Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mogę nie napisać Kochane Cioteczki, że podróż trochę dłużej trwała niż trwać powinna, a to nie tylko, że Kapselek zasygnalizował nam w samochodzie, że chce kupkę, ale dwa raz było rzygano no i oczywiście nawigacja wyprowadziła nas do innej miejscowości o tej samej nazwie. :cool3::cool3::cool3:

Nie będę słodzić Czarodziejce, ale chciałabym aby wszystkie bidy trafiały do TAKIEGO DOMU TYMCZASOWEGO jaki ma Czarodziejka.
Powiem krótko, CUDOWNIE!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
A dowody będą po południu. Malwi, mogę je przesłać do Ciebie?

Mój TZ całą powrotną drogę się zachwycał, jaka cudowna rodzina, a szczególnie córcia, która rośnie na taką psiarę, że świat nie widział. Zauroczyła mnie bardzo mocno i przesyłam jej WIELKIE BUZIAKI. :buzi:

Jestem całkowicie spokojna, że Kapselek będzie miał naprawdę bardzo dobrze, ale myślę też, że znajdzie szybko ten jedyny swój domek już na stałe.

Czarodziejko, :calus: dobrze, że są tacy ludzie jak Ty! Dziękuję, że zgodziłaś się aby szczylek mógł zamieszkać u Ciebie na Tymczasie.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ukłony do samej ziemi dla Czarodziejki z rodziną i Kapsla tyż z rodziną:) Zapraszam wszystkich chorobowo zmienionych do Krakowa na Mały Rynek do kwestowania na boksery:)
Kapsel III się nie obrazi przecież:)

Posted

Nes2009 napisał(a):
Ukłony do samej ziemi dla Czarodziejki z rodziną i Kapsla tyż z rodziną:) Zapraszam wszystkich chorobowo zmienionych do Krakowa na Mały Rynek do kwestowania na boksery:)
Kapsel III się nie obrazi przecież:)

KapselIII to jest teraz zainteresowany co tam Czarodziejka w garach waży, a nie kto po Małym Rynku się plącze.
A co z tą zainteresowaną szczylkiem Panią z Poznania?

Posted

Mysza2 napisał(a):
KapselIII to jest teraz zainteresowany co tam Czarodziejka w garach waży, a nie kto po Małym Rynku się plącze.
A co z tą zainteresowaną szczylkiem Panią z Poznania?

Ja juz jestem całkowicie spokojna, co Czarodziejka na obiad robi, mam nadzieję, że szczylkowi będzie wszystko smakowało :-D:-D:-D

Pani z Poznania niestety choć zapewniała, że zadzwoni, nie zadzwoniła, samo życie :roll:

Posted

Kapsel napisał(a):
Ja juz jestem całkowicie spokojna, co Czarodziejka na obiad robi, mam nadzieję, że szczylkowi będzie wszystko smakowało :-D:-D:-D

Pani z Poznania niestety choć zapewniała, że zadzwoni, nie zadzwoniła, samo życie :roll:

kapselku - napisz mi proszę na PW numer tej pani ... może to ta sama co mi esemesa wyslala ?:roll:

Posted

Szczylu jak u siebie ;) Wzorowo chodzi na smyczy, ale wyczułam go i dałam mu pobiegać wolno na łące. Miałam go prawie pomiędzy nogami, skakał, wierzgał, zaczepiał Liona. Żre jak smok. Zgoda ze wszystkimi. Spał pod drzwiami wraz z Carmen i Aronem. Dzieci go tu wykochały aż poczuł hormona i zaczął na nie skakać. W dopę dałam lekko, żeby przestał, to się na mnie uwiesił - z miłości :mad: Głupie toto jeszcze i takie kochane, a tak chłonie komendy, tak słucha, tak się garnie, tak pojmuje, że serce rośnie.

Kiedy wołam Kapsel, Kaps, Benio - nic. Kiedy mruknę tylko - Szczylu mój - idzie jak burza :eviltong: