_bubu_ Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Byłam dziś odwiedzić Maćka. Zastałam go śpiącego w sypialni na łóżku. Rozkopuje pościel i włazi pod kołdrę . Jest taki delikatny i słodki. Dziś były dwie kałuże.. Quote
paulinken Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 _bubu_ napisał(a):Byłam dziś odwiedzić Maćka. Zastałam go śpiącego w sypialni na łóżku. Rozkopuje pościel i włazi pod kołdrę . Jest taki delikatny i słodki. Dziś były dwie kałuże.. Cholinder... ja się nie znam, ale czy może to mieć związek z tarczycą? Sikanie, nie spanie w łóżku :D Quote
_bubu_ Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Nie mam pojęcia. Ale Maciuś bierze leki na niedoczynność tarczycy więc nawet jeśli to problem powinien być rozwiązany. Quote
paulinken Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 _bubu_ napisał(a):Nie mam pojęcia. Ale Maciuś bierze leki na niedoczynność tarczycy więc nawet jeśli to problem powinien być rozwiązany. A może te leki są moczopędne? Quote
ela40 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Witam A moze dac mocz do badania i ewentualnie usg nerek czy nie ma jakiego stanu zapalnego Quote
_bubu_ Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 badania wszystkie miał robione. Leków moczopędnych nie dostaje. Problem tkwi w głowie. Jak chce to wytrzyma całą noc albo pół dnia jak jest sam. A jak nie chce to zrobi siusiu zaraz po powrocie ze spaceru. mimo , że na ogród drzwi otwarte . Tak juz ma. Quote
paulinken Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 _bubu_ napisał(a):badania wszystkie miał robione. Leków moczopędnych nie dostaje. Problem tkwi w głowie. Jak chce to wytrzyma całą noc albo pół dnia jak jest sam. A jak nie chce to zrobi siusiu zaraz po powrocie ze spaceru. mimo , że na ogród drzwi otwarte . Tak juz ma. Ehhh, znam to, mój jamniol też "tak ma":roll: Jest lepiej i gorzej, nie ma reguły. Quote
togaa Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 W piatkowym dodatku Gazety Wyborczej ukazało sie kolejne ogloszenie Maciusia ze ślicznym zdjeciem i tekstem bubu. Może rozdzwonią sie telefony ? Quote
rita60 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='togaa']W piatkowym dodatku Gazety Wyborczej ukazało sie kolejne ogloszenie Maciusia ze ślicznym zdjeciem i tekstem bubu. Może rozdzwonią sie telefony ? Trzymam kciuki,ktos musi go pokochac....... Quote
paulinken Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 A w środę powinien być w Moim Psie :) Quote
_bubu_ Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 jak narazie ani pół telefonu. czekamy na środę Quote
ihabe Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 _bubu_ napisał(a):badania wszystkie miał robione. Leków moczopędnych nie dostaje. Problem tkwi w głowie. Jak chce to wytrzyma całą noc albo pół dnia jak jest sam. A jak nie chce to zrobi siusiu zaraz po powrocie ze spaceru. mimo , że na ogród drzwi otwarte . Tak juz ma. ja chyba nie zrozumiem tych małych milusińskich..... moja tymczasowiczka Lusia ( chyba juz zresztą nie tymczasowiczka bo szkraba chyba nie oddam;-) na poczatku siurała to tu na dywanik, to tam.....teraz jest już super za to od czasu do czasu średnio raz w miesiącu wskoczy na nasze łóżko i obleje kołdry;-( Zachowuje sie jak kot, zazdrosnica, ona śpi na swoim podsłaniu po mojej stronie łóżka , z drugiej strony śpi Astinka, która anektowała posłanie od Scoobisia, więc Skubiś śpi w moich nogach i mały czort Lusia chyba chce swój zapach zostawić. Takie to są już te psinki;-) Maciusiu,jesteś taki cudny ale musisz być też grzeczny kochaniutki;-)) Quote
paulinken Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Widocznie takie już są, na złość narobią... Mój jamnik leży obok mnie i jednocześnie kicha i pierdzi... Quote
ela40 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Witaj MACIUSIU Poprostu ja mysle że Maciuś chce na siebie zwrócić wiecej uwagi i dlatego tak od czasu do czasu daje znać o sobie :) Quote
ela40 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Maciuś jutro poleci paczuszka może się ktoś skusi i pare złotych wpadnie Quote
togaa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [QUOTEMój jamnik leży obok mnie i jednocześnie kicha i pierdzi... ][/QUOTE Jamnikowi wolno...!!! Co innego gdyby to był mąż.....:evil_lol: Quote
paulinken Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 togaa napisał(a):[QUOTEMój jamnik leży obok mnie i jednocześnie kicha i pierdzi... ][/QUOTE Jamnikowi wolno...!!! Co innego gdyby to był mąż.....:evil_lol: Hahaha, jak mąż będzie w tak zaawansowanym wieku to chyba też mu będzie wolno :D Hop Maciusiu! Quote
paulinken Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Wczoraj jeszcze nie było Mojego Psa, może dziś. Maciusiu :) Quote
Recommended Posts