Leyla Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ...on sie w pracy nie moze zalogowac bo sa blokady i musze mu wyslac mailem Quote
Secia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 no problem podeślę popołudniu numer konta Quote
Leyla Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Secia napisał(a):no problem podeślę popołudniu numer konta dobrze ,to czekam. Quote
Secia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 :bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2: Skarpeta Irii na dzień 17.09.10 Brygida999 10,00 Aga 20,00 + 80,00 Anett 10,00 Secia 50,00 RAZEM/TOTAL= 170,00 PLN Irunia merda ogonkiem i bardzo dziękuje :B-fly: Quote
Zofija Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Secia napisał(a)::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2: Skarpeta Irii na dzień 17.09.10 Brygida999 10,00 Aga 20,00 + 80,00 Anett 10,00 Secia 50,00 RAZEM/TOTAL= 170,00 PLN Irunia merda ogonkiem i bardzo dziękuje :B-fly: Nie no ciocie REWELACJA:))))))) Kochana myszka Quote
Secia Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Suniu daj znać :talker: :talker: :talker: ciotkom i wujkom co tam u ciebie słychać na tym mientkim łóżeczku:sleeping::iloveyou::sleeping::iloveyou::sleeping::iloveyou::sleeping: Quote
Zofija Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Secia napisał(a):Suniu daj znać :talker: :talker: :talker: ciotkom i wujkom co tam u ciebie słychać na tym mientkim łóżeczku:sleeping::iloveyou::sleeping::iloveyou::sleeping::iloveyou::sleeping: no właśnie- też jestem baaaaaaaaardzo ciekawa co tam porobia nasza pannica Quote
sylwin7 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Zosiu ktoś się odezwał w sprawie ogłoszeń na portalach? Quote
anett Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Dziewczyny myślę, że dobrze byłoby kupić Irii jakiś kubraczek, jest coraz zimniej a Kasia mówiła, że ona nawet w domu ją okrywa kocykiem. W tamtym sezonie były bazarki z ubrankami szytymi na miarę, czy natknął się może ktoś na taki bazarek?? Quote
lilk_a Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 dopiero dojrzałam zdjęcia , ale śliczny z niej golasek:loveu: ja pomyślę nad jakimś obrazkowym bazarkiem dla ślicznotki , może pod koniec przyszłego tygodnia :) Quote
Zofija Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 anett napisał(a):Dziewczyny myślę, że dobrze byłoby kupić Irii jakiś kubraczek, jest coraz zimniej a Kasia mówiła, że ona nawet w domu ją okrywa kocykiem. W tamtym sezonie były bazarki z ubrankami szytymi na miarę, czy natknął się może ktoś na taki bazarek?? dobry pomysł. Zobaczymy jaki jest stan kasy i ile kosztuje taki kubraczek. Wie ktoś????? Quote
sylwin7 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 anett napisał(a):Dziewczyny myślę, że dobrze byłoby kupić Irii jakiś kubraczek, jest coraz zimniej a Kasia mówiła, że ona nawet w domu ją okrywa kocykiem. W tamtym sezonie były bazarki z ubrankami szytymi na miarę, czy natknął się może ktoś na taki bazarek?? A są takie? :-o Widziałam kubraczki na małych piesach, ale na takich jak Iria - nie. Jeśli są to czemu nie. Myślę, że to b.dobry pomysł. ;] Quote
brygida999 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 nie wiem dokładnie ile kosztują takie kubraczki,ale chyba nie są bardzo drogie. robią na pewno na miarę, podaje linki, tam są namiary, zdjęcia i opisy jak mierzyć prawidłowo psa "pod kubraczek" :) 1) http://qbrak.bloog.pl/d,9,m,10,r,2009,index.html?ticaid=6aeb9 2) qbrak.com.pl 3) http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,3722089.html -wg tego co tam wyczytałam to kwestia kilkudziesięciu złotych.na razie znalazłam te sklepy-Łódź(qbrak) i Bielsko-Biała(Bulldog-jak można wyczytać z artykułu z ostatniego linku)- tylko nie wiem jak z wysyłką. jak coś jeszcze znajdę dam znać. aha i qbrak pomaga schroniskom,tylko trzeba się dowiedziec na jakich zasadach. Quote
brygida999 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 jeszcze jeden namiar :) -od znajomej psiary z netu :) http://aukcje.nasza-klasa.pl/show_user_auctions.php?uid=15441802 -zamówiła pod tym adresem, a co do rozmiarów dogadała się na gg i zostały uszyte szybko i zgodnie z oczekiwaniami, była bardzo zadowolona. a ja widziałam zdjęcia jej jamniczki we wdziankach i wyglądała SUPER!!! :))) Quote
Leyla Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Kochana nasza Iria.... biega po trawce, spi w lozeczku(albo obok) i bedzie miala jeszcze sweterek:razz: a fotki beda?? kaska wyslana przez punishera wczoraj. Quote
Zofija Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Dzwoniłą do mnie Pani Ania, która śledzi wątek i mówiłą, ze w Czeskim Cieszynie są tańsze ubranka. Zaoferowała też uszycie ubranka, jeżeli będzie miałą wzór:) Quote
Secia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 No to kochane ciocie i wujkowie mamy pierwszą ratę za elegancki hotelik dla naszej LADY. proszę o info na pw na jakie konto przelac za hotelik i kiedy ponieważ nie znam szczegółowych ustaleń morsko pozdrawiam :-) :-) Quote
kasiainat Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Secia napisał(a): proszę o info na pw na jakie konto przelac za hotelik i kiedy ponieważ nie znam szczegółowych ustaleń morsko pozdrawiam :-) :-) U Irii wszystko ok :-) dziewczyna bardzo ładnie się zaaklimatyzowała, świetnie daje sobie radę. Jest bardzo grzeczna na spacerkach i przyjaźnie nastawiona do napotkanych psów i ludzi. Jedyny "mankament" jej urody to fakt, że sama otwiera wszystkie drzwi . Dzisiaj byliśmy na szczepieniu i dostaliśmy tablety na podwójne odrobaczenie. Zaszczepiłam ją przeciw wściekliźnie i na wirusóki. Zapłaciłam 68 zł. Mam rachunek i książeczkę - wkleje jak będę w domu bo narazie zapoznajemy się ze stadem moich rodziców ;) Zdjęcia nowe też będą :lol: Secia wyślę Ci dane na pw, tylko proszę o przelew z dołu, czyli po miesiącu u mnie (chyba, że sunia znajdzie wcześniej domek :lol:). Quote
Zofija Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 secia napisał(a):no to kochane ciocie i wujkowie mamy pierwszą ratę za elegancki hotelik dla naszej lady. Proszę o info na pw na jakie konto przelac za hotelik i kiedy ponieważ nie znam szczegółowych ustaleń morsko pozdrawiam :-) :-) rewelacja- jestem naprawdę szczęśliwa, ze tak to się wszystko szybko potoczyło:)) Quote
sylwin7 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 kasiaprzystał napisał(a):U Irii wszystko ok :-) Jedyny "mankament" jej urody to fakt, że sama otwiera wszystkie drzwi . Mądrala z niej. ;D Quote
Secia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Iria dziękuje wujkowi Punisherowi :dog: :dog: :dog: Quote
lilk_a Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 jako zabezpieczenie przed otwieraniem drzwi przez psa sprawdzają się gałki , przynajmniej z jednej strony , my gałki mamy tam gdzie nie chcemy żeby suka wyszła , np w drzwiach do mieszkania od strony wewnętrznej , do łazienki i garderoby , sprawdza się :) Quote
kasiainat Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Nowe zdjęcia Irci :-) lilk_a napisał(a):jako zabezpieczenie przed otwieraniem drzwi przez psa sprawdzają się gałki , przynajmniej z jednej strony , my gałki mamy tam gdzie nie chcemy żeby suka wyszła , np w drzwiach do mieszkania od strony wewnętrznej , do łazienki i garderoby , sprawdza się :) Sam fakt otwierania drzwi nie jest zły, najgorsze jest to, że sunia skacze na nie i niszczy je przy tym :shake: Ja w sumie jestem cały dzień w domu także jest w porządku ale dobrze byłoby ją tego oduczyć dla przyszłego DS ;) Rachunek z lecznicy: Zapomniałam napisać, że Iria za dwa tygodnie może mieć sterylkę ( żeby jeszcze troszkę bardziej się przyzwyczaiła do zmiany). Koszt zabiegu to ok.240 zł. Umawiać ją??? Quote
Lu_Gosiak Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 fotki bajeczne...a Iria to chyba mysli, ze trafila juz do nieba:):):) i przy okazji zajrzyjcie bo tu jest koszmar - dawno nic mne tak na dogo nie ruszylo:( http://www.dogomania.pl/threads/192970-LEON-z-autostrady Quote
Recommended Posts