Secia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dane o wpłacie poszły teraz tylko głosić światu o Irii i wio do hotelu na regenerację sił witalnych Quote
anett Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='sylwin7']Będę zbierać kasę w szkole na karmę do schroniska. Mam nadzieję, że mój plan z oddaniem części kasy na Badiego i Irię wypali. Zobaczę co na to inne osoby powiedzą. Sylwin super!!:lol::lol: mam nadzieję, że się uda, i dla Badiego również:lol: Coraz bardziej trzeba szukać wsparcia poza dogo bo tutaj większość już wypłukana:roll: Aga ogromnie dziękujemy!!:loveu::Rose::Rose: Czyli mamy: Deklaracje stałe: 10zł anett 20zł Aga- Razem: 30zł BRAKUJE: 330 zł Deklaracje jednorazowe: 50zł Secia 10zł Brygida 80zł Aga- Razem: 140zł Rozmawiałam dzisiaj z Zofiją, ma dzwonić do Kasi (hoteliku) i ustalić wszystkie szczegóły dotyczące transportu. Iria jest ogolona i trzęsie się z zimna:-( więc domowy hotelik po prostu spadł jej z nieba bo pewnie nie przeżyłaby na zewnątrz.... Quote
Aga- Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 właśnie zrobiłam przelew, mam nadzieję, że uzbieramy resztę kasy Quote
AgusiaP Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='sylwin7']Ma ogłoszenia na stronkach. Jeśli ktoś ma ochotę pomóc w rozgłaszaniu ogłoszeń można tutaj jeszcze dać ogłoszenia: [FONT=Tahoma]www.wa.stacja.biz[/FONT] [FONT=Tahoma]www.twojeanonse.com[/FONT] [FONT=Tahoma]www.sogl.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.tlenek.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.psiamania.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.katowice.cwirek.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.gablota.com[/FONT] [FONT=Tahoma]www.aukcjezwierzat.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.allezoo.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.spacerek.net[/FONT] [FONT=Tahoma]www.aleja.5.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.ogloszenia.adverts.pl[/FONT] Ja mogę zamówic bazarek dla suni 35 ogłoszeń. Sama niestety nie umiem robic :oops: Quote
anett Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 AgusiaP napisał(a):Ja mogę zamówic bazarek dla suni 35 ogłoszeń. Sama niestety nie umiem robic :oops: Super, dzięki AgusiaP:lol::lol: ale poczekajmy może, aż sunia będzie już u Kasi na info i aktualne zdjęcia. Quote
Aga- Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Jak mielibyście problem z transportem to mój mąż mógłby ją przewieźć oczywiście za darmo Quote
Zofija Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 AgusiaP napisał(a):Ja mogę zamówic bazarek dla suni 35 ogłoszeń. Sama niestety nie umiem robic :oops: to bardzo Cię proszę zamów:) Quote
sylwin7 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Zofija napisał(a):Dea zawiezie Irie w poniedziałek:) To świetnie. :)) Zosia a co z ocieplaniem schronów psiaków w schronisku w Cieszynie? Nie wiesz może? Mam sporo wykładzin i dwie kołdry stare. Razem z rzeczami ze szkoły zostaną zawiezione do schroniska. :] Quote
Punisher Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='anett']Sylwin super!!:lol::lol: mam nadzieję, że się uda, i dla Badiego również:lol: Coraz bardziej trzeba szukać wsparcia poza dogo bo tutaj większość już wypłukana:roll: Aga ogromnie dziękujemy!!:loveu::Rose::Rose: Czyli mamy: Deklaracje stałe: 10zł anett 20zł Aga- Razem: 30zł BRAKUJE: 330 zł Deklaracje jednorazowe: 50zł Secia 10zł Brygida 80zł Aga- Razem: 140zł Rozmawiałam dzisiaj z Zofiją, ma dzwonić do Kasi (hoteliku) i ustalić wszystkie szczegóły dotyczące transportu. Iria jest ogolona i trzęsie się z zimna:-( więc domowy hotelik po prostu spadł jej z nieba bo pewnie nie przeżyłaby na zewnątrz.... deklaruje 330 zl miesięcznie, chciałbym wiedzieć do jakiego hotelu mogłaby pojechać ? Quote
clo Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 ojej punisher...to niesamowite masz wielkie serce:)) Quote
Lu_Gosiak Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Punisher']deklaruje 330 zl miesięcznie, chciałbym wiedzieć do jakiego hotelu mogłaby pojechać ? tutaj:) http://www.dogomania.pl/threads/1723...ne-miejsce-%29 Quote
gonia66 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Punisher napisał(a):deklaruje 330 zl miesięcznie, chciałbym wiedzieć do jakiego hotelu mogłaby pojechać ? Ale , ze co..??:o dobrze widzę..???? Nie snie..??:o CZY dobrze rozumiem, ze chcesz finansowac jego pobyt w hoteliku, praktycznie sam..??:)TO deklaracja stała, czyli dotąd, az nie znajdzie domku, czy jednorazowa..??:roll: To juz chyba bylby prawdziwy cud... Quote
gonia66 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Zofija napisał(a):Dea zawiezie Irie w poniedziałek:) Jupi!!!!!!!!!!!!!!!!:):):) Quote
Onaa Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Jak dobrze, że Iria ma szansę na prawdziwe piękne życie :). Quote
Punisher Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 gonia66 napisał(a):Ale , ze co..??:o dobrze widzę..???? Nie snie..??:o CZY dobrze rozumiem, ze chcesz finansowac jego pobyt w hoteliku, praktycznie sam..??:)TO deklaracja stała, czyli dotąd, az nie znajdzie domku, czy jednorazowa..??:roll: To juz chyba bylby prawdziwy cud... Deklaruje 330 złotych do czasu gdy nie znajdzie się dla niej prawdziwy dom, zabierzcie Irie jak najszybciej ze schronu. Moja wiarygodność może potwierdzić Leyla i Lu_Gosiak:diabloti: Quote
EVA2406 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Jak dobrze, że weszłam tu, choć to późna pora. Cudnie czytać takie informacje. Dziękuję :Rose: Quote
Lu_Gosiak Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Punisher napisał(a):Moja wiarygodność może potwierdzić Leyla i Lu_Gosiak:diabloti: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol:potwierdzam....prędzej dogo zniknie niż Punisher nie wpłaci zadeklarowanej kwoty:thumbs: Quote
gonia66 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Punisher napisał(a):Deklaruje 330 złotych do czasu gdy nie znajdzie się dla niej prawdziwy dom, zabierzcie Irie jak najszybciej ze schronu. Moja wiarygodność może potwierdzić Leyla i Lu_Gosiak:diabloti: Hihihihi:) jak takich świadków przedstawiasz to mozemy tylko chylic czola:):) A tak serio, to w ogole nie wątpilam w Twoją wiarygodnośc, tylko pomyslalam, ze moze się pomyliłeś, źle wyraziłeś...i ten ogrom kaski jest jednorazowy- co i tak byloby cudem!!:):) Ale skoro to jest deklaracja stala..to ja już padam z radości, zdziwienia i szczescia:):):) To naprawde wiec nie jest sen i nie musze sie bac, ze się obudze;):D Quote
lika1771 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Super,nastepny cud na dogomani dziekujemy Quote
Zofija Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 sylwin7 napisał(a):To świetnie. :)) Zosia a co z ocieplaniem schronów psiaków w schronisku w Cieszynie? Nie wiesz może? Mam sporo wykładzin i dwie kołdry stare. Razem z rzeczami ze szkoły zostaną zawiezione do schroniska. :] na pewno się przydadzą. Jest dużo nowych porządnych bud w schronie, ale w części gdzie jest Iria są stare:(. Brakuje około 10 bud. Psiaków przybywa i przybywa Quote
Recommended Posts