Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Henikar,spotkałam go na Koszelwie,ale jest widywany na Ksawerze w okolicach ulicy Cynkowej.
Rozejrzyj się,może go znajdziesz.
Jeżeli nawet tylko byś go widziała proszę daj mi znać:798-596-534

Posted

OK na Ksawerze zamieszkała od niedawna moja siostra. Zaraz ją powiadomię. Ona często wychodzi na spacer ze swoją goldenką, to będzie miała oczy otwarte.

Posted

Niestety od tamtego czasu go nie widziałam,choć staram się przejeżdżać przez to osiedle:(
Może któregoś dnia go spotkam?Nie zamykam jeszcze wątku.Mam nadzieję,że jeszcze żyje...

Posted

Cioteczki!
Dzisiaj mój TZ jadąc o 5 rano do pracy widział Go!Widział tego biednego psiaka!Żyje!
Widział go pod tą knajpą o której pisałam.Zaraz jadę na "obchód".

Posted

Avilia, a jak pies wygląda?
Ja mieszkam na Ksawerze, ale psa z przepuklina nie widziałam. Może jakbyś go opisała, to może łatwiej byłoby na niego zwrócić uwagę. Kiedyś był pies z wielką przepukliną podobny do dobermana, ale on zawsze chodził z właścicielem.
A ten pan z knajpy, to na ul. cynkowej? Będe tam częściej chodzić z psem na spacery. Może go gdzieś wypatrzę.

Posted

Psiak jest średniej wielkości,do kolana,ok.15kg.
Jest biały,ma brązową mordkę,ogólnie to naprawdę atrakcyjny pies,ale strasznie brudny.Troszkę ząbki mu wystają.
Przepukliny (nowotworu?) na pierwszy rzut oka nie widać.Ma średnio-długą sierść.
Podobno pies jest widywany na Cynkowej.

Ostatnio podałam swój numer pewnemu młodemu chłopakowi który psiaka kojarzy i go widuje.Ma się do mnie odezwać jak go spotka,napisze gdzie i o której.
Jak tylko troszkę mi się harmonogram dnia ustabilizuję będę kontynuowała poszukiwania.
Od tego młodego chłopaka dowiedziałam się ciekawej rzeczy,ale napiszę o tym jutro,bo już padam za przeproszeniem na pysk.