ANETTTA Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 zapraszam do benków [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/threads/1956...9#post15654209 ......... [/FONT] Quote
Czarodziejka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Piękny i9 szczęśliwy :) Tylko takich domków życzyć naszym biedom. Quote
Nelka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Boże jaki ona jest piękny, ta fota rozłożyła mnie na łopatki:lol: Gdzie wy żeście dziewczyny, taki super dom wytrzasnęły:loveu: Quote
wykrywka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Coś ciekawego się dzieje, cała trójka patrzy w jedną stronę :crazyeye:. Sama rozkosz oglądać tak cudowne zdjęcia. Quote
Kapsel Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Domek został znaleziony po znajomości :evil_lol: Już dawno o tym cudnym domku myślałam, tylko, że Pani Ewa z TZ, mieli żałobę po przednim psiaczku, bardzo to przeżywali, więc nie śmiałam nic mówić, aż nastąpiło przeznaczenie i zadzwonił telefon w odpowiednim czasie i w odpowiednim miejscu i tak oto Nasz Szczylek ma domek jak z bajki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marta0731 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Nelka'] Boże jaki ona jest piękny, ta fota rozłożyła mnie na łopatki:lol: Mnie też :) To wygląda jak z jakiejś bajki, zaczarowany ogród czy coś :):):) Quote
Kapsel Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Szczylek w raju :):):):):):) Z Grażynką jeszcze miłości nie ma, ale tez i tragedii nie ma. Pani Ewa mówi, że jest słodki i bardzo grzeczny. A to specjalnie dla Kochanych cioteczek, żeby przypomnieć, że są domki, w których psiaki są jak w raju :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maruda666 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Wyczytałam u Tofika, że są nowe fotki . Szczylu chyba wyrósł trochę i o ile to jest możliwe, to jeszcze wypiękniał :iloveyou::iloveyou: I jaki ma piękny ogon :) Quote
Malwi Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 wypieszczony, wychuchany ... a na noc to mu chyba warkoczyki na uszach zaplatają !!! Quote
Iza i Avanti Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 wykrywka napisał(a):Piękny i taki duży :crazyeye: Rośnie jak na drożdżach! Pewno mu je do jedzonka dosypują ;-) Quote
Kapsel Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Cioteczki Kochane zajrzyjcie do takiego skarba, Emohkr go w tej chwili wiezie.... To ta bieda boksio ponad 10-letni w ciężkim stanie http://www.dogomania.pl/threads/1968...8#post15776218 Cioteczki przybywajcie :-( Quote
Kapsel Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Mam nowe foty i nowe wieści :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Domek :loveu::loveu::loveu::loveu: pisze" "Frodo na smyczy już jakoś chodzi, z naciskiem na "jakoś"... Byliśmy u weta (na przeglądzie). Do samochodu zwabiliśmy go na kurczaka, u weta uwiódł wszystkich (3 lekarzy oraz publicznośc w poczekalni), ale z powrotem, do samochodu musieliśmy go zanieśc. Za to przy stole zaczął się zachowywac przyzwoicie, a to za sprawą trąbki. Jak on zaczyna za bardzo tego stołu bronic, to ja trąbię. Wystarczyły dwa dni. Teraz jest w porządku i bez trąbki! Tylko z Grażynką jakoś nadal nie ma zażyłości. Ale nie minęły jeszcze dwa miesiące - to był 8 października! Ps. Warkocz jest jak najbardziej prawdziwy i należy do mojej córki. Zapomniałam Ci napisac, jaki szczęśliwy jest Frodo na śniegu. Pierwszy śnieg zaskoczył go i zadziwił. Z ganku schodził na sztywnych nogach, przyglądał się, wąchał, ale jak już ruszył, to gania do dzisiaj. Jak opętany! Wpada w głupawkę za każdym wyjściem, łapie śnieg w paszczę, biega, tarza się i trudno go odwołac. To jest jego żywioł, nie tam kominki i inne przypiecki!" :smile::smile::smile::smile::smile::smile: :grins::grins::grins: foteczki to dla Cioci Czarodziejki :p:p:p Quote
Czarodziejka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Pięknotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!Śliczny jak marzenie! A nie mówiłam, że dzień, w którym pojawi się w życiu nowych właścicieli będzie jednym z najpiękniejszych w ich życiu? ;) Quote
Czarodziejka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ale wciąż jakoś bernardyna w nim nie widać :D Quote
Kapsel Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Czarodziejka napisał(a):Pięknotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!Śliczny jak marzenie! A nie mówiłam, że dzień, w którym pojawi się w życiu nowych właścicieli będzie jednym z najpiękniejszych w ich życiu? ;) Pani Frodzika cały czas to potwierdza, a ja jestem taka szczęśliwa, że on jest szczęśliwy. :angel::iloveyou: Co to będzie jak swojemu Tz pokażę go :D:D:D Będzie oglądał foty i oglądał i końca nie będzie :smile::smile::smile: Quote
marta0731 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Jeszcze zdjęcia szaleństw śniegowych by na pewno ucieszyły wszystkie ciocie, co Kapselek? Załatwisz?:Rose: Quote
Kapsel Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 marta0731 napisał(a):Jeszcze zdjęcia szaleństw śniegowych by na pewno ucieszyły wszystkie ciocie, co Kapselek? Załatwisz?:Rose: Postaram się, czyli ładnie poproszę pańcię Szczylusa. Kochany jest prawda???:smile::smile::smile::smile::smile: Quote
Mysza2 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Kapsel napisał(a):Postaram się, czyli ładnie poproszę pańcię Szczylusa. Kochany jest prawda???:smile::smile::smile::smile::smile: Kochany, i taki trochę poważniejszy chyba. Uściskaj Pańciostwo od nas Kapselku Quote
jostel5 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Fascynacja Szczylka warkoczem dziewczynki (pięęęęknym i bardzo dłuuuuugim:)) aż bije z jego pycholca!:) Przecudny psiuch! Quote
Kapsel Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Zimowy Frodo/Szczylek :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: a kuku ;);););) Straszę!!!! :-o:-o:-o:-o :jumpie::jumpie::jumpie: Czekamy na żarełko???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_Goldenek2 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Z zachwytu mnie zatkało.... Cudo nie pies :) Quote
Recommended Posts