Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

U Maciusia wszystko w porządku. Czuje się świetnie. Zachowuje się jak dużo młodszy psiak niż na początku. Zadomowił się na całego. Jest teraz dużo weselszy i ma więcej energii. Pani powiedziała, że chyba musiał dużo przejść i powolutku odzyskiwał radość życia. Teraz aż miło spojrzeć na roześmiany pysio. Z siusianiem w domu jest tak, że 2 godziny wytrzymuje. Trzeba go też obserwowac czy nie zaczyna się kręcić. Także właściciele mają go cały czas na oku.
Noc ładnie przysypia bez siusiania. Maciek jest szczęśliwy :)

• 2 weeks later...
Posted

Ponieważ skończyliśmy rejestrować nową Fundację można przekazać 1% dla naszych podopiecznych poprzez Fundację AFN :
Nazwa : Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie
Nr KRS 0000264523
Koniecznie z dopiskiem: Fundacja Zmieńmy Los

• 3 weeks later...
Posted

Mam straszną wiadomość :( Maciek znowu szuka domu. Jego właścicielka zakomunikowała mi , że razem z córką dostały alergii...
Trzeba mu szybko znaleźć nowy dom, nie wiem jak on to przeżyje, to taki wrażliwy pies :( Zdążył się zadomowić na całego, czuje się świetnie, myślał , że będzie tam na zawsze.
Jestem załamana, po prostu nie wierzę.. Maciek stał się nagle problemem..

Prosze pomóżcie ogłaszac :( może ktos da radę wykupić pakiet ogłoszeń na bazarku, będę bardzo wdzięczna.
A może ktoś umie napisac jakis wzruszający tekst http://allegro.pl/macius-czeka-na-domek-i1472507875.html

Posted

Maciek narazie może zostać u właścicielki na czas szukania nowego domu. Więc widocznie nie taka uciążliwa ta "alergia" .
Podjade zrobić fotki ale pewnie wiele się nie zmienił, jest zarośnięty teraz więc po fryzjerze znowu będzie wyglądał tak samo. Podobno jest w świetnej kondycji ale napisze jak zobacze.

Posted

_bubu_ napisał(a):
Maciek narazie może zostać u właścicielki na czas szukania nowego domu. Więc widocznie nie taka uciążliwa ta "alergia" .
Podjade zrobić fotki ale pewnie wiele się nie zmienił, jest zarośnięty teraz więc po fryzjerze znowu będzie wyglądał tak samo. Podobno jest w świetnej kondycji ale napisze jak zobacze.

To czekamy na info, bardzo dziwna ta "alergia"...