kajkoowa Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Romka napisał(a):I ktoś właśnie o niego pytał,aż z opolskiego... No to szybko. A jakieś fajne to zapytanie? Quote
Romka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Kaja10014 napisał(a):No to szybko. A jakieś fajne to zapytanie? Chyba nie zbyt fajne,już po sposobie mówienia nie podobało mi się...ale odzew był szybko. Quote
kajkoowa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Romka napisał(a):Chyba nie zbyt fajne,już po sposobie mówienia nie podobało mi się...ale odzew był szybko. No to liczę na kolejne telefony, ale lepsze. Quote
edzia.71 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Kaja zrobiła dziś dokładne oględziny Mikiego i Brendy. Quote
kajkoowa Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 edzia.71 napisał(a):Kaja zrobiła dziś dokładne oględziny Mikiego i Brendy. Bo CZARODZIEJ znalazł w Mikim dużego kleszcza. Quote
Romka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Kaja10014 napisał(a):Bo CZARODZIEJ znalazł w Mikim dużego kleszcza. O kurde,musimy wszystkie tak obejrzeć...dam znać do schroniska ,może p.Marek trochę nam pomoże... Quote
kajkoowa Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Romka napisał(a):O kurde,musimy wszystkie tak obejrzeć... To samo od razu powiedziałam. Quote
kajkoowa Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Dostałam zapytanie o Mikiego, pani pisze że Miki jest bardzo ładny i zadbany, pyta czy znalazł już rodzinę. Odpisuję :) Quote
Romka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 kaja10014 napisał(a):dostałam zapytanie o mikiego, pani pisze że miki jest bardzo ładny i zadbany, pyta czy znalazł już rodzinę. Odpisuję :) odpisuj!zachwalaj! Quote
Romka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Nie poznałam dziś naszego Mikiego,tak bardzo piszczał jak mnie zobaczył,tak się cieszył...a do niedawna nie reagował tak spontanicznie...chyba lubi nasze wizyty i spacerki...dobrze mu się kojarzymy... Quote
kajkoowa Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Moja skrzynka mailowa milczy.... Eh, Miki a już myślałam, że pójdziesz do domu. Quote
Romka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Romka napisał(a):Nie poznałam dziś naszego Mikiego,tak bardzo piszczał jak mnie zobaczył,tak się cieszył...a do niedawna nie reagował tak spontanicznie...chyba lubi nasze wizyty i spacerki...dobrze mu się kojarzymy... Dziś bardzo chciał wyjść,bardzo...cieszył się niesamowicie na mój widok... Quote
Romka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Dziewczyny i Chłopaki oczywiście...zabierzcie Mikiego na spacerek jutro,on nie może się doczekać... Quote
Paula03 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Wczoraj zabrałam Mikiego na spacer. Uszy postawił i spacerował. Nie ciągnął na smyczy, ładnie szedł koło nogi. Quote
Romka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Paula03']Wczoraj zabrałam Mikiego na spacer. Uszy postawił i spacerował. Nie ciągnął na smyczy, ładnie szedł koło nogi.[/QUOTE] Dziś ja go zabrałam z Brendą na spacer...Brenda z Wojtkiem była a ja z Miki,mniej ciągnie zdecydowanie niż Brenda...nad stawem tylko Brenda weszła do wody,Miki nie chciał... Quote
Romka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Miki i Brenda spacerowali wczoraj z Kajka i Paulą...ale dziś Miki domagał się spacerku od nowa... Quote
Paula03 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Miki w sobotę na spacerze chciał polować na żabę :evil_lol: Do wody wszedł, zamoczyć łapki, zawołany przychodzi się tulić, daje buziaki, położył się na trawie i chciał żeby go głaskać, bardzo jest spragniony kontaktu z człowiekiem, ale tak samo chciałby biegać i zwiedzać świat. Frisbee nie był zainteresowany, jak rzuciłam to spojrzał tylko, wolał sobie spacerować w spokoju :) Quote
Paula03 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Zdjęcia od DogAngel, były w linku na łowickim wątku to stwierdziłam, że dodam :) Quote
Romka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Paula03 napisał(a):Miki w sobotę na spacerze chciał polować na żabę :evil_lol: Do wody wszedł, zamoczyć łapki, zawołany przychodzi się tulić, daje buziaki, położył się na trawie i chciał żeby go głaskać, bardzo jest spragniony kontaktu z człowiekiem, ale tak samo chciałby biegać i zwiedzać świat. Frisbee nie był zainteresowany, jak rzuciłam to spojrzał tylko, wolał sobie spacerować w spokoju :) Bardzo się cieszę,ze ma tyle nowych wrażeń...kiedyś patrzył na nas obojętnie a teraz jak przechodzę czy jestem w boksie obok to wskakuje na budę,zeskakuje z budy...i piszczy z radości i emocji... Quote
Romka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Piękny się zrobił...poza schroniskiem wszystkie psiaki pięknieją... Quote
Paula03 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Jak wchodzę do boksu, żeby zapiąć go na spacer, to najpierw kręci kółeczka ze szczęścia, biega, a potem siada i grzecznie czeka, aż założę mu obrożę :) Bardzo mu się podobało na spacerku w sobotę koniecznie trzeba powtórzyć :) Quote
sylwiaso Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Jaki piękny ten Mikuś!Don Angel cudne zdjęcia!!!! Quote
Recommended Posts