Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

żeby policzyć to aż tak mi się nie nudziło :diabloti:
ciasteczka są cały czas takie same, łatwo łamią się w palcach, dość miękkie i Diun je lubi, więc polecam :razz: ach ta reklama :evil_lol:

za pare godzin zdjęcia z wyprawy do lasu :p

• Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj limonka97.Ja też gliwiczanka i również bardzo podoba mi się to zdjęcie.
Diuna miała szczęście, ze trafiła na tak mądrą osobę.Gdybym nie przeczytała i nie wiedziała, ile masz lat...pomyślałabym, że fajna i mądra 18sto lub 20sto latka.Pozdrawiam serdecznie.

Posted

hej;) jak miło, ze nasz schroniskowy piesek ma taki wspaniały domek i swój szczęśliwy wątek na dogo ;) Kurcze niestety nie pamiętam Diuny po imieniu ze schroniska ale wygląd mi coś mówi. Możliwe, że przypomina innego pieska, nie wiem, w końcu tyle ich się przez schron przewija ;(

pozdrawiam Jagoda

Posted

A ja trochę zepsuję nastrój... Jak tam pierwsze dni szkoły? Nie ma żadnych sprawdzianów? Bo czytałam, że w niektórych szkołach juz zapowiedziane sa sprawdziany:diabloti:...

pzdr.

Posted

a owszem, owszem :angryy: już są zapowiedziane dwa sprawdzające umiejętności, nie na ocenę, ale to z racji tego że pierwsza klasa gim. więc muszą nas sprawdzić :diabloti: nie powiem, żeby mi się to podobało, ale trzeba przywyknąć. Ogólnie klase mam w miarę fajną, trudno ocenić, chociaż jest parę debili - nie mówię tutaj o uczenie się bo akurat nasza klasa to same kujony :evil_lol: a przynajmniej - każdy ma pasek ;) Na razie nikt nie kocił i mam nadzieje że tak pozostanie :cool3:
Diuna od jakiegoś miesiąca jest ogółem grzeczna, więc nie muszę się na nic skarżyć. Wczoraj byłam z nią na lotnisku, bawiła się z wieeelką gromadą psów. Na początku starała się zniknąć, szła cała skulona jak ją otoczyły i wąchały, skakała na mnie, wyglądała jak ostatnia sierota... Ale potem się rozkręciła :evil_lol: podgryzała, powarkiwała, latała, goniła i była baaaardzo dzielna. :multi:
A psiaki też były świetne, nie to co spotkany wcześniej spuszczony wredny kundel, bezczelny i niekulturalny :angryy:
miłego nowego roku szkolnego :placz: :evil_lol:

Posted

witamy się :jupi: ej kurde, zaczął się rok szkolny i już nikt tak często na dogo nie wchodzi xD ja na razie miałam zad. dom. tylko z angola więc jest luz, ale co, inni już nie wejdą? ;< Normalnie w wakacje było już pełno postów we wszystkich galeriach a teraz pustki...
pzdr :D