Jump to content
Dogomania

Iria już w nowym domku !!!! ;)) Dziękujemy wszystkim za pomoc!

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwin7']Będę zbierać kasę w szkole na karmę do schroniska. Mam nadzieję, że mój plan z oddaniem części kasy na Badiego i Irię wypali.
Zobaczę co na to inne osoby powiedzą.

Sylwin super!!:lol::lol: mam nadzieję, że się uda, i dla Badiego również:lol:
Coraz bardziej trzeba szukać wsparcia poza dogo bo tutaj większość już wypłukana:roll:

Aga ogromnie dziękujemy!!:loveu::Rose::Rose:

Czyli mamy:
Deklaracje stałe:
10zł anett
20zł Aga-

Razem: 30zł
BRAKUJE: 330 zł

Deklaracje jednorazowe:
50zł Secia

10zł Brygida
80zł Aga-

Razem: 140zł

Rozmawiałam dzisiaj z Zofiją, ma dzwonić do Kasi (hoteliku) i ustalić wszystkie szczegóły dotyczące transportu.

Iria jest ogolona i trzęsie się z zimna:-( więc domowy hotelik po prostu spadł jej z nieba bo pewnie nie przeżyłaby na zewnątrz....

Posted

[quote name='sylwin7']Ma ogłoszenia na stronkach. Jeśli ktoś ma ochotę pomóc w rozgłaszaniu ogłoszeń można tutaj jeszcze dać ogłoszenia:
[FONT=Tahoma]www.wa.stacja.biz[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.twojeanonse.com[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.sogl.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.tlenek.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.psiamania.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.katowice.cwirek.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.gablota.com[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.aukcjezwierzat.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.allezoo.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.spacerek.net[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.aleja.5.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma]www.ogloszenia.adverts.pl
[/FONT]

Ja mogę zamówic bazarek dla suni 35 ogłoszeń. Sama niestety nie umiem robic :oops:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Ja mogę zamówic bazarek dla suni 35 ogłoszeń. Sama niestety nie umiem robic :oops:

Super, dzięki AgusiaP:lol::lol: ale poczekajmy może, aż sunia będzie już u Kasi na info i aktualne zdjęcia.

Posted

Zofija napisał(a):
Dea zawiezie Irie w poniedziałek:)

To świetnie. :))

Zosia a co z ocieplaniem schronów psiaków w schronisku w Cieszynie? Nie wiesz może?
Mam sporo wykładzin i dwie kołdry stare. Razem z rzeczami ze szkoły zostaną zawiezione do schroniska. :]

Posted

[quote name='anett']Sylwin super!!:lol::lol: mam nadzieję, że się uda, i dla Badiego również:lol:
Coraz bardziej trzeba szukać wsparcia poza dogo bo tutaj większość już wypłukana:roll:

Aga ogromnie dziękujemy!!:loveu::Rose::Rose:

Czyli mamy:
Deklaracje stałe:
10zł anett
20zł Aga-

Razem: 30zł
BRAKUJE: 330 zł

Deklaracje jednorazowe:
50zł Secia

10zł Brygida
80zł Aga-

Razem: 140zł

Rozmawiałam dzisiaj z Zofiją, ma dzwonić do Kasi (hoteliku) i ustalić wszystkie szczegóły dotyczące transportu.

Iria jest ogolona i trzęsie się z zimna:-( więc domowy hotelik po prostu spadł jej z nieba bo pewnie nie przeżyłaby na zewnątrz....

deklaruje 330 zl miesięcznie, chciałbym wiedzieć do jakiego hotelu mogłaby pojechać ?

Posted

Punisher napisał(a):
deklaruje 330 zl miesięcznie, chciałbym wiedzieć do jakiego hotelu mogłaby pojechać ?

Ale , ze co..??:o dobrze widzę..???? Nie snie..??:o
CZY dobrze rozumiem, ze chcesz finansowac jego pobyt w hoteliku, praktycznie sam..??:)TO deklaracja stała, czyli dotąd, az nie znajdzie domku, czy jednorazowa..??:roll: To juz chyba bylby prawdziwy cud...

Posted

gonia66 napisał(a):
Ale , ze co..??:o dobrze widzę..???? Nie snie..??:o
CZY dobrze rozumiem, ze chcesz finansowac jego pobyt w hoteliku, praktycznie sam..??:)TO deklaracja stała, czyli dotąd, az nie znajdzie domku, czy jednorazowa..??:roll: To juz chyba bylby prawdziwy cud...

Deklaruje 330 złotych do czasu gdy nie znajdzie się dla niej prawdziwy dom, zabierzcie Irie jak najszybciej ze schronu. Moja wiarygodność może potwierdzić Leyla i Lu_Gosiak:diabloti:

Posted

Punisher napisał(a):
Moja wiarygodność może potwierdzić Leyla i Lu_Gosiak:diabloti:

:evil_lol::evil_lol: :evil_lol:potwierdzam....prędzej dogo zniknie niż Punisher nie wpłaci zadeklarowanej kwoty:thumbs:

Posted

Punisher napisał(a):
Deklaruje 330 złotych do czasu gdy nie znajdzie się dla niej prawdziwy dom, zabierzcie Irie jak najszybciej ze schronu. Moja wiarygodność może potwierdzić Leyla i Lu_Gosiak:diabloti:

Hihihihi:) jak takich świadków przedstawiasz to mozemy tylko chylic czola:):)
A tak serio, to w ogole nie wątpilam w Twoją wiarygodnośc, tylko pomyslalam, ze moze się pomyliłeś, źle wyraziłeś...i ten ogrom kaski jest jednorazowy- co i tak byloby cudem!!:):)
Ale skoro to jest deklaracja stala..to ja już padam z radości, zdziwienia i szczescia:):):)
To naprawde wiec nie jest sen i nie musze sie bac, ze się obudze;):D

Posted

sylwin7 napisał(a):
To świetnie. :))

Zosia a co z ocieplaniem schronów psiaków w schronisku w Cieszynie? Nie wiesz może?
Mam sporo wykładzin i dwie kołdry stare. Razem z rzeczami ze szkoły zostaną zawiezione do schroniska. :]

na pewno się przydadzą. Jest dużo nowych porządnych bud w schronie, ale w części gdzie jest Iria są stare:(. Brakuje około 10 bud. Psiaków przybywa i przybywa