Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dziś odwiedzić Maćka. Zastałam go śpiącego w sypialni na łóżku. Rozkopuje pościel i włazi pod kołdrę . Jest taki delikatny i słodki. Dziś były dwie kałuże..

Posted

_bubu_ napisał(a):
Byłam dziś odwiedzić Maćka. Zastałam go śpiącego w sypialni na łóżku. Rozkopuje pościel i włazi pod kołdrę . Jest taki delikatny i słodki. Dziś były dwie kałuże..

Cholinder... ja się nie znam, ale czy może to mieć związek z tarczycą? Sikanie, nie spanie w łóżku :D

Posted

badania wszystkie miał robione. Leków moczopędnych nie dostaje. Problem tkwi w głowie. Jak chce to wytrzyma całą noc albo pół dnia jak jest sam. A jak nie chce to zrobi siusiu zaraz po powrocie ze spaceru. mimo , że na ogród drzwi otwarte . Tak juz ma.

Posted

_bubu_ napisał(a):
badania wszystkie miał robione. Leków moczopędnych nie dostaje. Problem tkwi w głowie. Jak chce to wytrzyma całą noc albo pół dnia jak jest sam. A jak nie chce to zrobi siusiu zaraz po powrocie ze spaceru. mimo , że na ogród drzwi otwarte . Tak juz ma.

Ehhh, znam to, mój jamniol też "tak ma":roll: Jest lepiej i gorzej, nie ma reguły.

Posted

W piatkowym dodatku Gazety Wyborczej ukazało sie kolejne ogloszenie Maciusia ze ślicznym zdjeciem i tekstem bubu.
Może rozdzwonią sie telefony ?

Posted

[quote name='togaa']W piatkowym dodatku Gazety Wyborczej ukazało sie kolejne ogloszenie Maciusia ze ślicznym zdjeciem i tekstem bubu.
Może rozdzwonią sie telefony ?
Trzymam kciuki,ktos musi go pokochac.......

Posted

_bubu_ napisał(a):

ja chyba nie zrozumiem tych małych milusińskich..... moja tymczasowiczka Lusia ( chyba juz zresztą nie tymczasowiczka bo szkraba chyba nie oddam;-) na poczatku siurała to tu na dywanik, to tam.....teraz jest już super za to od czasu do czasu średnio raz w miesiącu wskoczy na nasze łóżko i obleje kołdry;-( Zachowuje sie jak kot, zazdrosnica, ona śpi na swoim podsłaniu po mojej stronie łóżka , z drugiej strony śpi Astinka, która anektowała posłanie od Scoobisia, więc Skubiś śpi w moich nogach i mały czort Lusia chyba chce swój zapach zostawić. Takie to są już te psinki;-)
Maciusiu,jesteś taki cudny ale musisz być też grzeczny kochaniutki;-))

Posted

[QUOTEMój jamnik leży obok mnie i jednocześnie kicha i pierdzi... ][/QUOTE

Jamnikowi wolno...!!! Co innego gdyby to był mąż.....:evil_lol:

Posted

togaa napisał(a):
[QUOTEMój jamnik leży obok mnie i jednocześnie kicha i pierdzi... ][/QUOTE

Jamnikowi wolno...!!! Co innego gdyby to był mąż.....:evil_lol:

Hahaha, jak mąż będzie w tak zaawansowanym wieku to chyba też mu będzie wolno :D

Hop Maciusiu!