Caragh Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 togaa napisał(a):No, może nie tak dosłownie ale generalnie miejsca po weekendzie dla Maciusia nie ma ! Maciusiu... czyli DT potrzebny na cito! Quote
ela40 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Chyba tak skoro nie ma gdzie biedna psinka sie podziać najlepszy by był domek na stałe ale nikt nie pyta o Maciusia a przeciez on taki śliczny. O wszystko chyba trzeba zapytac bubu jak wygląda sytuacja. Quote
togaa Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Macius jest przesliczny. Zdjęcia nie oddaja jego urody. Bardzo trzyma sie Irenki, u ktorej spedza weekend. Chodzi za Nia krok w krok. Widać że brakuje mu własnego 'ludzia'. Quote
_bubu_ Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Maciuś miał się przeprowadzić do hoteliku z lecznicy ale nie wyszło. Fado bardzo nieprzyjemnie go przywitał , bronił swojego hotelu :) Maciuś nie mógł zostać , za duże ryzyko.. Dlatego wylądował na weekend u Irenki. Od poniedziałku czeka na niego DT w Bielsku, gdzie miejmy nadzieję , będzie mógł już zostac do czasu znalezienia domu. Maciuś to bardzo grzeczny i wrażliwy psiak. Potrzebuje przede wszystkim towarzystwa człowieka i spokojnego domku. Na stres i samotność reaguje sikaniem i wyciem. W normalnych warunkach wszystko przechodzi i jest idealnym pieskiem. Szukamy dla niego wyjątkowego domku. Niestety telefonów zero :( wpłat też nie ma :( a czas zapłacić długi , zaraz będzie kolejny rachunek na koniec miesiąca.. Quote
ela40 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Oj to zazdrośnik z Fadusia tak niegrzecznie przywitać Maciusia. Na koniec miesiąca pare złotych prześle Maciusiowi - przydało by się żeby tak z pare osób troszkę wspomogło psiaczka Quote
paulinken Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 A ile wynosi dług? Może znajdę parę fantów na bazarek. Quote
ela40 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Trzeba zapytać bubu ale napewno się zwiększył :( Quote
paulinken Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Nie mogę znaleźć cennika ogłoszeń na Wyborczej, któraś ciotka może wie? :( Quote
ihabe Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Maciuś na zdjęciach wyglada ślicznie ale jakbyście zobaczyły go z bliska i poczuły jego cmoknięcie na swojej twarzy to byście się wszystkie biły o Maćka;-) Jego spojrzenie pozostawia magiczny ślad w sercu. Ja nie śpię od soboty, od naszego spotkania;-) Dla tego uśmiechu można umrzeć;-) uwielbia jak sie go drapie po grzbieciku niczym terierka;-)) Uwielbiam go!!!!! Quote
Caragh Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Nie wiem, czy o to chodzi: http://wyborcza.pl/reklamaGW/0,0.html Quote
paulinken Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Caragh napisał(a):Nie wiem, czy o to chodzi: http://wyborcza.pl/reklamaGW/0,0.html No właśnie też to znalazłam, ale nigdzie nie ma kwot... Quote
ihabe Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 no zabierz mnie do domu..... ;-) A to malutka Kreseczka, jego koleżanka, pamiętacie to maleństwo? Quote
Caragh Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 paulinken napisał(a):No właśnie też to znalazłam, ale nigdzie nie ma kwot... Jak klikniesz na cennik, to Ci sie cala lista plikow w pdf otworzy Quote
paulinken Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Caragh napisał(a):Jak klikniesz na cennik, to Ci sie cala lista plikow w pdf otworzy I nadal nie widzę kwot. Może ja jakaś ślepa jestem. Quote
Caragh Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 paulinken napisał(a):I nadal nie widzę kwot. Może ja jakaś ślepa jestem. Przykladowo Ogloszenia drobne znajdziesz tu: http://serwisy.gazeta.pl/pub/gwreklama/katowice_drob.pdf Quote
ihabe Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Szukamy domku najwspanialszego na świecie dla cudnego Maćka;-))))))) Quote
ela40 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 To oczywiste że Maciuś powinien mieć domek najwspanialszy na świecie - Maciuś zasluguje na taki domek. Piękne zdjęcia , piekny piesek . Quote
Recommended Posts