dara9 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Boshe kolejna bieda :( Mam nadzieję, że się odnajdzie i uda mu się pomóc - choćby schron będzie lepszy od ulicy! Quote
henikar Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Avilia napisz w jakiej okolicy krąży psina, ulica itp. jestem z Będzina to może też się porozglądam. Quote
Avilia Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Henikar,spotkałam go na Koszelwie,ale jest widywany na Ksawerze w okolicach ulicy Cynkowej. Rozejrzyj się,może go znajdziesz. Jeżeli nawet tylko byś go widziała proszę daj mi znać:798-596-534 Quote
henikar Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 OK na Ksawerze zamieszkała od niedawna moja siostra. Zaraz ją powiadomię. Ona często wychodzi na spacer ze swoją goldenką, to będzie miała oczy otwarte. Quote
Avilia Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Niestety od tamtego czasu go nie widziałam,choć staram się przejeżdżać przez to osiedle:( Może któregoś dnia go spotkam?Nie zamykam jeszcze wątku.Mam nadzieję,że jeszcze żyje... Quote
dara9 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Może ktoś inny mu pomógł... miejmy nadzieję, że ktoś go przygarnął i jest bezpieczny... Quote
Avilia Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Cioteczki! Dzisiaj mój TZ jadąc o 5 rano do pracy widział Go!Widział tego biednego psiaka!Żyje! Widział go pod tą knajpą o której pisałam.Zaraz jadę na "obchód". Quote
mikoada Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 No to trzymam kciuki oby się psiaczek pojawił... Quote
Avilia Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Biedaka nie spotkałam niestety.Może schronił się gdzieś przed deszczem...Nie poddaję się.Jutro też będę robić obchód. Quote
Evelka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 I jak wiadomo coś? Trzymam kciuki, żeby biedak się odnalazł i był w końcu bezpieczny... Quote
Avilia Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Pies był widziany na osiedlu.Niestety jak tylko ja patroluję teren,nie ma po nim ani śladu. Quote
katik Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Avilia, a jak pies wygląda? Ja mieszkam na Ksawerze, ale psa z przepuklina nie widziałam. Może jakbyś go opisała, to może łatwiej byłoby na niego zwrócić uwagę. Kiedyś był pies z wielką przepukliną podobny do dobermana, ale on zawsze chodził z właścicielem. A ten pan z knajpy, to na ul. cynkowej? Będe tam częściej chodzić z psem na spacery. Może go gdzieś wypatrzę. Quote
Avilia Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Psiak jest średniej wielkości,do kolana,ok.15kg. Jest biały,ma brązową mordkę,ogólnie to naprawdę atrakcyjny pies,ale strasznie brudny.Troszkę ząbki mu wystają. Przepukliny (nowotworu?) na pierwszy rzut oka nie widać.Ma średnio-długą sierść. Podobno pies jest widywany na Cynkowej. Ostatnio podałam swój numer pewnemu młodemu chłopakowi który psiaka kojarzy i go widuje.Ma się do mnie odezwać jak go spotka,napisze gdzie i o której. Jak tylko troszkę mi się harmonogram dnia ustabilizuję będę kontynuowała poszukiwania. Od tego młodego chłopaka dowiedziałam się ciekawej rzeczy,ale napiszę o tym jutro,bo już padam za przeproszeniem na pysk. Quote
katik Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 W ogóle nie kojarzę takiego psa, ale będę się rozglądać. Popytam innych psiarzy, może czegoś się dowiem. Quote
Recommended Posts