Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie gadaj!
czego jak czego, ale siersci pudlowi nie mozesz odmowic....:cool3:

To zalezy, przed strzyżeniem czy po:evil_lol:
Pudelka będziesz mieć? A jaki kolorek?

Posted

[quote name='LALUNA']To zalezy, przed strzyżeniem czy po:evil_lol:
No po strzyzeniu tez jest duzo, ino na podlodze:evil_lol:

Pudelka będziesz mieć? A jaki kolorek?

A juz mnie Magda wyreczyla...
Czarny bedzie, a w zasadzie czarna.

A moje dziecko na spolke z mezem juz imie wymyslilo...:mad:

Posted

Czy podanie przez PATIszon (naszego ukochanego moda) imienia psa sfego przyszłego jest BŁĘDEM?
Czy pytania użytkowników dogo skierowane do PATIszon (naszego ukochanego moda) i brak odpowiedzi z Jej strony to ODMOWA czy DYSKWALIFIKACJA??

:shake: :shake: :shake: :shake:

Posted

A ja bede twarda i nie powiem.
Dowiecie sie w swoim czasie.....:smokin:

A potem jakis biedak, odeslany preze mnie do wyszukiwarki, wpisze se "bledy, odmowy czy dyskwalifikacje" i sie dowie:

Czy podanie przez PATIszon (naszego ukochanego moda) imienia psa sfego przyszłego jest BŁĘDEM?
Czy pytania użytkowników dogo skierowane do PATIszon (naszego ukochanego moda) i brak odpowiedzi z Jej strony to ODMOWA czy DYSKWALIFIKACJA??

:evil_lol:

Posted

Jak dziecina wymyśliła to coś z gatunku Princess, Barbi, albo inne co to tam teraz na topie jest:evil_lol:

a jak małż to pewnie ambitnie- killer:razz:

Posted

Sajko napisał(a):
Jak dziecina wymyśliła to coś z gatunku Princess, Barbi, albo inne co to tam teraz na topie jest:evil_lol:

Ale oni wymyślili to razem :evil_lol:

Posted

Mokka napisał(a):
Sajko napisał(a):

Ale oni wymyślili to razem :evil_lol:

Czyli - Killer Barbie. Jak tytuł jakiegoś horroru... :evil_lol:

Posted

Wobec postawy oportunistycznej to jest napewno DYSKWALIFIKACJA

Iraka kupuj kolejnego pudelka do medium, nie damy się. Białego

I coby nie dostać bana, to uważam ze bez względu na to czy pazurek czy poduszeczka to i tak lepiej uczyć aby była cała łapka, bo sędzia nie koniecznie moze mieć orli wzrok, a decyzja sędziego jest niepodważalna nawet niedowidzącego;)

Posted

[quote name='LALUNA']Wobec postawy oportunistycznej to jest napewno DYSKWALIFIKACJAWłaśnie... DYSKWALIFIKACJA!!!
Zbanowac moda!
;):evil_lol::lol:

A poważnie, wracając do ewentualnych elektronicznych stref, to mam nadzieję, że jeszcze dłuuuuuuuuuuuuuuuuugo nie wejdzie coś takiego do agility. Wiem, że elektroniczne strefy jednoznacznie by potwierdziły, czy była strefa czy nie była i tym samym skończyłyby się spekulacje (widziałem, że pies zaliczył, a sędzia jest chyba ślepy, po podniósł rękę... lub odwrotne ;) ), ale czy aby na pewno tego chcemy?
Jestem przekonany, że takie naszpikowanie wszystkiego w sporcie elektroniką i pozbycie się czynnika ludzkiego spowoduje, że nie będzie tylu emocji, niepewności, kontrowersji... czyli tego wszystkiego, co nas pociąga w sporcie.

Poza tym jest jeszcze kwestia, o której wspomniała Laluna, a mianowicie, od kiedy w stole trzeba instalować elektronikę, to jakoś zniknęły. Choć przyznaję, że na ostatniej francuskiej klubówce belgów stał stół i to nie na starcie, tylko jako jedna z kolejnych przeszkód, a sędzia odliczał na głos (i na wyczucie:cool3:) czas. Myślę, że jako ciekawostkę warto dodać, iż czas całego przebiegu był mierzony zwykłymi stoperami, parkur był mniejszy od regulaminowego, sędzia ważył chyba ze 150 kg i praktycznie nie poruszał się na torze (stał na środku i sygnalizował błędy jednocześnie trzymając mikrofon i komentując na bieżąco wyczyny zawodników – pierwszy raz cos takiego widziałem), a zawody były o championat.

Wyobraźcie sobie, że jednak wchodzą elektronicze strefy i teraz musicie kupić wszystkie nowe strefówki naszpikowane czujnikami, kabelkami i czort wie czym jeszcze za KOSMICZNE PIENIĄDZE:crazyeye::shake:

Posted

[quote name='Robull'] spowoduje, że nie będzie tylu emocji, niepewności, kontrowersji... czyli tego wszystkiego, co nas pociąga w sporcie.

Robull
ja przepraszam, ale to akurat mnie w sporcie nie pociąga :lol:

Posted

[quote name='Robull']

A poważnie, wracając do ewentualnych elektronicznych stref, to mam nadzieję, że jeszcze dłuuuuuuuuuuuuuuuuugo nie wejdzie coś takiego do agility.

Spokojna glowa! NIe wejdzie!
Skoro do tej pory nikt nie wmontowal elektronicznego spalonego (moze wtedy bylabym w stanie go zauwazyc:evil_lol: ) :niewiem:

Posted

sędzia ważył chyba ze 150 kg i praktycznie nie poruszał się na torze (stał na środku i sygnalizował błędy jednocześnie trzymając mikrofon i komentując na bieżąco wyczyny zawodników –

Bo sędzia się troche pomylił. Stół nie był przeszkodą do pokonania, ale miał na nią wejść i stamtąd obserwować przebiegi, coby lepiej widzieć, jak już nie moze się przemieszczać.:evil_lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
Spokojna glowa! NIe wejdzie!
Skoro do tej pory nikt nie wmontowal elektronicznego spalonego (moze wtedy bylabym w stanie go zauwazyc:evil_lol: ) :niewiem:
Pisząc poprzedniego posta też miałem na mysli football i spalone :) ale nie tylko...