale ja przemycałam po cichu, a jak tata przyłapał to się z tym pogodzili :evil_lol: a no ja nie mam za bardzo jak bo pokój mam z siostrą która też psa nie chce w łóżku, a rodzice świetnie widzą co się u nas dzieje :placz: [quote name='Daga & Maks']http://i52.tinypic.com/315ojtx.jpg widzę że nie tylko mój pies preferuje spanie pod kocem :D http://i52.tinypic.com/x2syhd.jpg gotowość do robienia prania :lol: taa :D co do prania - to pies był mokry, bo właśnie z pralki wyszedł :evil_lol: [quote name='Luzia&Funia']Kto ją tak opatulił ? :razz: http://i52.tinypic.com/315ojtx.jpg mama :loveu: wczoraj Diunin pierwszy raz aportował na dworze !! :multi: Quote
limonka97 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 ej, jakoś mnie tak naskoczyła chętka na drugiego psiaka :D Quote
Luzia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='limonka97']ej, jakoś mnie tak naskoczyła chętka na drugiego psiaka :D[/QUOTE] Jakiego :razz: Quote
Monika.D Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='limonka97']ej, jakoś mnie tak naskoczyła chętka na drugiego psiaka :D[/QUOTE] No to teraz tylko przygarnąć jakiegoś :) Quote
limonka97 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='Luzia&Funia']Jakiego :razz:[/QUOTE] a no nie wiem, jakoś tak ostatnio cockery :D ale nie wiem :) [quote name='Monika.D']No to teraz tylko przygarnąć jakiegoś :)[/QUOTE] a to tylko takie marzenie, rodzice za nic by się nie zgodzili ;) w sumie to mi obojętnie jakiego, ale tego drugiego to chyba wolałabym może rasowego... żeby jakoś tak konkretniej, jakaś zmiana albo jakiś inny ze schronu :) ale to tylko takie gdybanie, 2. psa mieć nie będę. pzdr :) Quote
Monika.D Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Nigdy nie mów nigdy :) Może mama kiedyś się zgodzi :) Quote
Marta67 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 wiesz ja kiedyś nigdy nie sądziłam, że moi się zgodzą na jakiegokolwiek... i co mam? :D ja też chcę jak oglądam wszystkie psy w psach w potrzebie to mam ochotę przygarnąć ;) Quote
Talia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Oj tam nie zakładaj od razu, że nie będzie. Ja gdybym czekała aż rodzice mi kupią psa to chyba bym osiwiała ;) Na świnkę też ledwo co drugą się zgodzili, a teraz sami chcą mi kupić 3. :) A jak nie wierzysz w rodziców to szukaj faceta który ma bzika lub zbzikujesz go na punkcie zwierząt. Ale na to masz jeszcze czas ;) Quote
limonka97 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='Monika.D']Nigdy nie mów nigdy :) Może mama kiedyś się zgodzi :)[/QUOTE] to raczej jak się wyprowadze, po studiach itd. to 2 psa mieć będę :diabloti: [quote name='Marta67']wiesz ja kiedyś nigdy nie sądziłam, że moi się zgodzą na jakiegokolwiek... i co mam? :D ja też chcę jak oglądam wszystkie psy w psach w potrzebie to mam ochotę przygarnąć ;)[/QUOTE] tak, to się serce kraje na takie przestraszone nieraz piękne istoty :shake: [quote name='Dacote']Zapraszamy do nas ;> Na foty i ploty :)[/QUOTE] hej, okej :) [quote name='Talia']Oj tam nie zakładaj od razu, że nie będzie. Ja gdybym czekała aż rodzice mi kupią psa to chyba bym osiwiała ;) Na świnkę też ledwo co drugą się zgodzili, a teraz sami chcą mi kupić 3. :) A jak nie wierzysz w rodziców to szukaj faceta który ma bzika lub zbzikujesz go na punkcie zwierząt. Ale na to masz jeszcze czas ;)[/QUOTE] już druga??!! myślałam że tylko tak sobie napisałaś a tu .... OGIEŃŃŃŃ!!!! :evil_lol: może kiedyś...:cool3: Quote
Asiaczek Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ja z kolei, to tylko czekałam, jak pójdę na swoje. I wiedziałam, że i pies i kot będą w tym nowym MOIM mieszkanku. Nie myslałam natomiast, że i kot i pies będzie w liczbie mnogiej... Pzdr. Quote
limonka97 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja z kolei, to tylko czekałam, jak pójdę na swoje. I wiedziałam, że i pies i kot będą w tym nowym MOIM mieszkanku. Nie myslałam natomiast, że i kot i pies będzie w liczbie mnogiej... Pzdr. mi akurat pies wystarczy, drugi byłby fajnie ale jednak ten pierwszy, wymarzony pies to takie... aż trudno opisać, bo po prostu na razie czuje się w miarę spełniona, ale jak spotykam cockery na spacerach to tylko ach i och ;) jakoś tak na razie natrafiam na same grzeczne xD GaBi12 napisał(a):Hej Diunki. :D Co tam w szkole ? ;P w szkole - hmn, szczerze to sorki że mówiłam że nie jest tak źle, bo od kiedy przyłożyłam się do nauki to zaczął się niezły zapieprz ;) ale ogólnie to OK, na razie żadnej pały i dwói (chyba jedna trójka ale pewna nie jestem). :D a u was? Diuna dzisiaj do południa utykała, ale już jest OK i ją energia roznosi, bo nie wzięłam jej na lotnisko (z powodu łapki). w końcu kupiłam jej porządną, chabrową obróżkę, która bardzo ładnie kontrastuje z czarną sierścią :loveu: (ogólnie kocham chabrowy kolor :diabloti:) wegług mnie całkiem jej do twarzy :lol: znaczy się do pyska :roll: łojciec zainstalował mi od nowa windowsa, komputer niby działa szybciej itede itepe ale są z tym związane pewne drobne nieprzyjemności :angryy: mam trochę problem z Diunisławem co do gryzienia smyczy (i to nie memlania ale przegryziania; dlatego też smycz jest już chyba szósta, większość reszty po prostu przegryzła) ale trochę się polepszyło. ogólnie pojawiły się pewne komplikacje dotyczące sterylki. miała być nie długo ale sucz znowu ma wycieki i tyłek jak podczas cieczki, zachowuje się okropnie dominacyjnie do innych psów, ale na szczęście nie śmierdzi tak jak podczas ostatniej cieczki (!:multi:!) więc nie narzekam. i znowu sterylkę trzeba odłożyć, do tego doszło jeszcze że miała być darmowo od schroniska, ale skończyły się fundusze i trzeba będzie zabulić tak czy siak. nowa kasa dojdzie chyba jakoś w styczniu... kupiłam jej świetlika do oczu, bo cały czas jej trochę ropieją, zobaczymy ;) :) Quote
Daga&Maks Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 masz jakieś zdjęcia w tej nowej obroży? :D Quote
limonka97 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 no mam jakieś komórkowe, postaram się dzisiaj wrzucić ale nie wiem czy się wyrobię ;) Quote
Recommended Posts