Marta67 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 ach czyli ja mam diabła w domu dłużej ;) Quote
limonka97 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 ah, ta wyższa matematyka :D a my nakręcamy Diune na frisbee, przeciągam się, rzucam rollery i jakoś idzie, szczerze problemu z nakręcaniem nigdy nie mam, bo sucz kocha wszystko co się rusza :evil_lol: jedyny problem z nią to nie oddawanie talerzyka. w domu czasem przynosi zabawki, ale na spacerze za nic. chciałam ją nauczyć, ale wszystkie instrukcje polegają na tym żeby nauczyć psa jak ma mocniej zacisnąć szczęki itd. bo widze że dużo ludzi ma problemy z tym że psiaki nie chcą trzymać przedmiotu, u mnie jest odwrotnie, chcą i to aż za bardzo :diabloti: zdjęć nie mam, nie miałam kiedy ostatnio zrobić, bo dzisiaj byłam z nią tylko w parku (miałam iść na lotnisko, ale się rozpadało), wczoraj biegała z tatą, a wcześniej to szczerze mi się nie chciało :eviltong: więc, ogólnie, u nas trochę się dzieje, rodzice chcieli mnie dzisiaj wyciągnąć na jakieś strzały w zamku, ale okazało się że tata nie ma zapasowego koła (nawiasem mówiąc jeździ tak już od tygodni) i mama stchórzyła, ale za to wsiadła za kółko od niepamiętnych czasów i niebezpiecznie dotarliśmy do sklepu, gdzie kupiłam nowe buty i coś pysznego ;) Diun domagał się zabawy frisbee, ja byłam twarda, więc gadzina zaczęła wymuszająco gryźć smycz co chwilę zerkając na mnie, czy przypadkiem nie trzepoczę talerzykiem :diabloti: Quote
Marta67 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 bierzecie się za frisbee? fajnie :) my się skłaniamy ku agility i Kora ma do tego predyspozycje taką otrzymaliśmy opinię od Pani szkoleniowca / trenera ;) Quote
aniolek666 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Hejka wpadamy z rewizytą słodka ta Twoja Diuna:) Quote
limonka97 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 witamy wszystkich! :D trochę nas nie było, bo daddy mi instalował od nowa windowsa :lol: no bierzemy się, ale to tak bardziej ja jej rzucam, ona łapie, biegnie troche z talerzykiem, puszcza ja podchodze rzucam i tak przez pare minut ;) niestety ale już nie mam ochoty wyrywać jej aportu podczas nauki, smakołyki nic nie dają i tyle... dzisiaj byłam u okulisty i na szczęście wada mi nie wzrosła! :D tak, groszek83, dalej jesteśmy bezzdjęciowe bo leńjest strasznie zły i na razie wygrywa ;) a co do agility, jeszcze nie próbowałyśmy, ale jak nadarzy się okazja to chętnie spróbujemy :) Quote
Monika.D Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Witaj! Masz ślicznego pieska! Mój Łukasz jak zobaczył to powiedział, ze takiego moglibyśmy mieć a nie sierściuchy he he Quote
limonka97 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 hehe bardzo dziękujemy :razz: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 My tez się witamy i narzekamy, że tych fotek nadal nie ma... Pogoń lenia! Pzdr. Quote
suziaakowa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 http://i38.tinypic.com/4raiqu.jpg jaka skoczna.:loveu: Quote
Vlk Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 http://i38.tinypic.com/4raiqu.jpg toć to jakiś kangur, nie pies ;) Limonka: my też trochę spróbowałyśmy z Yrsą agility ;) na pikniku agility w Będzinie. Na kursy niestety mnie nie stać (koło 200-300 miesięcznie) ale myślę, czy niektórych przeszkód sama nie spróbować wybudować ;) no i zawsze można się do Będzina przejechać na mini tor agility, taki stały. Bo na pikniku to był przywieziony cały sprzęt, tunele, tyczki, stacjonatki itp ;) Quote
limonka97 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='Asiaczek']My tez się witamy i narzekamy, że tych fotek nadal nie ma... Pogoń lenia! Pzdr. a, jakoś tak się zadomowił że aż żal go wyrzucać :evil_lol: [quote name='suziaakowa']http://i38.tinypic.com/4raiqu.jpg jaka skoczna.:loveu: a no prawda ;) [quote name='Vlk']http://i38.tinypic.com/4raiqu.jpg toć to jakiś kangur, nie pies ;) Limonka: my też trochę spróbowałyśmy z Yrsą agility ;) na pikniku agility w Będzinie. Na kursy niestety mnie nie stać (koło 200-300 miesięcznie) ale myślę, czy niektórych przeszkód sama nie spróbować wybudować ;) no i zawsze można się do Będzina przejechać na mini tor agility, taki stały. Bo na pikniku to był przywieziony cały sprzęt, tunele, tyczki, stacjonatki itp ;) a to my właśnie agility nie próbowałyśmy, tylko frisbee, ale to tak rekreacyjnie, bez zasad ;) ale chętnie bym agility spróbowała :) u nas dobrze, Diunin spokojny i usłuchany... w miarę :diabloti: od kilku tygodni męczy nas średniej wielkości, trochę amstaffowy, chydy kundel który gwałci Diunę i nie da się go przegonić :roll: często muszę uważać, żeby później się z nim nie użerać pół godziny :| No więc, od jakiegoś tyg. nie natknęłam się na niego na spacerach, ale widziałam jak latał za innymi wracając ze szkoły itd. Dzisiaj szłam sobie, (bez sucz) i widziałam jak męczył trzy psiaki z trzema dziewczynami młodszymi. trochę go przegoniłyśmy, ale sekunde później pojawił się taki młodszy, menelowaty gość, odciagnął go za skórę za karku, a psiak położył się na plecach merdając ogonem, odsłaniał brzuszek i było widać że stara się jak najbardziej podporządkować. Facet szarpnął go z całej siły, warcząc żeby wstał, wziął go na ręce i poszedł. kilka godzin później znowu widziałam psa na ulicy. niby pies wkurzający, ale jednak żal mi się zrobiło biedaka :roll: właśnie wróciłam z Diuną z takiego fajnego, dużego i dzikiego parku. Diun sobie polatał, pobawił się i był bardzo grzeczny. chwile nawet poszłyśmy bez łapania psiska na smycz po uliczce mało ruchliwej (gdyż Diun goni auta...:() i sucz bardzo ładnie szła po chodniku, na ulice nie wchodziła ani kawałkiem pięknej łapki :multi: to tyle na dziś ;) zapraszamy ponownie :diabloti: Quote
groszek83 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Spacerki są sprawozdania są tylko zdjęć ni ma:eviltong: Quote
limonka97 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 a możliwe, że jutro jakieś porobie ;) ale nic nie jest pewne :P Quote
Bewarka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Szkoda, że nie ma zdjęć, ale przynajmniej są niusy z życia Diunki :) Niestety są tacy 'inteligentni' ludzie ;/ że pies denerwuje niepotrzebnie ludzi, a w sumie nie jego wina. Quote
Monika.D Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Jak ja bym tego gościa tak za kark złapała :angryy: No wkurzyłam się! Szkoda, że nie ma zdjęć Diunki. Chętnie bym zobaczyła tą czarną piękność! Quote
limonka97 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 ta, ludzie są niestety najgorsi. zdjęć jednak nie ma bo zapomniałam aparatu :diabloti: Quote
Monika.D Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Oj okropny ten leń się u Ciebie zadomowił... Quote
Luzia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 JA mimo że mam zdjęcia to i tak ich mi się wstawiać nie chce :evil_lol: Ah ta jesień :D Quote
limonka97 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 o, no jakoś tak :D ale dzisiaj możliwe że wrzucę, jak mi się uda ;p Quote
Luzia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jednak się nie udało :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
limonka97 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 wiecie, mam jeszcze życie poza dogo :evil_lol: jakby ktoś pewny nie był :eviltong:wczoraj miałam strasznie dużo zadań i nie zdążyłam :eviltong: myślałam że prawie nic nie mam, a potem sobie przypomniałam o kartkówce z fizyki i chyba z godzine przerabiałam z tatą :roll: dzisiaj raczej wrzuce, ale później bo zaraz mam niemiecki ;) Quote
wiki4 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dzień dobry :hand: Do biegu, gotowi, start z 'sprawdzaniem wiedzy ' :diabloti: Quote
sator_k_ Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jaka śliczna :) P.S. Jak byłam mała też miałam taki kocyk ;) Quote
Recommended Posts