Caragh Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dobranoc Maciusiu :loveu: Spij dobrze kochanie :) Quote
paulinken Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 I dzień dobry, niech Cię w końcu ten Twój ludź wypatrzy! Quote
Caragh Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='paulinken']I dzień dobry, niech Cię w końcu ten Twój ludź wypatrzy![/QUOTE] Za to mocne :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: I lapki tez trzymamy ;) Quote
ihabe Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='_bubu_']Maciuś zgodnie z planem od poniedziałku jest w nowym DT w Bielsku. nie wiemy czy coś zjadł czy to stres a może jedno i drugie ale pierwszy dzień i noc odchorował. Miał paskudną biegunkę. Dostał leki , teraz jest lepiej. Za opiekunką chodzi krok w krok . No i wpakował się już do łóżka ;) Mądry piesek .[/QUOTE] sama bym go za brała pod kołderkę;-))) Quote
paulinken Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Na forum terierkowo jest propozycja: "Bardzo ładny i nie wyglada na 10 lat. Taki ma zawadiacki błysk w oczkach. Trzymam kciuki oby znalazł domek !!!! Moge pomóc tylko finansowo." Nie wiem, czy potrzeba? Quote
togaa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 O ile wiem , to lecznica jeszcze nie zapłacona. Bubu prowadzi finanse Fado, to pewnie napisze. Quote
koosiek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Owca umiera! Ma guza mózgu, padaczkę, oślepł... Czy jest jeszcze szansa, by ten wspaniały pies zaznał w swoim życiu odrobinę szczęścia? :-( Proszę, zajrzyjcie na jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/119443 Quote
Caragh Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Czesc Skarbie :) Milego Dnia zycze, Maciusiu :loveu: Quote
ela40 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Witam Maciuś Co u Ciebie psino słychać ? żadnych wieści nie ma:( Quote
_bubu_ Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='paulinken']Na forum terierkowo jest propozycja: "Bardzo ładny i nie wyglada na 10 lat. Taki ma zawadiacki błysk w oczkach. Trzymam kciuki oby znalazł domek !!!! Moge pomóc tylko finansowo." Nie wiem, czy potrzeba?[/QUOTE] oczyywiście, Maciuś ma ponad 900zł długu. Dzis odebrałam zaległy rachunek za wrzesień.. ponad 600zł. Każda złotówka potrzebna. A Maciuś na przemian raz siura , raz nie siura. Nie możemy wyczuć przyczyny. Ale na pewno lubi spanko w łóżku ;) I ciągle słyszę , że jest niezwykle inteligentnym psiakiem. Quote
ela40 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Witam Maciusiu. Tyle długu biedna psinka ma:(((((((((( Quote
paulinken Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 To ja napiszę na terierkowo, że jeśli jest nadal chętna to podam konto. Quote
ela40 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Witaj Maciuś. Zaglądam do psinki , pare rzeczy prześle na bazarek może się ten dług troszkę zmniejszy:( Quote
paulinken Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Dziewczyna z terierkowo podobno coś wpłaciła. Quote
Caragh Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Czesc Maciusiu :loveu: Net mi wczoraj odcieli, ale juz jestem Skarbie :) Quote
Recommended Posts