Awit Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Błaganie o miłość..... Wzruszające ogłoszenie. Quote
paulinken Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Awit napisał(a):Błaganie o miłość..... Wzruszające ogłoszenie. Oby tylko domek się znalazł... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Zapraszam na bazarek dla Maciusia!!! http://www.dogomania.pl/threads/195621-NOWE-perfumy-Paris-Hilton!!!-bi%C5%BCuteria-damskie-ubrania-dla-Maciusia-i-Pain-do-10.11?p=15651162 Quote
_bubu_ Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 dzwoni, dzwoni :) zaliczyłam 3 wizyty dla Maćka. Psiak dziś przeprowadził się do nowego domku. Zamieszkał w Bystrej koło Bielska :) Trzymajcie kciuki za pierwsze dni. Mam nadzieje , że wszystko szybko się ułoży i obejdzie się bez większego siusiania. Czas pokaże. Quote
paulinken Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 _bubu_ napisał(a):dzwoni, dzwoni :) zaliczyłam 3 wizyty dla Maćka. Psiak dziś przeprowadził się do nowego domku. Zamieszkał w Bystrej koło Bielska :) Trzymajcie kciuki za pierwsze dni. Mam nadzieje , że wszystko szybko się ułoży i obejdzie się bez większego siusiania. Czas pokaże. No co Ty mówisz? DS? :D Wiedzą o choróbskach i siusianiu? Domek sprawdzony? Opowiadaj :D Quote
_bubu_ Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Sprawdzony oczywiście, właściciele poinformowani o wszystkich problemach. Jakby inaczej. Maciuś ma domek z ogródkiem i Panią , która pracuje w domu więc będzie łatwiej zapanować nad jego siusianiem jeśli znowu wystąpi problem. Jest jedynym zwierzakiem w domu więc mam nadzieję, że będzie dopieszczony ;) Prawdopodobnie jutro lub pojutrze do niego wpadnę więc dam znać jak sytuacja . Mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze ale nigdy nie wiadomo. Zaczekajmy kilka pierwszych dni z tą radością :) Quote
paulinken Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 _bubu_ napisał(a):Sprawdzony oczywiście, właściciele poinformowani o wszystkich problemach. Jakby inaczej. Maciuś ma domek z ogródkiem i Panią , która pracuje w domu więc będzie łatwiej zapanować nad jego siusianiem jeśli znowu wystąpi problem. Jest jedynym zwierzakiem w domu więc mam nadzieję, że będzie dopieszczony ;) Prawdopodobnie jutro lub pojutrze do niego wpadnę więc dam znać jak sytuacja . Mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze ale nigdy nie wiadomo. Zaczekajmy kilka pierwszych dni z tą radością :) Jasne. Wizytę poadopcyjną dobrze by było też za jakiś czas przeprowadzić, jak już się zadomowi. A co Maciuś na to wszystko? Quote
rita60 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Wow:loveu:,ale wiadomosc,trzymam kciuki aby wszystko było dobrze:lol: Quote
ela40 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Witam Maciusia. super że Maciuś znalazł domek Quote
_bubu_ Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Byłam dziś u Maćka, właśnie wrócił zmęczony ze spacerku. Wszystko dobrze się układa. Pierwsza noc minęła bez siusiania. Oby tak dalej. Jeszcze jest zdezorientowany, to na pewno dla niego kolejny stres. Musi zrozumieć, że już tam zostanie, że to ten domek. Trafił na spokojną rodzinę , taką jakiej potrzebuje. Quote
paulinken Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 _bubu_ napisał(a):Byłam dziś u Maćka, właśnie wrócił zmęczony ze spacerku. Wszystko dobrze się układa. Pierwsza noc minęła bez siusiania. Oby tak dalej. Jeszcze jest zdezorientowany, to na pewno dla niego kolejny stres. Musi zrozumieć, że już tam zostanie, że to ten domek. Trafił na spokojną rodzinę , taką jakiej potrzebuje. Czyli domek już zdecydowany? Quote
ela40 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Bardzo się cieszę ze Maciuś ma domek i że dobrze się układa i że na spacerki chodzi napewno mu się podoba:) Quote
_bubu_ Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Ja zwykle trzymam jeszcze ogłoszenia przez pierwszy tydzień bo różne sytuacje się zdarzają. Quote
rita60 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 _bubu_ napisał(a):Ja zwykle trzymam jeszcze ogłoszenia przez pierwszy tydzień bo różne sytuacje się zdarzają. Tez tak myslałam,poczekamy jak mały zadomowi sie na dobre:razz: Quote
ihabe Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 uhuuuuuu,mój słodki Maciuś, ma domek!!! Ten cudny Maciuś ma domek!!!!! Uhuuuuuuuuuuuuu Quote
ela40 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Witaj Maciuś Jak ma się psinka w nowym domku? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Zapraszam na MEGA bazarek na pokrycie długu, który pozostał po Maciusiu: http://www.dogomania.pl/threads/195952-MEGA-BAZAR-kosmetyki-buty-bi%C5%BCuteria-ubrania-dla-Maciusia-do-17.11.?p=15681639 Quote
Awit Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 No coś takiego, wchodzę sobie a Maciuś w domku:-) Quote
Recommended Posts