Kapsel Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Nie mogę nie napisać Kochane Cioteczki, że podróż trochę dłużej trwała niż trwać powinna, a to nie tylko, że Kapselek zasygnalizował nam w samochodzie, że chce kupkę, ale dwa raz było rzygano no i oczywiście nawigacja wyprowadziła nas do innej miejscowości o tej samej nazwie. :cool3::cool3::cool3: Nie będę słodzić Czarodziejce, ale chciałabym aby wszystkie bidy trafiały do TAKIEGO DOMU TYMCZASOWEGO jaki ma Czarodziejka. Powiem krótko, CUDOWNIE!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: A dowody będą po południu. Malwi, mogę je przesłać do Ciebie? Mój TZ całą powrotną drogę się zachwycał, jaka cudowna rodzina, a szczególnie córcia, która rośnie na taką psiarę, że świat nie widział. Zauroczyła mnie bardzo mocno i przesyłam jej WIELKIE BUZIAKI. :buzi: Jestem całkowicie spokojna, że Kapselek będzie miał naprawdę bardzo dobrze, ale myślę też, że znajdzie szybko ten jedyny swój domek już na stałe. Czarodziejko, :calus: dobrze, że są tacy ludzie jak Ty! Dziękuję, że zgodziłaś się aby szczylek mógł zamieszkać u Ciebie na Tymczasie. Quote
Mysza2 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Miło się czyta takie wiadomości. Wyrazy uznania dla wszystkich cioteczek za sprawną i szybką akcję. Oby tak częściej mogło być :):) Quote
Nes2009 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ukłony do samej ziemi dla Czarodziejki z rodziną i Kapsla tyż z rodziną:) Zapraszam wszystkich chorobowo zmienionych do Krakowa na Mały Rynek do kwestowania na boksery:) Kapsel III się nie obrazi przecież:) Quote
Mysza2 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Nes2009 napisał(a):Ukłony do samej ziemi dla Czarodziejki z rodziną i Kapsla tyż z rodziną:) Zapraszam wszystkich chorobowo zmienionych do Krakowa na Mały Rynek do kwestowania na boksery:) Kapsel III się nie obrazi przecież:) KapselIII to jest teraz zainteresowany co tam Czarodziejka w garach waży, a nie kto po Małym Rynku się plącze. A co z tą zainteresowaną szczylkiem Panią z Poznania? Quote
Kapsel Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Mysza2 napisał(a):KapselIII to jest teraz zainteresowany co tam Czarodziejka w garach waży, a nie kto po Małym Rynku się plącze. A co z tą zainteresowaną szczylkiem Panią z Poznania? Ja juz jestem całkowicie spokojna, co Czarodziejka na obiad robi, mam nadzieję, że szczylkowi będzie wszystko smakowało :-D:-D:-D Pani z Poznania niestety choć zapewniała, że zadzwoni, nie zadzwoniła, samo życie :roll: Quote
Malwi Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 jasne że tak Kapselku ;) czekam w takim razie na Foty :D Quote
Malwi Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Kapsel napisał(a):Ja juz jestem całkowicie spokojna, co Czarodziejka na obiad robi, mam nadzieję, że szczylkowi będzie wszystko smakowało :-D:-D:-D Pani z Poznania niestety choć zapewniała, że zadzwoni, nie zadzwoniła, samo życie :roll: kapselku - napisz mi proszę na PW numer tej pani ... może to ta sama co mi esemesa wyslala ?:roll: Quote
fikusna_joanna Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Teoretycznie taki szczylek ma duże szanse na znalezienie domu, w końcu większość ludzi chce szczeniaki a przynajmniej młode psy. Byle tylko nie pozbawiał ich obiadu;) Quote
Kapsel Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Malwi napisał(a):kapselku - napisz mi proszę na PW numer tej pani ... może to ta sama co mi esemesa wyslala ?:roll: Pani była z dzielnicy Poznania Wilda Quote
Malwi Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 no to to inny dom .. próbowałam dzwonić ale wyskakuje błąd połączenia :| spróbuję później .. Quote
ANETTTA Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 no nic pora działać wykupie mu pakiet ogłoszeń na kogo namiary ???podac mi tu proszę kto odpowiedzialny za adopcje Quote
Malwi Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 chyba ja .... podawałam kilka stron temu , ale przypomnę ... malfnaaa@o2.pl / info@bernardyn.com.pl , 784-987-335 ( nie odpowiadam na smsy) Quote
Kapsel Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Malwi próbuję wysłać foty z podróży :cool3::cool3::cool3: Quote
Czarodziejka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Szczylu jak u siebie ;) Wzorowo chodzi na smyczy, ale wyczułam go i dałam mu pobiegać wolno na łące. Miałam go prawie pomiędzy nogami, skakał, wierzgał, zaczepiał Liona. Żre jak smok. Zgoda ze wszystkimi. Spał pod drzwiami wraz z Carmen i Aronem. Dzieci go tu wykochały aż poczuł hormona i zaczął na nie skakać. W dopę dałam lekko, żeby przestał, to się na mnie uwiesił - z miłości :mad: Głupie toto jeszcze i takie kochane, a tak chłonie komendy, tak słucha, tak się garnie, tak pojmuje, że serce rośnie. Kiedy wołam Kapsel, Kaps, Benio - nic. Kiedy mruknę tylko - Szczylu mój - idzie jak burza :eviltong: Quote
Kapsel Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Mój TZ w siódmym niebie i mówi mi, że jemu też między nogi wchodził ;););) Quote
Mysza2 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 On wie że Kapsle to nam się mylą a szczylu to wiadomo o kogo chodzi :evil_lol::evil_lol: Quote
Malwi Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 mam fotki ;) zaraz bedę wstawiać tylko sie troszkę ogarnę bo dopiero co do domu weszłam ;) Quote
Sankja Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 ratunku :( 3 miesięczne szczenie bernardyna :(:( potrzebuje pomocy! http://www.bernardyn.org/forum/showthread.php?tid=292&pid=4781#pid4781 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us wątek na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/191166-RATUNKU!-Mlodziutka-benia-oddana-przez-wlasciciela-do-uspienia!-Starogard-Gdanski Quote
andegawenka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 O matko!!!! razy dwa. Sierotki smutaski. Kto porzuca takie cuda:shake: Quote
zuzlikowa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Wesoły szczylek...z zachowaniami szczyla...nic dziwnego,że na Szczyl reaguje!!! Piękności radosne! Quote
Recommended Posts