Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmn. Zdjęcia może jakoś bardzo Rzymu nie przedstawiają (no, może poza kilkoma), ale większość przedstawia kwiatki itd ;) :oops: No to koniec gadania, prosze:

Pierwsze espresso w Rzymie:cool3::cool3:

Posted

A dzisiaj pańcia Diunki ma urodziny :) Świętować nie za bardzo jest jak, bo przyjaciółki na wakacjach, dziadkowie pojechali z kuzynami w góry. Pies dostał trochę tortu lodowego od TATY oczywiście ;) I błagam, nie linczujcie mnie od razu czym ja psa karmię bo to wszystko wina łojca ;p Najważniejsze że jak na razie - pies żyje;)
pzdr :)

Posted

Dawno mnie tu nie było i trafiłam prosto na urodziny:)
:smilecol::BIG:
Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.

Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,

Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,

Są dla Ciebie przeznaczone

:smilecol:

A Diunie niech lodowy tort pójdzie na zdrowie, w taki dzień i psu się coś od życia należy;)

Posted

Dzięki wszystkim za życzenia :)!!
Jutro jadę do Paryża, też na tydzień, więc jak wrócę to będzie nawał nowych fotek ;) No i dzięki wszystkim za odwiedziny :))))

Posted

Dzięki wszystkim. :) Było zadziwiająco dobrze i spokojnie, mimo że naprawdę bałam się jak Diuna zareaguje na m.in. metro i wiele innych rzeczy. W końcu niezłe z niej straszydło i byle co ją wyprowadza z równowagi, także o problemy nie trudno ;) No ale sunia była bardzo dzielna, na początku trochę się trzęsła w metrze, ale z czasem je polubiła bo wiedziała że ma okazję do odpoczynku. Zdziwiła mnie pozytywnie tym, że zawsze jak wchodziliśmy do wagonu to automatycznie się kładła co było dużą wygodą ;) Jej przyjazne (aż za bardzo) nastawienie tu było idealne, bo przez nerwy nie była nachalna do obcych, ale jeśli ktoś ją głaskał to nie robiła żadnych przeszkód :) Jedynym z nią problemem było to że nigdzie nie można było z nią pójść, nawet małe skwerki z trawą miały zakaz wstępu dla psów i musieliśmy się wymieniać przy zwiedzaniu. Więc na Wersal miałam tylko 3 godz no, ale jakoś poszło ;)
Zaraz zacznę wrzucać zdj. więc za niedługo będą ;)