Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja10014 napisał(a):
No to szybko. A jakieś fajne to zapytanie?

Chyba nie zbyt fajne,już po sposobie mówienia nie podobało mi się...ale odzew był szybko.

• 2 weeks later...
Posted

Kaja10014 napisał(a):
Bo CZARODZIEJ znalazł w Mikim dużego kleszcza.

O kurde,musimy wszystkie tak obejrzeć...dam znać do schroniska ,może p.Marek trochę nam pomoże...

Posted

kaja10014 napisał(a):
dostałam zapytanie o mikiego, pani pisze że miki jest bardzo ładny i zadbany, pyta czy znalazł już rodzinę. Odpisuję :)

odpisuj!zachwalaj!

Posted

Nie poznałam dziś naszego Mikiego,tak bardzo piszczał jak mnie zobaczył,tak się cieszył...a do niedawna nie reagował tak spontanicznie...chyba lubi nasze wizyty i spacerki...dobrze mu się kojarzymy...

Posted

Romka napisał(a):
Nie poznałam dziś naszego Mikiego,tak bardzo piszczał jak mnie zobaczył,tak się cieszył...a do niedawna nie reagował tak spontanicznie...chyba lubi nasze wizyty i spacerki...dobrze mu się kojarzymy...

Dziś bardzo chciał wyjść,bardzo...cieszył się niesamowicie na mój widok...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Paula03']Wczoraj zabrałam Mikiego na spacer. Uszy postawił i spacerował. Nie ciągnął na smyczy, ładnie szedł koło nogi.[/QUOTE]
Dziś ja go zabrałam z Brendą na spacer...Brenda z Wojtkiem była a ja z Miki,mniej ciągnie zdecydowanie niż Brenda...nad stawem tylko Brenda weszła do wody,Miki nie chciał...

• 2 weeks later...
Posted

Miki w sobotę na spacerze chciał polować na żabę :evil_lol:
Do wody wszedł, zamoczyć łapki, zawołany przychodzi się tulić, daje buziaki, położył się na trawie i chciał żeby go głaskać, bardzo jest spragniony kontaktu z człowiekiem, ale tak samo chciałby biegać i zwiedzać świat.
Frisbee nie był zainteresowany, jak rzuciłam to spojrzał tylko, wolał sobie spacerować w spokoju :)

Posted

Paula03 napisał(a):
Miki w sobotę na spacerze chciał polować na żabę :evil_lol:
Do wody wszedł, zamoczyć łapki, zawołany przychodzi się tulić, daje buziaki, położył się na trawie i chciał żeby go głaskać, bardzo jest spragniony kontaktu z człowiekiem, ale tak samo chciałby biegać i zwiedzać świat.
Frisbee nie był zainteresowany, jak rzuciłam to spojrzał tylko, wolał sobie spacerować w spokoju :)

Bardzo się cieszę,ze ma tyle nowych wrażeń...kiedyś patrzył na nas obojętnie a teraz jak przechodzę czy jestem w boksie obok to wskakuje na budę,zeskakuje z budy...i piszczy z radości i emocji...

Posted

Jak wchodzę do boksu, żeby zapiąć go na spacer, to najpierw kręci kółeczka ze szczęścia, biega, a potem siada i grzecznie czeka, aż założę mu obrożę :)

Bardzo mu się podobało na spacerku w sobotę koniecznie trzeba powtórzyć :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...