Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malwi foty idą do ogłoszeń. Będą dwa maile ze zdjęciami. On jest taki szczyl przyjazny, że podeszłam i zdjęcia sobie z nim też zrobiłam. :lol:
Jest bardzo chudzieńki, ale sierść ma ładną bielutką i czystą. tylko trochę na łapkach ma kulki sfilcowane. Nie wiem jak sika bo wypuściliśmy go tylko na krótki czas, a w tym czasie nic nie robił. Może i nawet jeszcze na czterech łapkach? Dostał już tabletki na robale, został polany preparatem na pchły i kleszcze. Weta jeszcze nie było.

Bokser biegał po ogrodzie i on chyba zgłupiał bo w tamtym kierunku, gdzie benek siedzi nawet nie chodzi. Z kolei Jenny bardzo ciekawska zaglada od tyłu, ale już bez wścieklizny. Gdy ją benek wyczuł z tyłu, to powarkiwał, pewnie ze strachu.
Ale ja mam przeżycia, dawno takich nie miałam.
A tak w ogóle to naprawdę fajny i pragnący człowieka psiak!

Dziewczyny zorientujcie się czy są miejsca w hotelu, mojemu TZ bardzo zależy na nim. Pierwszy miesiąc opłacę, a dalej to mam nadzieję, że domek już znajdzie.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czekam w takim razie na foteczki :D jak tylko dostanę od razu wstawiam :D

Boksio już dał sobie spokoj .. jeszcze tylko Jenny hihi :)

jeśli Mila pojedzie do domu ( zuzliku kiedy w końcu mała ma jechać ? ) to i będzie miejsce dla małego :D

Posted

Malwi napisał(a):

jeśli Mila pojedzie do domu ( zuzliku kiedy w końcu mała ma jechać ? ) to i będzie miejsce dla małego :D

Jeszcze tylko Jenny ...i Kapsel, hi,hi,hi. Mąż już chyba zakochany .
Kapselku jeszcze troszkę a wyzbędziesz się psiej fobii:evil_lol:

Posted

andegawenka napisał(a):
może komuś uciekł...mam nadzieję

Obawiam się,że nie...za bardzo wychudzony,a akurat w tym wieku,gdy domy już się orientują,że psiak przestał być kuleczką...
Ale bardzo bym chciała,by jednak była prawda i by dom się odnalazł...może warto u wetów zostawic troche ulotek,plakacików, informacji o znalezieniu tego cuda!???

A maluch cudny!!!

Posted

Malwi napisał(a):

Miejsce Mili było użyczone przez E.DEREK(ona też opłaca pobyt w hotelu) i nie mnie nim dysponować...nie brałabym go pod uwagę!

Posted

oj, to nawet nie wiedziałam , w takim razie poszukamy czegoś innego ... coś sie na pewno znajdzie .... chociaż to szczyl jest ... szybko powinien dom znaleźć ...

Posted

Malwi napisał(a):
oj, to nawet nie wiedziałam , w takim razie poszukamy czegoś innego ... coś sie na pewno znajdzie .... chociaż to szczyl jest ... szybko powinien dom znaleźć ...

Maluch adopcyjny , ale jak na razie w komórce ....i u wystraszonej ciotki...:shake:

Posted

[quote name='andegawenka']Maluch adopcyjny , ale jak na razie w komórce ....i u wystraszonej ciotki...:shake:

Miejcie wiarę w Kapselka...to pierwszy raz taka akcja...nie wie czego spodziewać się po psiakach i po...sobie!!
Ale ...MIEJCIE WIARĘ W KAPSELKA...A TAM DO TEGO 3 KAPSLE!!!

...bez paniki...spokojnie...nie napinajmy i tak napiętej sytuacji...jak nie będzie mogła -Kapsel da znać!

Posted

Malwi napisał(a):
andegawenko - to ja wiem .... szukam mu tymczasu czas cały ... pytam piszę ... ale nic na razie :(

Dziewczyny...proszę o spokój...potrzebny on teraz i Kapselce i Kapslom...dajcie jej czas spokojnie dojść do ładu z tą nową sytuacją...
NIE PANIKUJMY...poczekajmy co powie sama Kapsel...ona najlepiej oceni swoje możliwości i siły... A TO PRZECIEŻ NAWET DOBA NIE MINĘŁA OD ZABRANIA MALUCHA!!!
BŁAGAM...wyciszmy emocje i poczekajmy!!

Posted

Dziewczyny, Kapsel benio sika na czterech łapach!!!! :-):-):-) Szczylek jeden! :evil_lol:
Był na spacerze i zrobił kupkę w miarę papkowatą :razz:
Bardzo ciężko chodzi na smyczy idąc pod ogrodzeniem, ale już coraz lepiej. Zjadł obiadek, czyli kurczaka z makaronem, ale trochę tylko mu dałam (znaczy się mój TZ mu dał) :evil_lol:
Teraz śpi rozciągnięty jak długi.
Weta jeszcze nie było :mad:

Posted

Kapsel napisał(a):
Dziewczyny, Kapsel benio sika na czterech łapach!!!! :-):-):-) Szczylek jeden! :evil_lol:
Był na spacerze i zrobił kupkę w miarę papkowatą :razz:
Bardzo ciężko chodzi na smyczy idąc pod ogrodzeniem, ale już coraz lepiej. Zjadł obiadek, czyli kurczaka z makaronem, ale trochę tylko mu dałam (znaczy się mój TZ mu dał) :evil_lol:
Teraz śpi rozciągnięty jak długi.
Weta jeszcze nie było :mad:

Tak sika bo to maluch jeszcze, ale jest piekny...