Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Emi jest śliczna,słodka i bardzo młodziutka.Jest psim dzieckiem ma tylko 8-9 miesięcy.Lubi ludzi i jest bardzo kontaktowa.Dlaczego zatem ktoś przywiązał Emi do drzewa koło bramy schroniska i zostawił nie interesując się jej losem?Emi została znaleziona rano,była bardzo przestraszona i zdezorientowana.Przez pierwsze dni bardzo rozpaczała w schronisku po stracie domu i bliskiego człowieka.Nie chciała jeść i wyła.Zainteresowałyśmy się suczką,która jak tylko ludzie okazali jej czułość i uwagę zmieniła się w radosnego,aktywnego psiaka.Szukamy domu dla Emi.[/FONT]

Watek główny schroniska: http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figa nic nie poradzimy na ludzką bezmyślność i głupotę. Niestety zawsze na tym tracą zwierzaki. Takie jak Emi...

Pychol uroczy, ujmujący, czarujący. Znajdzie dom.

Posted

A to moja Emi:

Cudna ,kochana,bardzo kontaktowa i płakała przez kilka pierwszych dni za tym,który zostawił ja przywiązaną pod schroniskiem.Jak jesteśmy w schronisku to tez czasami przeciagle szczeka.Postaram się zrobic szybko opis.

Posted

mamanabank napisał(a):
a no właśnie, dobrze ją ujęłaś na zdjęciu, widać, że dzieciak z niej.

Podobno ma 8-9 miesięcy ale szczegóły ustalę do opisu.

Posted

Śliczna sunia, powinna szybko znaleźć dom, chociaż ostatnio jakoś słabiej z tymi domami ... ale jej z pewnością się uda, jeszcze szczeniakiem i to pięknym :) Tradycyjnie trzymam kciuki!

Posted

Tak to jest Oskar!zgłosiłam p.Markowi sposób zachowania Miszy w stosunku do Emi(Misza skacze na Emi)mają obserwować czy panna nie zaczyna nam dojrzewać.