Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

abażury są straszne;-( Jak nasz weścik był kastrowany to stał w jednym miejscu, trzesąc się i ruszając jak miał abażur na szujce;-( A jak zdjęłam to od razu się ruszał;-)
Maciusiu, trzymam kciuki!!!

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety abażur jest. A Maciuś jest wspaniały ! Bardzo towarzyski, upomina się ciągle o uwagę. Rozkręcił się chłopak. Ładnie zachowuje czystość i ślicznie maszeruje na spacerki. Idealny psiak , niekłopotliwy.
Wkrótce zacznie dostawać leki na serce ale czekamy jeszcze na ostatnie wyniki badań.

Posted

Człowiekowi by było źle w takim kołnierzu ale człowiek by wiedział, że to dla jego zdrowia ma być.
A psina...Co taka psina sobie myśli....

Posted

I co On sobie wogóle myśli o nas, ludziach ?

W piątkowej, lokalnej Gazecie Wyborczej bubu zamieściła m.inn piekne zdjęcie Maćka z opisem. Oby kogoś ujął za serce...

Posted

niestety , ani pół telefonu :( wpłat na Maciusia też nie ma :placz: A za 4 dni będzie rachunek do zapłacenia wystawiony..

Urwis Maciuś mimo już naprawdę wielkiego kołnierza powyciągał sobie wszystkie szwy. Obecnie jest cały czas zapakowany w kołnierz , ubranko i wielką pieluchę na to. To dopiero go powstrzymało i rana zaczęła się goić.
Oby szybko się zagoiło bo na środę Maciuś ma umówioną kąpiel ze strzyżeniem .
Może nowa fryzurka przyniesie mu szczęście?

Posted

I nikt go nie dostrzega :( Skąd wziaźć pieniądze na jego utrzymanie?
Maciuś ma niedoczynność tarczycy, dostaje już leki. Prawdpodobnie tarczyca jest przyczyną zaburzeń pracy serca.

Posted

Dogo07, jeśli tylko pokażesz nam hotelik, który przyjmie naszego Maciusia to jeśli będzie miał tam dobrą opiekę to na pewno by tam pojechał. U nas nie ma hotelików, lecznica to jedyne wyjście, zwłaszcza, że mamy wtedy Maciusia na miejscu.

Ta cisza na wątku jest przerażająca :-(

Posted

tymbardziej ze Maciuś ma jeszcze ustawiane leczenie. Jest świeżo po kastracji. Chcemy go mieć blisko na oku.
W lecznicy ma swój pokoik i 3 spacerki.
Zgłosiłam malucha do skarpety Talcott , wygląda na to , że dostanie wsparcie ! :multi: Bardzo się cieszę !

Posted

Ja rozumiem. Oczywiście, że najlepiej jest gdy jest blisko Was.
Ale przecież jest kilka dobrych sprawdzonych dogomaniackich hotelików. A u kasiprzystał, to chyba najbliżej. U Arktiki domowy tymczas płatny.

Posted

U Kasi mam obecnie ulokowanego młodziutkiego Niko. Jej pies rezydent ma problem a akceptacją dorosłych samców. Poza tym jak pisałam wcześniej Maciuś narazie ma ustalane leczenie, nie będziemy go przeprowadzać. To i tak najniższa cena w bielsku za hotelowanie w lecznicy.

Posted

Dostałam rachunek sierpniowy za Maciusia - 712zł :(
Brakuje 460 do zapłacenia. A juz wrześniowy się nalicza , eh..
Maciuś ma przepiękną nową fryzurkę , pozniej wstawie zdjęcia.. tylko czy ktoś tu zaglądnie..