Jump to content
Dogomania

Iria już w nowym domku !!!! ;)) Dziękujemy wszystkim za pomoc!

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2:
Skarpeta Irii na dzień 17.09.10
Brygida999 10,00
Aga 20,00 + 80,00
Anett 10,00
Secia 50,00

RAZEM/TOTAL= 170,00 PLN

Irunia merda ogonkiem i bardzo dziękuje :B-fly:

Posted

Secia napisał(a):
:bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2:
Skarpeta Irii na dzień 17.09.10
Brygida999 10,00
Aga 20,00 + 80,00
Anett 10,00
Secia 50,00

RAZEM/TOTAL= 170,00 PLN

Irunia merda ogonkiem i bardzo dziękuje :B-fly:

Nie no ciocie REWELACJA:))))))) Kochana myszka

Posted

Suniu daj znać :talker: :talker: :talker: ciotkom i wujkom co tam u ciebie słychać na tym mientkim łóżeczku:sleeping::iloveyou::sleeping::iloveyou::sleeping::iloveyou::sleeping:

Posted

Secia napisał(a):
Suniu daj znać :talker: :talker: :talker: ciotkom i wujkom co tam u ciebie słychać na tym mientkim łóżeczku:sleeping::iloveyou::sleeping::iloveyou::sleeping::iloveyou::sleeping:

no właśnie- też jestem baaaaaaaaardzo ciekawa co tam porobia nasza pannica

Posted

Dziewczyny myślę, że dobrze byłoby kupić Irii jakiś kubraczek, jest coraz zimniej a Kasia mówiła, że ona nawet w domu ją okrywa kocykiem.

W tamtym sezonie były bazarki z ubrankami szytymi na miarę, czy natknął się może ktoś na taki bazarek??

Posted

dopiero dojrzałam zdjęcia , ale śliczny z niej golasek:loveu:

ja pomyślę nad jakimś obrazkowym bazarkiem dla ślicznotki , może pod koniec przyszłego tygodnia :)

Posted

anett napisał(a):
Dziewczyny myślę, że dobrze byłoby kupić Irii jakiś kubraczek, jest coraz zimniej a Kasia mówiła, że ona nawet w domu ją okrywa kocykiem.

W tamtym sezonie były bazarki z ubrankami szytymi na miarę, czy natknął się może ktoś na taki bazarek??

dobry pomysł. Zobaczymy jaki jest stan kasy i ile kosztuje taki kubraczek. Wie ktoś?????

Posted

anett napisał(a):

A są takie? :-o Widziałam kubraczki na małych piesach, ale na takich jak Iria - nie. Jeśli są to czemu nie. Myślę, że to b.dobry pomysł. ;]

Posted

nie wiem dokładnie ile kosztują takie kubraczki,ale chyba nie są bardzo drogie. robią na pewno na miarę, podaje linki, tam są namiary, zdjęcia i opisy jak mierzyć prawidłowo psa "pod kubraczek" :)
1) http://qbrak.bloog.pl/d,9,m,10,r,2009,index.html?ticaid=6aeb9
2) qbrak.com.pl
3) http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,3722089.html
-wg tego co tam wyczytałam to kwestia kilkudziesięciu złotych.na razie znalazłam te sklepy-Łódź(qbrak) i Bielsko-Biała(Bulldog-jak można wyczytać z artykułu z ostatniego linku)- tylko nie wiem jak z wysyłką.
jak coś jeszcze znajdę dam znać.
aha i qbrak pomaga schroniskom,tylko trzeba się dowiedziec na jakich zasadach.

Posted

Dzwoniłą do mnie Pani Ania, która śledzi wątek i mówiłą, ze w Czeskim Cieszynie są tańsze ubranka. Zaoferowała też uszycie ubranka, jeżeli będzie miałą wzór:)

Posted

No to kochane ciocie i wujkowie mamy pierwszą ratę za elegancki hotelik dla naszej LADY. proszę o info na pw na jakie konto przelac za hotelik i kiedy ponieważ nie znam szczegółowych ustaleń
morsko pozdrawiam :-) :-)

Posted

Secia napisał(a):
proszę o info na pw na jakie konto przelac za hotelik i kiedy ponieważ nie znam szczegółowych ustaleń

U Irii wszystko ok :-)
dziewczyna bardzo ładnie się zaaklimatyzowała, świetnie daje sobie radę. Jest bardzo grzeczna na spacerkach i przyjaźnie nastawiona do napotkanych psów i ludzi. Jedyny "mankament" jej urody to fakt, że sama otwiera wszystkie drzwi .

Dzisiaj byliśmy na szczepieniu i dostaliśmy tablety na podwójne odrobaczenie. Zaszczepiłam ją przeciw wściekliźnie i na wirusóki.
Zapłaciłam 68 zł. Mam rachunek i książeczkę - wkleje jak będę w domu bo narazie zapoznajemy się ze stadem moich rodziców ;) Zdjęcia nowe też będą :lol:

Secia wyślę Ci dane na pw, tylko proszę o przelew z dołu, czyli po miesiącu u mnie (chyba, że sunia znajdzie wcześniej domek :lol:).

Posted

secia napisał(a):
no to kochane ciocie i wujkowie mamy pierwszą ratę za elegancki hotelik dla naszej lady. Proszę o info na pw na jakie konto przelac za hotelik i kiedy ponieważ nie znam szczegółowych ustaleń

rewelacja- jestem naprawdę szczęśliwa, ze tak to się wszystko szybko potoczyło:))

Posted

jako zabezpieczenie przed otwieraniem drzwi przez psa sprawdzają się gałki , przynajmniej z jednej strony , my gałki mamy tam gdzie nie chcemy żeby suka wyszła , np w drzwiach do mieszkania od strony wewnętrznej , do łazienki i garderoby , sprawdza się :)

Posted

Nowe zdjęcia Irci :-)

lilk_a napisał(a):
jako zabezpieczenie przed otwieraniem drzwi przez psa sprawdzają się gałki , przynajmniej z jednej strony , my gałki mamy tam gdzie nie chcemy żeby suka wyszła , np w drzwiach do mieszkania od strony wewnętrznej , do łazienki i garderoby , sprawdza się :)

Sam fakt otwierania drzwi nie jest zły, najgorsze jest to, że sunia skacze na nie i niszczy je przy tym :shake: Ja w sumie jestem cały dzień w domu także jest w porządku ale dobrze byłoby ją tego oduczyć dla przyszłego DS ;)

Rachunek z lecznicy:

Zapomniałam napisać, że Iria za dwa tygodnie może mieć sterylkę ( żeby jeszcze troszkę bardziej się przyzwyczaiła do zmiany). Koszt zabiegu to ok.240 zł. Umawiać ją???