Kapsel Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Malwi napisał(a):ja sie zastanawiam czy ten szczyl aby pół roku już skończył .... Tez się zastanawiam, a strasznie wychudzony jest, zero mięśni, skóra i kości, musiał się dłużej błąkać, z tym że naprawdę skórę ma bielutką i czystą. Strasznie pragnie człowieka, bo często popiskuje i wyszczerza zębole.:lol: Quote
Maruda666 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Kapselku, jak Wy ślicznie razem wyglądacie :loveu: i jaki on wpatrzony w Twego męża . Chudzina straszna :shake: Ciekawe co powie wet? Piękną ma mordkę - te czarne symetryczne plamy wokół oczu robią wrażenie. Kapsel -bokser dalej go ,,olewa"?? Quote
Kapsel Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Dziewczyny, chcę od razu Wam powiedzieć, że ewentualnie te pare dni może zostać u nas, ale szukajcie mu Dt, albo chociaż hotelu i jest to pilne, gdyż psiaczek siedzi w odosobnieniu w komórce, a mnie także serce boli jak go widzę taką biedę zamkniętą.:-( Moje boksery, to staruszki i dlatego też nie chcę ich narażać na dodatkowe stresy i emocje związane z trzecim psiakiem. Bardzo długo musiały się dogadywać między sobą i jeszcze nie jest tak idealnie. Ja też bardzo przeżywam ta sytuację, serce cały czas chodzi mi i łomocze. :oops: Może jednak jest gdzieś miejsce hoteliku, może tam gdzie Bilbo jest? koło Łowicza? Quote
Mysza2 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 No jestem już kochane ciotki. Malwi mogłabyś napisać na wątku do jakich DT pisałaś żebyśmy się nie dublowali? i wstawić do pierwszego postu. A jak ktoś inny gdzieś pisał to też niech melduje. Szkoda czasu na duble:) A psiak cudo i to umaszczenie, Quote
Malwi Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 nie pisałam do żadnych DT z dogo , szukam najpierw po znajomych i okolicy, bo Konin to w miarę blisko mnie nie byłoby większego kłopotu z transportem ... niestety jak na razie bez skutku ;/ Quote
Mysza2 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ja napisałam do: Hotel_uLilki Kikou Murka Yumanji Sylwiaso WiosnA Czarodziejka ZuziaM Ewanka Quote
Czarodziejka Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Poczytam o tym szczylku. Myślę, że mógłby do mnie na tymczas przyjechać :) Jest taki słodki, że na pewno szybko znajdziemy domek. Quote
Mysza2 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Bardzo dziękujemy za odpowiedź, też myślę że znajdzie :):) Tu jest wątek gdzie wykupuje się 60 ogłoszeń za 10 zł http://www.dogomania.pl/threads/190083-60-og%C5%82oszen-za-10-z%C5%82!-Na-zwierzaki-u-Missieek!-) Quote
ageralion Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Czarodziejka napisał(a):Poczytam o tym szczylku. Myślę, że mógłby do mnie na tymczas przyjechać :) Jest taki słodki, że na pewno szybko znajdziemy domek. Byloby super :) Quote
Kapsel Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 a gdzie Czarodziejka mieszka, daleko? :smile: Quote
Mysza2 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Dostałam też na pw odpowiedź od Yumanji cyt "Udalo sie.Nie ma problemu ze szczeniorem.W dzien luzem z psami w ogrodzie,w nocy boks po mojej kaukazicy." Quote
Maruda666 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Myszko, działasz cuda :). Teraz tylko wybrać i mysleć o transporcie. Quote
Nes2009 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 To dwa Kapselki zdziałały cudeńka. I Tz- Kapsel Wielki w skrócie KW. Quote
Malwi Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 MYSZA - to są DT bezpłatne ? i przede wszystkim gdzie (miejscowość)? Quote
Ewanka Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Cudny szczeniorek , aż miło popatrzec :) ... cieszę się, że ma już miejsce, a nawet dwa ... u nas cieczka i chłopaki trochę muszą poczekać na wizyty ;) Quote
Czarodziejka Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Mój dom jest pomiędzy Łodzią a Sieradzem. Quote
Mysza2 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Malwi napisał(a):MYSZA - to są DT bezpłatne ? i przede wszystkim gdzie (miejscowość)? płatne oczywiście, Czarodziejka już odpisała że między Łodzią a Sieradzem a Yumanji pod Warszawą Quote
Mysza2 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Malwi napisał(a):a jakie ceny ? Malwi ja o cenach z nikim nie rozmawiałam, tylko pytałam czy jest miejsce Quote
Malwi Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 przy tak dużym psie to dość istotna kwestia :roll: Quote
hotel_lilki Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Hotel u Lilki..... narazie 250 zł. Jeśli mały faktycznie podrośnie do wielkości benia to bedziemy zastanawiały się nad ceną. Powiedzmy ,że nie przekroczy ona 12 zł na dobę. Pozdrawiam i proszę o odp. Hotel znajduje się w woj .opolskim. kolo Kluczborka. Quote
Kapsel Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Cioteczki, normalnie masakra, wiecie co ten szczylek zrobił? :placz::placz::placz: Płakał w nocy co jakiś czas, bo psy we wsi szczekały, a on zamknięty w tej komórce był. Ja z TZ mieszkam sama, ale wczoraj przyjechał syn, no i wnuk nocował, bo córa miała firmowego grilla. Wieczorem mąż wystawił na schody worek ze śmieciami i zapomniał go wrzucić do kontenera. Obrałam wczoraj wieczorem trzy kurczaki z kości i inne śmieci tez tam były :placz:i co zrobił w nocy szczyl? Podkopał się, a że chudzieńki to wyszedł na ogród i pięknie poczęstował się śmieciami :placz::placz::placz:. Mało tego wnuk o 7 rano otworzył drzwi nie wiedząc, że szczyl na ogrodzie i było bezpośrednie spotkanie moich bokserów ze szczylem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zgłupiały wszystkie!!!! Wnuk zwiał i ściągnął na pomoc syna, który ze stoickim spokojem je rozdzielił. Kapsel kocha szczeniaki, więc z jego strony agresji nie było, ale Jenny chciała go zeżreć normalnie. Ona jest po przejściach więc, reakcja u niej jest niestety inna. Wszyscy na nogach, a jak mój syn móił, że jak mnie zobaczył to byłam biała jak trup :placz::placz::placz: Najgorsze jest to czy mu te kościska po kurczakach nie zaszkodzą :mad::mad::mad::mad:i czy chory nie będzie. Quote
andegawenka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Ludziska normalnie dają resztki obiadowe nie wnikając czy to długie czy inne kości, z kurczaka czy żeberka.Kupują okrawki z wędlin a to moim zdaniem jeszcze gorsze niż Twoje kosteczki z kurczaka. Alu nie martw sie na zapas. Prawdopodobnie raczej frykasami nie był karmiony i jest przyzwyczajony do karmienia tym czym my nazywamy be.:glaszcze: Quote
Malwi Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 o mamuniu .... ależ on musi być wygłodzony biedulek :( co do kości to nie mam pojęcia .... może nic mu nie będzie ( mam taką ogromną nadzieję ) - psy różni jedzą i różnie trawią... jeśli dobrze pogryzł ( oby tak było) to wszystko będzie w porządku ... jeśli coś będzie nie tak, trzeba będzie z nim do weta lecieć :( .. a wlasnie Wet już go odwiedzał ? Quote
Recommended Posts